Şimdi Ara

6 haneli maaş getirisi olan meslekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu ilan da geçen hazirandan beri var halen bulamamışlar mı o yazılmcıyı 

dreamgames.com
    Software Engineer (New Grad)
    https://dreamgames.com/careers/software-engineer-new-grad
  • "asıl ctiscilerin çalışabileceği firma" dünyadan haberin yok dostum. Hayatında başarılar diliyorum, mezun olunca görüşelim bir daha :) "oyun sektöründe para var mı diyorum herkes bu ilanı atıp duruyor.". Oyun sektöründe bu tarz paraları veren şirketler var, attığım ilandaki gibi. Tabii ki hepsi bu paraları vermiyor, bu tarz paraları veren 2-3 tane firma var oyun sektöründe, diğerleri vermiyor. Hepsinin vermesi beklenemez zaten değil mi :) Bir de bu yazılımcı pozisyonu değil haberin olsun:). Ek olarak, benim 100k veren şirketler var dediğim dream games özelinde değildi, sen csb dediğin için çıkardım bu ilanı attım. Bu tarz paraları veren şirketlerin çoğu, Linkedin'den ilan açmıyor zaten. O yüzden duyup bilmemen normal. Ben sadece imkansız olmadığını göstermek için attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 4 Aralık 2023; 18:45:21 >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt

Polemiğe giresim yok senle. Oyun firması değil mi bu? Asıl olay game developerlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 4 Aralık 2023; 18:51:41 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Şirketlerin, kendilerini iyi göstermek için fake ilan verdiğini okumuştum bir yerde. Bu da aynı hesap, herkes bu ilanı atıp oyun sektöründe büyük paralar var diyorlar. 2-3 tane çok kalifiye yazılımcı ile konuştum, game development hakkında çok iyi şeyler söylemediler.

• Nope, asıl olay game developerlıkta değil. Attığım ilanın game developerlalıkla alakası yok mesela giriş maaşı da game developerdan daha yüksek. Kod her türlü yazılır, olay onda değil o yüzden. Polemiğe girelim diye demiyorum, ben sadece bunu örnek olarak attım zaten, benim 100k maaş veren yerler var dediğim bu firma bile değildi. Önceki mesajını da gördüm bu arada :D CTIS'i aşağıladığım filan yok, bu tarz firmalarda olay bölümde değil kişi de bitiyor zaten. Kod yazabiliyorsun diye "asıl CTIS'ciler giriyor" düşüncesi yanlış onu vurguladım.

Ankara tıplı da sofeng ilanı atmış. Ben onu görmüştüm daha önce, dediği gibi 6 aydır yazılımcı bulamadılar. Bu tarz ilanların çoğu fake, şirketler kendilerini prestijli göstermek adına algı çalışması gibi bir şey yapıyor. Bir yerde okudum baya mantıklı geldi. Kim niye yeni mezuna 100k versin? Çok daha elit danışmanlık şirketleri vermiyor bu paraları.

kod her türlü yazılır diyorsun da kaliteli kod yazacak adam marketing elemanı bulmaktan daha zor.

• Devlete bağlı olmadığın, özel sektörde çalıştığın, alan farketmeksizin 35den önce 100k+ kazanma ihtimalin var. Yüksek bir ihtimal değil ama kendini ne kadar geliştirdiğinle doğru orantılı. Devlette ise 35den önce 100k+ kazanma ihtimalin olan milletvekilliği, kaymakamlık, diplomatlık, sayıştay memurluğu gibi meslekler net maaş olarak 100k vermese de arabası, konaklama imkanı, ucuz yemek falan filan derken 100k+ kazanıyor gibi bir hayat yaşatır.

• devlette 100k üstü alan cerrahlar var.

• sky is blue kullanıcısına yanıt

30-35den önce mi 100k üstü alıyorlar? Eğer öyleyse listeye onları da dahil edebiliriz.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

18 de başlasa , 24 de mezun olsa , 29 da uzman olsa zorunlu görevde 120-130 alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Bir de 100 k para değil zaten 29-30 yaşında uzman oldun mu 80 k dan aşağı almıyon

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Eskortlukta gözün varsa jigolo olabilirsin doğru kişiyi bulursan 7 haneli paralar kazanabilirsin 👍🏻

• denayli D kullanıcısına yanıt
    Jigololuktan para falan kazanılmaz
    65 yaşında kadınla bile seks yapmak isteyen abazan ordusu var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam kaç kişi başvurmuş acaba onu da söyleyebilir misiniz

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt
    Kanka ben sana söylüyorum bu forumda mesleğini cidden abartanlar coktur mühendislikte sen mezun olana kadar çok fazla mezun verilecek turkiye içinde bu ayki para değerinden düşünürsek kazanamazsın şu an 50 yaş proje müdürü olsan bile zor (köklü şirketler icin) ama sallıyorum oyun şirketidir falandır kazanırsın onda da kaç kişi başvurup kaç kişiyi alacaklar onu da sen hesapla ayrica turkiyede yurt disi icin calisabilirsen tabii ki kazanirsin. Tıp için bu paralar bölümden bölüme, hastaneden hastaneye, başındaki hocalara göre değişir bunu özelden konuşabiliriz. Ea'da hangi bölüm okuduğun bence önemli değil ekonomi okuyanı da işletme okuyanı da çok farklı meslekler yapiyorlar ama bence yine bu bölümlerden çok fazla mezun veriliyor ve hepsinin de ortak yanı fazla kazandıran mesleklere yonelmeleri. 100 kişi varsa sadece 1 2'si bu kadar kazanır mezun olur olmaz o da babasının şirketinde çalışandır :D. Birisi bilkent ctis demiş ben ve diğer arkadaşlarım orayı yazacaktık ama bilgisayar mühendisi hatta yapay zeka mühendisi daha üstünde tek artısı bilkent olurdu o yüzden gerek yok mezunlarının yüzde 41'i yazılım mühendisi olarak çalışıyor bu veri zaten sana neyin ne olduğunu veriyor :) şimdi şirket sahibi bir suru dil bilen aynı işi daha iyi yapan adamı mı alsın derslerinde senden daha az yazılım öğrenen endüstri mühendisi tarzı olan ama mezun olduğunda yönetici olarak mezun olan yuzdesinin az olduğu adamı mı alsın(ctis okuyup yonetici olan yuzdesini kastettim). Bilgisayar mühendisliği bölümünde hem yazılımda on planda olursun hem de sonrasında yönetici olarak devam edersin burası konu disiydi (o maaşı da kazanamazsın turkiyede çünkü bilgisayar mühendisi ctis'tan daha öndedir ctis mezununun alacağı işi bilgisayarcı daha önceden kapmistir)

1 ay once 90k maasli firmanin etkinliğindeydik lan nasil yeni öğrendin   

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

neresi

• Venture capitallardan biri, galina ulkedeki en buyuk olanlari

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.