Şimdi Ara

6 ocak 2015 tüm Turkiyede uydunet kesik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu amma abartiyorsunuz.. Madem sorunlu geliyor gecin TTnet`e :) Yaklasik 8 - 9 yildir eski adiyla kablonet e uyeyim..toplasaniz 3 - 5 kere internetsiz kaldim..TTnet ile yasadigim sorunlari dusununce cok komik bir rakam bu..1 gun sorun olamaz mi yani?
  • Türksat Kablo sayfasında genel arızalarda bilgi verilmiş.
    Bugün sabah 08.30 da başlayan ve 10 saatte giderileceğine
    dair öngörüde bulunulan genel arıza var. Umalım da uzayıp sarkmasın.
     6 ocak 2015 tüm Turkiyede uydunet kesik
  • Antalyada net var görünüyor fakat girmiyor bi yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirbay

Türksat Kablo sayfasında genel arızalarda bilgi verilmiş.

10 saat

• Uyduneti açıkcası bok atmayın çünkü adamlar ttnetle kıyaslayınca uydunet melek oluyor. Herneyse bendede sabahtan beri int hızım 0.01 mbps 0.05 mbps arası degısıyor ısın tuhaf olanı bundan upload hızın etkılenmemesı 2 3 mbps buluyor.

int hızım bu arada 25 mbpsdir.

4440126 da ulasamadım. Meşgul çalmaktadır
  • Yer Eyüp/İstanbul buradada kesik neyse ki sınırsız mobil internet var.

Ayrıca arkadaşlar baya çok çekmiş uydunetten, öyle gözüküyor durum.

• Sonunda müşteri hizmetleri açyı ne zaman gelecek dedim jesin bir saat söylemedi gün içinde gelir dedi

• izmirde de kesik..

elektrik su kesilince gık demezsiniz internet kesilince hemen isyan.. sizi gidi bağımlılar sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirbay

Türksat Kablo sayfasında genel arızalarda bilgi verilmiş.

İzmire yarın gelir o zaman

• yıllardır uydunet kullanıyorum ilk kez internetim bu şekilde kesildi. kimse laf atmasın en iyi hizmeti açık ara veren şirkettir uydunet. ttnet ile neler çektik zamanında eskiler iyi bilir. umarım kısa sürede sorunu çözerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'da da sıkıntı var arkadaşlar %60-70 civarı loss alıyorum
  • Tekirdağ Çorlu'da internet var ama yavaş aboneliğim 25 mbps ama aldığım 6-7 uploadda ise sıkıntı yok

http://www.speedtest.net/my-result/4037417340

Frankfurt a pingtesti

http://www.pingtest.net/result/114200947.png

İngiltere ye ise

http://www.pingtest.net/result/114200989.png

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Uyduneti açıkcası bok atmayın çünkü adamlar ttnetle kıyaslayınca uydunet melek oluyor. Herneyse bendede sabahtan beri int hızım 0.01 mbps 0.05 mbps arası degısıyor ısın tuhaf olanı bundan upload hızın etkılenmemesı 2 3 mbps buluyor.

Turksat kabloyu ve internet hizmetini ve ttneti ayni anda 10 yildir kullaniyorum.Bundan 5 sene oncesine gore uydunet ve tv hizmeti cok gelisti.Eskiden surekli olarak kopardi haklisiniz.Ttnette de sureklu hiz dusuklugu yasiyordum , 8mbit hizi genelde max. 5 mbit kullaniyordum.Turksat interneti 20mbit daha hizli ancak sorunlar eksik olmuyor.
    Mesela gun icinde modemin fişini takıp cikarmak gerekiyor , kafasına gore hızı 3mbps ye düşürüyor.Surekli kesilip bağlanıyor 10 saniyede bir. Defalarca telefonda görüştüm, teknik servis geldi bakti modeme sorun çözüm bulunamıyor.
    Telefonda verdikleri tavsiyelere gülersiniz.
    ---Sadece rakam içeren şifre kullanin
    ---Modemi aynadan uzak tutun
    gibi.

Kisacasi hız ttnete gore iyi ama ben verdikleri modemden ve sunulan cozumlerden, musteri hizmetlerinden kesinlikle memnun degilim.

Istanbul gungoren , internet hala yok

• Dün akşamdan beri yok internet. Aradığımda genel arıza var dediler komşudan bağlanmak zorunda kaldım bende.

Edit: İnternet düzeldi ve normal hızında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l3aran -- 6 Ocak 2015; 13:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Hemen öldürmüşsünüz, sürekli olsa neyse. Ben ilk kez rastladım, umarım çabuk düzelir.

Sürekli olsa neden kullanalim ?

• gece saat 05:00 den beri ankarada yok
  • Kayseri dede an itibari ile internet yok

• Arkadaşların yine çalışıyor bende hiç internet yok
  • Sabah 10da modemi acmistim 12de anca geldi internet. Dun aksam da 1 saat gitmisti. Yer goztepe. Isin komik yani, yarin taahhudum bitiyor yenileyecektim. Sanki yenilememem icin bir isaret gibi oldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ymetu

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Uyduneti açıkcası bok atmayın çünkü adamlar ttnetle kıyaslayınca uydunet melek oluyor. Herneyse bendede sabahtan beri int hızım 0.01 mbps 0.05 mbps arası degısıyor ısın tuhaf olanı bundan upload hızın etkılenmemesı 2 3 mbps buluyor.

Turksat kabloyu ve internet hizmetini ve ttneti ayni anda 10 yildir kullaniyorum.Bundan 5 sene oncesine gore uydunet ve tv hizmeti cok gelisti.Eskiden surekli olarak kopardi haklisiniz.Ttnette de sureklu hiz dusuklugu yasiyordum , 8mbit hizi genelde max. 5 mbit kullaniyordum.Turksat interneti 20mbit daha hizli ancak sorunlar eksik olmuyor.
    Mesela gun icinde modemin fişini takıp cikarmak gerekiyor , kafasına gore hızı 3mbps ye düşürüyor.Surekli kesilip bağlanıyor 10 saniyede bir. Defalarca telefonda görüştüm, teknik servis geldi bakti modeme sorun çözüm bulunamıyor.
    Telefonda verdikleri tavsiyelere gülersiniz.
    ---Sadece rakam içeren şifre kullanin
    ---Modemi aynadan uzak tutun
    gibi.

Kisacasi hız ttnete gore iyi ama ben verdikleri modemden ve sunulan cozumlerden, musteri hizmetlerinden kesinlikle memnun degilim.

Istanbul gungoren , internet hala yok

hocam ben uzun zamandır uydunet kullanıyorum teledünya paketi ile acıkcası ilk olarak 3 mbps den sonra 10 simdide 25 mbps kullanıyorum ki müşteri hizmetleri bile çok ilgili geldi bu zamana kadar bana aradıgım gun ıcınde geldıklerı de oldu sorunları cabucak cozdukleri de ama ttnet'i köyde kullanırken 8 mbps olarak aldıgım int 1 mbps bile görünce cıldırdığım cokça oldu aradım gelmediler, 1 hafta beklettiler, yeni modem dahi vermediler modem sorunlu diyip ttnet 200 tl kitlemekte istedi zamanında ama herneyse ki uydunet de hiç bir sorun yasamadım senin ki biraz şans işi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.