Şimdi Ara

6 Eylül Ehliyet Sınavı ( İÇERİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalşlar sınav bitti ben ilk defa girdim ösymde ki gibi sorular acıklanmayacak mı yoksa acıklanıyor mu internet üzerinde paylaşabilirseniz

• sınav kolaymıydı dicemde en basit ehliyet sınavı zaten nerdeyse herkez alıyor normalde suresi 1.30 saat falan millet 35-40 dk kada yapıp cıkıyor
  • 50 soruya 1 saat verdiler. Fakat erken çıkmak yasaktı herkes sınav sona kadar bekledi.
  • Ben 2013 şubatta mı ne girmiştim bir hafta sonra acıklanmıştı internetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

sınav kolaymıydı dicemde en basit ehliyet sınavı zaten nerdeyse herkez alıyor normalde suresi 1.30 saat falan millet 35-40 dk kada yapıp cıkıyor

Sınav 1 saat sürüyor hocam.İlk 15 dakika da 60 sorudan 50 tanesini yaptım.10 tane soru da kararsız kalmıştım sıkıntıdan 45 dakika onlarla oyalandım.Sonuç olarak basitti.Çıkmaya izin vermiyorlar.
  • ben veriyolar diye biliyordum girerken de baya arama yapıyorlar bildigime gore kolay ya arabayı biraz biliyosan anlıyosan rahat rahat geciyorsun 1000-1100 civarı fiyat olarak dediler siz ne kadar verdiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben veriyolar diye biliyordum girerken de baya arama yapıyorlar bildigime gore kolay ya arabayı biraz biliyosan anlıyosan rahat rahat geciyorsun 1000-1100 civarı fiyat olarak dediler siz ne kadar verdiniz

Kursa 500 TL verdim. 10 saat Direksiyon dersi var. Sınav ücreti 50 Direksiyon için de 50.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 emi toplam yaptırdın
  • quote:

600 emi toplam yaptırdın

Evet hocam

• ilk defa bu kadar ucuz oldugunu duydum bi kac kişi 1000 falan dedi seninki motor ehliyeti falanmı
  • quote:

ilk defa bu kadar ucuz oldugunu duydum bi kac kişi 1000 falan dedi seninki motor ehliyeti falanmı

Hayır b sınıfı. Sizin tüm masraflar dahil fiyatıdır. Benim sadece kurs. 500 falan da ehliyet için gidiyor.

• işte toplam 1000 falan :D
  • quote:

ilk defa bu kadar ucuz oldugunu duydum bi kac kişi 1000 falan dedi seninki motor ehliyeti falanmı

Kurs ücreti ve sınav ücreti için onlar çok bile.

450 lira civarı ehliyeti almak için masraflar oluyor.

En kötü 1000 tl tutar.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    motor ve araba icin toplam 1500 dediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.