Bildirim
6 dolarlik Aliexpress kuponu 35 dolara cikti :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece cep telefonu diyor ne yaoacaksin ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece cep telefonu zaten ss aldim baksana paylastigim linke tiklayanlar 4 oldu 4 tane 35$ a 5$ kupon oldu 6$5 dolar gelmiyo bana :((
Sadece cep telefonu na aldanmayın orada demek istediği sadece cep telefonu ile alışverişlerde kullanılabilir demek. Minimum tutarı sağlayan alışverişlerde indirimi kullanabilirsiniz. Dikkat edin kullanılabilirlik Aliexpressteki tüm ürünler yazıyor, kuponu yakmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: zafer1041
Sadece cep telefonu zaten ss aldim baksana paylastigim linke tiklayanlar 4 oldu 4 tane 35$ a 5$ kupon oldu 6$5 dolar gelmiyo bana :((
Bu kuponlari nasil aldin hocam ?? Cep telefonu katagorisinden 0.2 dolarlik bisey ekleyip geri kalan 34.8 dolara istedigi alabilirsin
Gençler yanlış anlıyor olayı..Sadece mobil aliexpresste geçerli 35 dolar alışverişe 5 dolar indirim vermişler..Önceden 6 dolara 5 dolar indirim miş.Arkadaş bundan yakınıyor ... -
aliexpress çok katakulli döndürdü bu 31 mart kampanyalarında. herkes hakkını arasa sağlam bi çalışma döner gerçekten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X