Şimdi Ara

3 sene yatıp 12 de çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen lisesindeyim fakat 3 sene yattım.Obp 72 civarı gelecek .Var mı forumda böyle yapıp iyi bi başarı elde eden arkadaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşük seviye Anadolu lisesi mezunuyum. Obp 74. Okulda parlak bir öğrenci değildim. Hatta kötü sayılırdım. Sadece 12. Sınıfta çalışarak 8600.(ham) oldum mf4 de . 11 sonunda hızlandırma ile başladım. Yaz tatilinde çalışmadım sayılır. 12. Sınıfın başında ygs netlerim 60 70 arasaydı.

Buda sonucum
  • Düşük seviye Anadolu lisesi mezunuyum. Obp 74. Okulda parlak bir öğrenci değildim. Hatta kötü sayılırdım. Sadece 12. Sınıfta çalışarak 8600.(ham) oldum mf4 de . 11 sonunda hızlandırma ile başladım. Yaz tatilinde çalışmadım sayılır. 12. Sınıfın başında ygs netlerim 60 70 arasaydı.

Buda sonucum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Adam

Düşük seviye Anadolu lisesi mezunuyum. Obp 74. Okulda parlak bir öğrenci değildim. Hatta kötü sayılırdım. Sadece 12. Sınıfta çalışarak 8600.(ham) oldum mf4 de . 11 sonunda hızlandırma ile başladım. Yaz tatilinde çalışmadım sayılır. 12. Sınıfın başında ygs netlerim 60 70 arasaydı.

Buda sonucum

Yaw he he son sene calisarak 8600 yaptin

• quote:

Orijinalden alıntı: 72ferhat

quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Adam

Düşük seviye Anadolu lisesi mezunuyum. Obp 74. Okulda parlak bir öğrenci değildim. Hatta kötü sayılırdım. Sadece 12. Sınıfta çalışarak 8600.(ham) oldum mf4 de . 11 sonunda hızlandırma ile başladım. Yaz tatilinde çalışmadım sayılır. 12. Sınıfın başında ygs netlerim 60 70 arasaydı.

Buda sonucum

Yaw he he son sene calisarak 8600 yaptin

+1

• Obpden anlaşılıyor kardeşim obp neden düşük o zaman

• 1 Temmuzda başlamıştım öncesinde kitap açtığımı hatırlamıyorum sbs 390
    Ygs 8 bin lysde 11 okul puanı ağır vuruyo tabi 13 bin MF3
    Dersanede obpsi 67 olup 7 bine giren arkadaşım var son sene çalışarak yapılır.
    Ama açık açık söyleyeyim sıçarken bile ders çalışıyodum anca öyle kurtarırsın
  • Ben de eşit ağırlıklara örnek olayım. Altyapı ve kapasite varsa son sene çalışarak ilk bin bile yapılır. Ben LYS'ye resmen yatarak girdim 5336. oldum TM3'te. YGS 5 ise 17k idi. Gerçi bizim lisede yazılılar kolaydı obp 89,26.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 de sadece 11 çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son sene çalışarak ilk 5k yapan arkadaşlarım var,5k-10k arası birsürü kişi var.iyi çalışmak lazım
  • Dostum burda herkes çok zeki iyi bilim adamları hep bizden çıkıo.6 ayda tıp mı olur abi mi gidin işinize

• Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen sene senin gibi yazıyordum buralarda sonra ne oldu biliyo musun kendim yaptım bu işi
  • Ben 3 sene değil tam 6 sene ders çalışmadım yanı 6.sınıftan bu yana :) ee ister istemez meslek lisesine zor girdik

Ordaki ortamda az çok belli lise 3e kadar (3 dahil) kitap açma yok kopyayla yazılı gir geç filan

Son sene arkadaşlarında dediği gibi sıçarken bile ders çalışarak günde 15 saat çalışma olduğu zaman bile oldu

Fen'e hiç çalışmadım sadece Matematik Geometri Tr Sosyal filan

Şimdi Ankara gazi Mtok bilgisayar mühendisliği bekliyorum olmadı Konya Selçuk Bilgisayar müh Mtok

Lys Sonuç : http://i.hizliresim.com/Pqmly8.jpg
  • ben 16 oldum ama okul 19a attı.son senede cok asırı calısmadım.ygs 29 du bu arada.

• 3 sene yattim son sene calistim 15k yaptim 20k atti. Obp 69

• Bende fen lisesindeydim obp 73 3 sene cozdugum soru sayisi 500 u gecmez son sene calisarak 30 bin oldum Sonuc mezundayim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djousoupova

Ben de geçen sene senin gibi yazıyordum buralarda sonra ne oldu biliyo musun kendim yaptım bu işi

Yav he he,bu yıl hazırlandığın belli.Bol sanşlar velet
  • Hiç çalışmayan adam son sene çalışıp yapar da hiç çalışmayan adam son sene nasıl birden eşşek gibi çalışmaya başlar işte orası problem. Ben de atıp tutuyordum son sene geldi çalışmakta o kadar zorlandımki, çalışsan yapacaksın biliyorsun ama alışkanlık değil, olmuyor. Yani şuan yavaştan çalışmaya başlasan kışa kadar anca sistem oturtursun. Buralarda vakit kaybetme.
  • Umutlandırmayın beni beler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonherk

Fen lisesindeyim fakat 3 sene yattım.Obp 72 civarı gelecek .Var mı forumda böyle yapıp iyi bi başarı elde eden arkadaş?

Hangi fen

• Sınavdan oncekı gece calısırdım okul sınavlarına ekimin ortalarında calısmaya basladım dıyebılırım 3 k sıralamam daha once calıssaydım 1 k da olurdum dıye dusunuyorum yakınken sen calıs zaten fen liseli isen temelin vardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.