Şimdi Ara

6 plus cami kirildi garanti ise yararmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Degerli forum uyeleri benim 6 plus telefon yere dusurmem sonucu alt koselerde kiriklar olustu. aslinda kullanimda rahatsiz etmiyo garantiye gondersem degisirlermi. Telefonda buyuk gelmeye basladi artik zaten kucuk bi telefona gecesim vardi buda tuzu biberi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gsnmez kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcı hatası,verecen parayı yaptıracan.
    Kasada hasar yoksa 380TL'ye sadece ekran değişimi yapılır. Kasada hasar varsa 1130TL verirsiniz ve cihaz değişimi yapılır.

• Yarar yarar, bende geçen sevgilime sinirlendim hava atmak için duvara fırlattım ekran kırılsı gittim bedavaya yaptırdım

• frux kardeşim teşekkürler çok yararlı bilgi oldu benim için. Bakalım ben kayserideyim gerçi app stora gidemem ama uzaktan deneyelim. vatandan almıştım bende teli.

Mahmut kardeşim kasada hasar yok ama cihaz değişim yaparlarsa banada değiştirmek için bahane olur sıfır cihaz satışı kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsnmez -- 4 Nisan 2015; 23:59:56 >
    Hocam bir gidin konuşun bakalım ne diyecekler, durumdan haber edersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allame12

Yarar yarar, bende geçen sevgilime sinirlendim hava atmak için duvara fırlattım ekran kırılsı gittim bedavaya yaptırdım

ekran kırılmasını nasıl garantiye soktunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sat onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsnmez

frux kardeşim teşekkürler çok yararlı bilgi oldu benim için. Bakalım ben kayserideyim gerçi app stora gidemem ama uzaktan deneyelim. vatandan almıştım bende teli.

Mahmut kardeşim kasada hasar yok ama cihaz değişim yaparlarsa banada değiştirmek için bahane olur sıfır cihaz satışı kolay olur.

Apple storelerde ancak ekran değişimi yaparsın oda 380 tl mi neydi
    Onjn haricinde genpa teleservice vs genelde cihaz değişimi öneriyorlar onun içinde 1000 tl üzerinde senden ücret isteyecekler
    En iyisi randevu al istanbula gel

• Geçmiş olsun. Garanti işe yaramaz sanırım.
  • Garantiyi de telefonu da unut, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

quote:

Yarar yarar, bende geçen sevgilime sinirlendim hava atmak için duvara fırlattım ekran kırılsı gittim bedavaya yaptırdım

Gittim apple storea orda bi abi var 30 yaşlarında
    Halden anlayan bi adam yani
    Dedim abi böyle böyle sevgilime hava atmak için bi anlık hata yaptım falan dedim işte
    Adamda sıkıntı yok kardeşim bizde yaşadık senin zamanlarını halden anlarız dedi bedavaya ekran taktı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

quote:

Gittim apple storea orda bi abi var 30 yaşlarında
    Halden anlayan bi adam yani
    Dedim abi böyle böyle sevgilime hava atmak için bi anlık hata yaptım falan dedim işte
    Adamda sıkıntı yok kardeşim bizde yaşadık senin zamanlarını halden anlarız dedi bedavaya ekran taktı

Yürübe sende atıp sıkılama sanki adamın babasının şirketi bedava değiştirmişmiş

• Arkadaşım servise verip dünyanın parasını ödeyip sıfır cihaz geleceyine
    Bin uçağa hem bir istanbul keyfi yaparsın 380 tl ye ekranı apple storede değiştirtirsin
    Garantinde bozulmaz güle güle kullanırsın

• 1 kereliğine mahsus telefonu komple değiştirebilirsiniz ekran fiyatına kasa sağlamsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Nisan 2015; 17:40:42 >
  • Peki istanbula gitmeden degistiremezmiyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.