Şimdi Ara

6 saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 6 saatı geçemiyorum 6 saatla çok yol aştım fakat bu kendini başkalarıyla kıyaslama lafa hitap edecek biri değildim ama şu son bir haftadır kafaminda içinde dolanıyor millet 12 saat çalışıyor ben neden yapamıyorum diye bir 8-9 a vursam daha da iyi olacak ama beceremiyorum anasını satayım beyler cidden gün nasıl ayarlanmalı? Oyun oynamıyorum,çok uyumuyorum,sosyal medya kullanmıyorum ama gene yapamıyorum cidden ne yapmalıyım ailem beynimi belledi 6 saat ile bir bok olamazsın diye kafayı yicem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aga 6-7 sonrası bende de ciddi yorgunluk oluyor mat çalışınca özellikle. 9-10 zorlamak lazım az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Allen 20 -- 14 Nisan 2021; 20:50:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Kanka beceremiyorum valla ya hayatım boyunca bir kez 9 gördüm 3 gün ders çalışamadım yorgunluktan

• dextermisali D kullanıcısına yanıt

Bende de fena yorgunluk oluyor ya dikkat eksikliği diye bir hastalık var ya ondan mı var acaba diye düşünmeye bile başladım. Sabahları uyanınca bile dinç kalkamıyorum 8 saat uyumama rağmen uykulu kalkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısı geçen sene bomba gibi kalkardım sınav senesi kalkamıyorum

• Bende de 5.5 saat takıntısı var kaç ay denedim olmadı

• eğer evdeyseniz 6 saat baya az oluyo yani 8 30 da uyanıp akşam 12 de uyusanız düşünsenize ne kadar az

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pilotbeyBG kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o beni deli ediyor zaten

• dextermisali D kullanıcısına yanıt

amacım moralini bozmak değil sadece aynı sorunu ben de yaşadım bi program ve ona uymak kalıyor

sanki okuldaymış gibi tenefüsler falan koy programa ben de geçen sene marttan beri evdeyim artık insan bıkıyor aynı şeyi yapmaktan bi program iyi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotbeyBG -- 14 Nisan 2021; 20:16:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.