Bildirim
6 gb 1060 vs 4 gb rx580 + Freesync
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
580 8gb -
Freesync bir monitöre sahipsen RX580 alman çok daha mantıklı olacaktır. -
8 gb rx580 e bütçe yükseltemiyorum daha doğrusu beklemek istemiyorum uzun süredir beklediğimden dolayı ama 4 gb olması tedirgin etmiyor diyemem -
4GB olması engel değil, yeni eserlerde yeri geldikçe belleğe veri çağırım özelliği var olacak. HBCC bu kartta yok ama onun alt yapısındaki bellek yönetimini gpu uzmanlarına bırakma fikri, bu karta da tıpkı nasıl Fury-Vega Serileri'ne yarıyorsa, yarayacak. -
fazla bilgi sahibi olmadığım anlamadım fakat sorun olmayacağını dünüyorsunuz sanırım cevabınız için teşekkürler -
Streaming yapıcak an be an, hiçbir paket bellekte tam açılı durmayacak, sadece kullanıldığı kadarı olacak. Bunun için de devamlı texture çözmesi gerekli olacak simultane bir şekilde. Bu noktada AMD kartların iki avantajı var: bantgenişliği çok ve çözme hızı fazla. Nvidia kartlarınsa çizme hızı fazla. AMD mekanik bir şekilde soruna yaklaştığı için, sahne arkasındaki çalışmalar hep AMD'ye yarayacak diye düşüncemi belirteyim.
Eskiden Nvidia kartların çizimde bantgenişliği sebebiyle geride kalacağını düşünüyordum. Ancak, rasterizer avantajları var; çözünürlüğün artmasıyla daha az kayıp oluyor(%5-%2). Tam olarak bu iki kartı kıyaslamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 19 Kasım 2017; 23:50:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X