Şimdi Ara

6 POT SATIN 30 POT KAR EDİN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR OYUNDA EN ÇOK OLARAK TÜKETTİĞİMİZ ŞEY CAN VEYA MANA POTU.ben bu yolla 9999 tane pot depoladım.şimdi hepimiz genelde pot depolamak için healler pirest ararız ve pm atarız pot satıomusn die.ondan 5k ya veya 4.5k ya alırız. fakat ben bir kereliğe mahsus heallerdan pot satın alırım.örneğin geçen 500 tane 5k dan pot satın aldım.olmpaida cuma ve pazartesi olmak üzere savaşlara giriorum.eğer savaşı kazanırsak str takılarımı giyip yanıma 300 can potu alıorum. tanesini 30k dan koyyorum tezgaha.hepsini sattığımızda elimizde 9m para olcak.9m parayla gidip heallerlardan 999 tane pot satın alabilirsiniz.kar yapabileceğiniz bir yöntem söyledim.yanlışsa özür dilerimm...

• orta levelli karakterler için fena değil ve çok bilindik bi yöntem ama yazn senin artık farklı şeylerle para kazanman lazım boss gbi ft gbi ticaret gbi malum 64 level olmuşsun
  • ben bıraktım o işleri artık kardeş zaten ve artık lvl 65 im clanım sağolsun yardım ediolar. her itemim tmm şu anda.ben yardımcı olmak istedim bilmeyen arklar için
  • LVLINE BAK YAZIK SANA VALLA NE DIYIM BOŞ YERE OYLE EZIK YONTEM SOYLEMISSIN KI ANLATAMAM YANI 9M ICIN O KADAR UGRASMAYA DEĞERMI??????????
  • sana gore degmez muhtac olanlara cozum iste
  • ewt guzel yontem
  • savaşta o şekilde yaptıgınız için zaten kaybedıyoruz gelıp luferi elimizden alıyorlar nolur 7k lık potu 10k dan koysanız sız para pesındesınız bız np bız kasıyoruz kesıyoruz np ler sıze gelıyor beyler yapmayın rica edıyorum bu sekılde para da kazanılmaz np istiyorsanız gelın 7k mı 10 dan koyun alalım ama abartmayın şiddetle bunu yapanları kınıyorum

işte bu yuzden pazartesı ve cuma akşam savaslarını kayb edıyoruz orc lara bakıyorum bı de humanlara orclar bedavadan acıyor ezıkler pazara koyuyor adamlar da bi sistem var bızımkılerde hala para peşinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok ya bu insanoğluna yaranılmaz ne zaman yardım etmek için bi topik açsam ters bi laf söleyecek insan tipleri mutlaka var. ayrıca bana acıyan kardeş gel sana bi charımı gösteriyim de kim acıncak durumda gör ha bide 9m için değmez demişsin.o 9m ler sayesinde şimdi aldığım takıları sayyım sana istersen. küpelerim dual ce. kolyem ep. yeter mi. ayrıca kazandık kazanmadık savaşı o beni alakadar etmez ben bu oyundan nasıl zevk alıyorsam öyle oynarım kimsede karışamaz. NOKTA
  • quote:

Orjinalden alıntı: nyze24

LVLINE BAK YAZIK SANA VALLA NE DIYIM BOŞ YERE OYLE EZIK YONTEM SOYLEMISSIN KI ANLATAMAM YANI 9M ICIN O KADAR UGRASMAYA DEĞERMI??????????

kardeş sana 9m çok az geliyo ama benim için çok değerli
    sana göre değersizse bana kasandan 9m verir misin o zmn?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyildirim749

quote:

LVLINE BAK YAZIK SANA VALLA NE DIYIM BOŞ YERE OYLE EZIK YONTEM SOYLEMISSIN KI ANLATAMAM YANI 9M ICIN O KADAR UGRASMAYA DEĞERMI??????????

+1920 heal

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

quote:

Orjinalden alıntı: alpyildirim749

quote:

+1920 heal

+1350 Spike dmg ( Bu ne ya ? +565 +54545 +545456 18+ bunların yerine keşke haklısın fdalan yazsak Nokta

• Ee sen ne yapıyon HP ni oturarak mı dolduruyon
  • merak etme bir miktar kendime pot ayırabilcek kadar aklım var. sen düşenemiosan o senin sorunun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.