SA ARKADASLAR ELİMDE +6 EXP SHARD VAR BUNU BASMAK İSTİYORUM NE İLE BASAM YADA NE YAKMALIYIM ÖNCEDEN YANSA HİÇ UMRUMAD DEİL AMA YANMASSA BİRAS İTEME İHTİYACIM VAR ONU AKRSIYOR ŞİMDİDE YORUMLARINIZ İŞİN TŞK ......!1
4x +8 maul 3x +8 woodstaff bi kaç adet +7 fp yak en son basmadan önce 2 tane +7 chitin yaksan tamamdır bide sword of dead gibi 5 para etmez uniq item yakarsan geçme şansı daha çok olur.
upp.??????
yakmanın bir işe yaramadığı açıklanmıştı trina kullan
trina param olsa üste ekler +7 alırdım saten:D
bence trina olmadan baya bi riske atmş olursun yanarsa kötü olur
5x +7fp 3x+8 maul bas tahminen%70 gecer adım gibi eminim
cünkü ben beramusda bunları yakarak dual +6shardım vardı ikiside +7 oldu
birazda şans gerekir
Sakın
Ben Pathos'daki charımı bu item yüzünden kaybettim.. Sonra toparladım ama bu itemi gorunce kusasım geliyor.
bence item yakma mitem yakma hikaye.. Patch qeLdiqi ilk saatler de dene trina da warsa isin daha koLay oLur...
12 tane fp +7 yak sora itele olur
yandı :S +8 wood 2 tane +78 mage elbiseler felan hepsini ykatıktan sonra shard ve oda yandı.D
Geçmiş olsun ne diyelim keşke basmasaydın
quote:
Orjinalden alıntı: ®ed
4x +8 maul 3x +8 woodstaff bi kaç adet +7 fp yak en son basmadan önce 2 tane +7 chitin yaksan tamamdır bide sword of dead gibi 5 para etmez uniq item yakarsan geçme şansı daha çok olur.
sen ne yaptın ya alt tarafı şart yakacak... birincisi +8 maulları ve woodları yaktıktan sonra basacagın ılk +7 fp +8 oalcaktır bu kesın o yuzden ılk once fp ler ondan sonra wood ve maulları çitinlere gerek yok sonra bas shardı geçer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme