Şimdi Ara

6 ocak 2015 tüm Turkiyede uydunet kesik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün aynı şekilde Muğla intihar ettirecek kadardı.Şimdi oralara yayılmaya başlamış galiba burada sıkıntı kalmadı
  • En son böyle genel bir kesinti olduğunda ttnet teknik ekibi yanlışlıkla uydunetin ana fiber hattının bir kısmını söküp götürmüştü. Bu sefer ne oldu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

quote:

Hemen öldürmüşsünüz, sürekli olsa neyse. Ben ilk kez rastladım, umarım çabuk düzelir.

Sürekli olsa neden kullanalim ?

:)) bunu mu anladın mesajdan, ayda yılda bir kere kesildi diye bunlar aöylenmez demek istediğim, ikide bir böyle arıza yapsa neyse. Aslında sorunun cevabı, 2 sene taahhüt verdik diye kullanmak zorundayız da olabilir.

Cok fazla genellemis oldugunu dusunuyorum.Tahahut verilmemisse peki ?

Gereksiz mesajlar yazdığını düşünüyorum. Neden üzerine alındın bilmiyorum ama kötü bir günündesin belki de. Şimdi uydunet bölümündeki "uydunet çekmiyor", "uydunet çok kötü", "sinyal gitti" gibi mesajlara neden kullanalım ki kötü olsa mesajları yazıyosun, ok?

Mobil veriden yaziyordum dostum internetim yokken nasil yazmami bekliyorsun ? Dikkat edersen zaten mobil surum ile paylasildigini gorursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün akşam 8'den sabah 5'e kadar en ufak sorun yaşamadım. Konya'dayım.
  • dün akşamdan bu yana sorun kalmadı
  • SUAVI kullanıcısına yanıt
    Aymen hocam git gel yapiyor ya sinir oldum

• şuana kadar bir şey yoktu 7 ocak saat 18:00 civarı kesildi ve hala yok... uydunet-teledüya-kablotv
  • kar arttıkça bağlantı gidiyor. 2015 yılında böyle şeylerin yaşanması gerçekten içler acısı..
  • Ankarada an itibari ile net yok ve grnel sorunmuş cağrı merkezi öle dedi son 4 gündür böle gidiyor yakında sözleşmeye fes açmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Ankarada an itibari ile net yok ve grnel sorunmuş cağrı merkezi öle dedi son 4 gündür böle gidiyor yakında sözleşmeye fes açmayı düşünüyorum.

Benimde internet 2-3 gündür sürekli gidip gidip geliyor , ama sürekli böyle , mesela şu mesajı yazarken internet varsa gönder butonuna tıklayınca internet olmuyor sayfayı yenile filan 10-20 sn sonra geri geliyor. Yer Ankara.

Ayın 6 sında mesaj atmışlar genel sıkıntı var diye , ayın 8 i oldu çözseler de kurtulsak artık. 2 dk lık işi 10 dk yapar oldum.
  • İnternet 3 gündür yoktu bugün geldi, 2 arıza kaydı bırakmıstım, yer Ankara.
    Teledünyada bir sorun yoktu. Yıllardır böyle uzun bir kesinti olmamıştı.
  • SUAVI kullanıcısına yanıt
    ankara çankaya için ilkerdeki saha dolabbına araba çarpmıs kayıp kablolar kopmuş ondan dolayı idi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.