Şimdi Ara

6 ocak 2015 tüm Turkiyede uydunet kesik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi internet geldi ben saldırıyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul/maltepe internet geldi tamam

• An itibariyle geldi internet pinglide olsa 24 mbps gördük hadi hayırlısı
  • Beylikduzu geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul/bostancı da internet erişimi geri geldi eski değerlerim ile sorunsuz bağlanıyorum. ping normal.
  • Güngören
    Sector Clear :)
  • Ataşehir is okay :)
  • izmirde düzeldi sorun yok.. uydunet genel bi altyapı güncellemesi yapmış olabilir yakında kesintinin nedeni belli olur
  • internet geldi arkadaşlar
  • saat 8.30da koptu internet an itibarıyla gelmiş bulunmakta. Şu ttnete geçicem yeter artık diyen zihniyet yangına körükle gitmekten başka bir iş yapmadı her zaman ki gibi. Uyduneti her zaman takdir etmişimdir. 1 yılda kesinti sayısı 1 elin parmağını geçmez. Oda doğal bir olay. Arkadaşlarım Ttnet kullanıcısı 3 saatte 2 saatte bir internet kopuyor. haftada 10 kere arıyorlar. 3 yıldır "güncelleme yapıyor" cevabını alıyorlar. Burdan körükçülere sesleniyorum ttnete geçmezseniz adam değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhendz -- 6 Ocak 2015; 13:53:48 >
  • TTNET daha iyi mi sanıyorsunuz? Gören de TTNET hiç kopmuyor sanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: djcool

quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Hemen öldürmüşsünüz, sürekli olsa neyse. Ben ilk kez rastladım, umarım çabuk düzelir.

Sürekli olsa neden kullanalim ?

:)) bunu mu anladın mesajdan, ayda yılda bir kere kesildi diye bunlar aöylenmez demek istediğim, ikide bir böyle arıza yapsa neyse. Aslında sorunun cevabı, 2 sene taahhüt verdik diye kullanmak zorundayız da olabilir.

Cok fazla genellemis oldugunu dusunuyorum.Tahahut verilmemisse peki ?

• Konu farklı tartışmaya dönmesi lütfen.
    Sanirim tekrar kesildi gungoren istanbulda

• fiber abonesiyim hicbir sorun yok internette ?

edit:pardon sol zannetim uydunetmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 6 Ocak 2015; 16:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

yıllardır uydunet kullanıyorum ilk kez internetim bu şekilde kesildi. kimse laf atmasın en iyi hizmeti açık ara veren şirkettir uydunet. ttnet ile neler çektik zamanında eskiler iyi bilir. umarım kısa sürede sorunu çözerler.

aynen hocam ttnetten kaçtım geldim uydunete ttnet 1 senelik indirime 2 sene tahattüt ister uydunet 1 sene ise 1 sene yapar ttnete arıza kaydı bırakırsın ne olur ne biter bilemezsin uydunet ertesi gün kapındadır
  • sabaha karşı 6.30 da gitti sanırım pc kapattıktan sonra mobilden videolar açılmıyordu bende vurdum kafayı yattım telefona mesaj gelmiş hizmette kesilmeler meydana gelebilir diye modemin ışıklarıda zaten mavi olmuştu
  • Zonguldak'ta olupta internet hızı hala yavaş olan var mı ? Dowload hızım 2mbps'yi geçmiyor.Müşteri hizmetlerini arayayım dedim,devamlı meşgul çalıyor
  • An itibariyle Manisa'da durum. Kablosuz bağlanıyorum. 25 megabit.

• Bende torrentte seed yapmadı bugün hiç. İnternet te hissedilir şekilde yavaş.
    Yer Edirne.
  • Bu hafta TTNET taahhütüm bitiyor ve Uydunet'e geçecektim. Fakat karda yağmurda Uydunette bu sorunlar sıkça yaşanıyor mu? Önümüz kış yağmur kar eksik olmaz. TTNET ile devam mı etsem?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.