Şimdi Ara

11.sınıf günde kaç saat çalışmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıflar normal dönemlerde yani yazılı haftası haricinde okul ve dersane dışında ne kadar çalışmalı ? İdeal süre nedir sizce ? Siz ne kadar çalışıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 saat yeter
  • 1.5 saat
  • Gördüğün konuları tekrar etmen ve onlarla ilgili 1-2 test çözmen yeterli

• 11.sınıf fiziği yoğundur. Dikkat edin!
  • 11. sınıf fiziğini anla günlük konuları tekrar et yeter dershanede varmış zaten az kafanı dinlendir 12. sınıfta bayma riskin var
  • Sinav harici yatmadan once 15 dk tekrar et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence şimdiden sürekli çalışmaya başlamalısın bir zaman belirtmen yanlış... zaman senin için farklı diğerleri için farklı olabilir anlama olarak bu yüzden eksiklerini kapatarak öss'nin bütün konularına artık başlamalısın süre koymamalısın sürekli gezdiğinde rahatsız olabilecek kadar çalışmaya kendini alıştırmaya bak çalışmadığında kendini ben neden çalışmıyorum vicdanı sarsın bunun için çaba göster geleceğin nokta inan ki seni gerçekten çok mutlu edecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontspeak00

bence şimdiden sürekli çalışmaya başlamalısın bir zaman belirtmen yanlış... zaman senin için farklı diğerleri için farklı olabilir anlama olarak bu yüzden eksiklerini kapatarak öss'nin bütün konularına artık başlamalısın süre koymamalısın sürekli gezdiğinde rahatsız olabilecek kadar çalışmaya kendini alıştırmaya bak çalışmadığında kendini ben neden çalışmıyorum vicdanı sarsın bunun için çaba göster geleceğin nokta inan ki seni gerçekten çok mutlu edecektir...

gerçekten güzel yazmışsınız hocam elinize sağlık katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Sinav harici yatmadan once 15 dk tekrar et.

1 lerden birini görmedin sanırım. 11 olacak doğrusu.

• İşlediğin konuları tekrar edip iyi oturtmaya çalış yani 12. sınıfa geldiğinde 11. sınıf konularının en azından büyük çoğunluğunda iyi olman 11. sınıf için yeterli bence ekstra olarak vaktin kalıyorsa bazı zamanlarda özellkle ygs mat testi çözmeni öneririm ygs mat. pratiklik gerektiren birşey çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkedimbileyok

quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Sinav harici yatmadan once 15 dk tekrar et.

1 lerden birini görmedin sanırım. 11 olacak doğrusu.

Sen nasil bilirsen oyle yap kardesim tecrubeliyim bu konuda ama.Nasil olsa seneye konulara en bastan baslayip 9-10da gorduklerini unutacaksin.Sana tavsiyem sadece yazililara calis.Ygsye de yazin temmuzdan yavas yavas basla ve lysyle birlikte gotur.

• ben 11de çok saçma çalışmıştım bi ondan bi bundan bu yüzden düzenli çalış mesela ben senin yerinde olsam sadece ygs olarak bu sene mat1 bitirirdim bu senin için süper olur ;) başka çalışma ygsden. 11e yoğunlaş çünkü 11den çok çıkar lys de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebee

ben 11de çok saçma çalışmıştım bi ondan bi bundan bu yüzden düzenli çalış mesela ben senin yerinde olsam sadece ygs olarak bu sene mat1 bitirirdim bu senin için süper olur ;) başka çalışma ygsden. 11e yoğunlaş çünkü 11den çok çıkar lys de :)

bence de benim amacım da o mat1i adam gibi bitirmek zaman kalırsa da biyolojiyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.