arkadaslar ben diez de bi roguem var ve elindekilerde iki tane +6 mirage ve ben son günlerde okcuya donmeye karar verdim sizce diezde +6 ib kac para eder ve iki +6 md ile takas ederler mi bi de dd var ve horn x+7 var cıtınlar var 3 parca bunları versem +6 ib le takas olurmu +6 ib satan pm fastttttttt lutfen
+6 ib 500m civarı +6 mirage 150m falan 2 tanesi 300m eder Dual miragenle dd yi verdigin zaman eger takasa razıysa +6 ib yi alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: 1542istanbul
+6 ib 500m civarı +6 mirage 150m falan 2 tanesi 300m eder Dual miragenle dd yi verdigin zaman eger takasa razıysa +6 ib yi alırsın
yok dies de öle deil md +6 50m eder hornx+7 de 6-7m eder.. gece yarısı d1 e girersen 185m e rahat bulursun +6ib
dönme okçuya bence pişman olursun
+6 ib 180-210 arasıdır.
+6 2md ye olmaz +6ib:+7md iki tane olur paran varsada 300m
vallahada billahda okcuya dondugumden çok pişmanım keske dc yesedimde donmesiedim simdi pot parası bulamıyom yaaaaaaa simditekrar doncem asasa bi +7 md bide +6 md alcam diesde satan varsa pm atın yani he nick:Fear_Factor_4
bana da +6 ib lazım +6/+7 md var dh den biri varsa takas ederis
quote:
Orjinalden alıntı: rıdvan56
vallahada billahda okcuya dondugumden çok pişmanım keske dc yesedimde donmesiedim simdi pot parası bulamıyom yaaaaaaa simditekrar doncem asasa bi +7 md bide +6 md alcam diesde satan varsa pm atın yani he nick:Fear_Factor_4
demedik mi:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme