Şimdi Ara

günde 13-14 saat çalışanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? ben en fazla 7-8 i görüyorum bi türlü daha fazlası olmadı. mesela kaçta kalkıyorsunuz kaçta yatıyorsunuz molalarınız kaç dk? şu son günler 14-15 çalışabilsem çok iyi olacak.

burda birisi yazmıştı son günler 14 saatin altına inmiyordum diye. bir insan her gün nasıl 14 saat çalışabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swindl3r -- 12 Haziran 2020; 20:2:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam önemli olan aldığınız verimdir. Herkesin doğal bir sınırı var. Kendinize saat hedefi koyarsanız ona göre çalışırsınız ve bence bu verimsiz olur. Yattığınızda içiniz rahatsa sıkıntı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda zaman kaybetmemekle başlayabilirsin hocam

• 7-8 saat calısıp oh bugun baya şey yaptım verimli oldu diyorsan kafan rahat olsun ben mesela masa başında zamanı verimli geçiremediğim için saati arttırarak amorti ediyorum

• teşekkürler hocam yarından sonra sınava kadar girmeyeceğim

• valla artık bütün gün çalışıyorum ama arada foruma giriyorum tam konu oturmadan geçmiyorum haliyle 2-3 saatlik çalışma oluyor 4-5 saat

öbür türlüsünü de kaldıramıyorum ya
  • en fazla 10 saat çalışabildim sene içinde bi noktadan sonra iş çalışmaya değil de vakit doldurmaya kaydı bıraktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 sene yatıp 12 de çalışma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saat falan sayma bence kendimden biliyorum sırf o saati doldurmak için çalışmış gibi oluyorsun saat tutmadan en verim aldığın şekilde çalış öbür türlü kafaya takarsın gereksiz
  • adam 7-8 saatten memnun değil helal olsun

• kral köklüküs K kullanıcısına yanıt
    yok hocam en azından diyorum şu son günler çalışma saatini iki katına çıkarabilsem ne kaybederim diye işte yapamıyorum

bir de burda son günler 13-14 saat çalışırdım diyenleri görünce vicdanım rahat etmiyor ben neden bu kadar çalışamıyorum en azından 2 haftalık :(

• Swindl3r S kullanıcısına yanıt
    hocam içinizi rahat ettirecekse benim de son 2 haftam ve 4-5 saat çalışıyorum

• 13-14 diyen yüzde 99 yalan söylüyordur. ikinci yılım gördüğüm en yüksek sayı 9 . 10 görürsün hadi 11 falan görürsün de 12 ve üstüne artık pek inanmıyorum açıkçası cidden sapık değilsen pek mümkün değil a.ık.ası sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum 8 gayet ideal bir süre.
  • 75 dk calısma 15 dk ara ile 12 saati görüyorum.Sabah 9 dan akşam 12 ye kadar sürüyor.Verim kısmı tamamen sana kalmış.Kesinlikle yorucu oluyor ama açma germe hareketleriyle birkaç saat daha aktif kalabilmek mümkün oluyor
  • d-503 kullanıcısına yanıt
    peki hocam yemek molaların kaç dk ve uzun molaların kaç tane? uyku konusunda sıkıntı çekiyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swindl3r -- 12 Haziran 2020; 20:49:14 >
  • Swindl3r S kullanıcısına yanıt
    yemek molalarım uzun molalar oluyor onlar da 1 saate yakın onun dısında günlük 6-7 saat uyku yetiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.