Şimdi Ara

+6 elixirle +9 wood staff takas ediyimmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben +9 wood vericem o da bana +6 elixir vercek olimpiada olcak bu takas sizce kabul ediimmi yoksa üstüne item alıyımmı daha

• quote:

Orjinalden alıntı: XXRay

beyler ben +9 wood vericem o da bana +6 elixir vercek olimpiada olcak bu takas sizce kabul ediimmi yoksa üstüne item alıyımmı daha

EĞER PAPER MAGE SEN ETME +9 WOOD SANA 70 E KADAR GİDER AMA İNTCİSİYSEN ET ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

beyler ben +9 wood vericem o da bana +6 elixir vercek olimpiada olcak bu takas sizce kabul ediimmi yoksa üstüne item alıyımmı daha

EĞER PAPER MAGE SEN ETME +9 WOOD SANA 70 E KADAR GİDER AMA İNTCİSİYSEN ET ...

+1
  • et bence
  • papersen kesinlikle etme pet mage isen bence +7si daha denk gelir gibime geldi
  • paperim ve bi asasdan 1700 yiyince inte dönmeye karar verdim karlımı sizce
  • bence kesinlikle etme su an +9 wood icin +6 ms veriyorum (ares)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAVANA +8 ve LUPUS +6
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • etetet satarsın
  • diesde mirage sword verene +9 wood verebilirim +4 ünede razıyım +3 de olabilir

ngager_88@hotmail.com
  • takas yapma bnce bildiim kadarıyla exilir örevi war zate +9 wood kalsın derim(eer görevi yok sa deiş)
  • bence etme +9wodd werirsin üste az daha para weririsn +7 rebith elexier alırsın bence dediğim gibi yap(int olacağın zaman)
  • Areste +6 Elixir200-250 M
    +9 Wood 400-450 m
    Orayı bilmem ama oranlar her serverdeaynıdır sanırım. 4 Gün içerisinde 4 tane +9 wood ve bir de +9 linen robe basmış biri olarak söylüyorum. Değişmen hatalı olur.
  • sat bence
  • eğer pete döneceksen takas et ama +7 elexirle et şu anlarda +9 az olduğu için değerli cypherda benim gördüğüm kadarızla 350-450m arası +9 wood.....+7 elexirama pete dönme forever paper

• lol
  • bence her halukarda sat çünkü +8 wood staff basmak cok zor bişiy değişçeksende +7 elixirle değiş
  • vala edanada olsa et derdim cunki 450mye cekmiştim ben 1-2 hafta önce ama rasını bilemem intci olsan üstüne biras para iste ve et
  • Ya beyler ben birkaç kişininkini okudur dierlerine bakmadım takas ettim +6 üstüne ne kadar versem +7 alabilirim?
  • olimpiada +6 elixiri ne kadar eklersem alabilirim helpp plssss
  • quote:

+6 Elixiri Ne yapcan Noob İtem +9 Wood Staf 600 700m Filan Eder Değişilirmi Hiç Sorman Ayıp Aslında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.