Şimdi Ara

GÜNDE 4-5 SAAT UYUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuna kadar istediğim şekilde çalışamadım, hedefim 20k ama ben hala en fazla 420yi gördüm zaman denemelerinde, geçen fem sınavı olduk direk 365lere düştüm.
    Ne kadar erken yatarsam yatayım erken kalkamıyorum ama kahveyle geç saate kadar durabiliyorum.
    Bundan sonra 4-5 saat uyumayı düşünüyorum.
    Sağlık için kötü filan diyenler oluyor ama dünyadaki birçok başarılı iş adamı 3-4 saatlik uykuyla ayakta kalıyormuş.Artık birşeylerden ödün vermenin vakti geldi çünkü bu sene de istediğim yer olmazsa çok üzülücem.

Var mı aranızda böyle yapanlar, yorumlarınız nelerdir?

• kapasiten yoksa zorlama bosuna ben 0 calismayla (haftada 1 saat ) 420 goruyorum senden zekiyim demiyorum ama cevremde cok goruyorum gunde 10 saat calisip anca 400 yapanlar var . artik 20 saatte calissa 400 u gecemez oyle hersey calismaktan gecmiyor . olmayinca olmuyor (sitemim sana degil ) burda Allah vergisi var kimine cok kimine az vermis bana zeka vermis tip vermemis 200 puan yapan adama zeka vermemis tip vermis hay allah ya cidden dalga etmiyorum bazen zeka yetmeyebiliyor oyle yani yapcak bisey yok Allah yardimcin olsun ama bilemem belki yanlis calistin sinavdan sonra yanlis yaptigin konuya calismadin boslarini cozmedin denemnin 160 sorusunuda cozdurmedin belli olmaz belki cok zekisin ama yanlis kullanirsan fos kuzenim maldi gunde 11 saati bulurdu 280 yapti anca yani almiyor kafasi sevdicegim cok zeki ya hemen anliyo ama su an burda yok hay efkar basti ben cigara iceyim hay acacagin konununda bu dunyaninda bizi ayiranlarinda sinavinda hepsinin .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysalsert1453 -- 13 Ocak 2015; 23:10:51 >
  • Önemli olan nekadar az uyuduğun değil uyanık vaktinde nekadar verimli olduğundur. Az uyuyup uyku vaktinde verimli olabileceğine inanıyorsan yap.
  • Gunde 10 saat calissaydim zaten bunu yapmaya gerek duymazdim, ustune alin desen de alinmam zaten. Bu yaptigim puanlar o kadar az ygs calismayla oldu ki lys kastirdi hoca suana kadar bundan sonra da ygs kasicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessy

Gunde 10 saat calissaydim zaten bunu yapmaya gerek duymazdim, ustune alin desen de alinmam zaten. Bu yaptigim puanlar o kadar az ygs calismayla oldu ki lys kastirdi hoca suana kadar bundan sonra da ygs kasicam.
    Yapma ben geçen sene son ay yaptım yaptıktan sonra baya bir hasta oldum ama sonra geçti.3 te yatıp 7 de kalkıyordum. Cidden sonra toparlanmak için daha çok çabalaman gerekir.
  • Hocam siki tempoyla ders calisarak 4 saatlik uykuyla ayakta kalmak gercekten cok zor ya, yillaride gec yatan bir insanim, gecen yil gunluk ortalama uykum 4-4.30 saate falan denk geliyordur, bunyem aliskin uykusuzluga ama ders calisarak yapmak bu isi bambaska bir seymis, ben bile dayanamiyorum pek ki anladigim kadariyla senin gecen senelerden aliskanliginsa yok, dolayisiyla saglam kalabilmen anca hapla falan olur muhtemelen, ona da degmez. Lys kasip Ygsden 420 aliyorun diyorsun dert etme o zaman yukseltirsin ki zaten ilk 20 k icinde 500 ustunden 420-430 puan yeterli Ygsde, bosver 4 saat uykuyu, uyanik kaldigin dakikalari verimli gecirmeye bak derim ben
  • Ben yapmaya calisiyorum fedakarlik gerek derece istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    günde 13-14 saat çalışanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de kafam da var bu. Mecburum çünkü staj zamanı ders çalışmak olum gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

Benim de kafam da var bu. Mecburum çünkü staj zamanı ders çalışmak olum gibi.
    günde en az 7 saat uyku şart
  • Nasil bir hastalik ? Psikolojik mi ?
  • Ben sorumluluk sınavları varken 2 gün hiç gözümü kırpmadım. Geometri sınavında bildiğin uyuyordum. Eve geldim redbull içtim, yemek yedim, kahve-kola içtim. Gece oldu 3 duş alıp yattım. Yattım ama titremeye başladım birden. Yarım saat geçti bir saat geçti yok geçmiyor. Sonra gecenin bir yarısı hastaneye gittik. Yapma bence öyle şeyler. 8 saat uyu. Diğer zamanlarını verimli geçirmeye bak.
  • Hocam seninki de bayagi abartiymis 2 gun ne demek.Ben normalde 6 saat uyurdum 2 senedir artik 4-5 e indirecem sinavdan sonra tekrar 6 ya cikaririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sichern

Hocam seninki de bayagi abartiymis 2 gun ne demek.Ben normalde 6 saat uyurdum 2 senedir artik 4-5 e indirecem sinavdan sonra tekrar 6 ya cikaririm.

En fazla 3-4 gün dayanırsın. Ben 7 saat uyuyorum o bile yetmiyor. Hem zaten günde enfazla kaç saat ders çalışabileceksin ki? Bence uyku düzenini bozma.
  • Hocam calismaya basladigimda gunde 8 saat calisiyordum. İki gun sonra zorlayip 10 yaptim. 1 hafta gecince ne yasama enerjim kaldi ne gozlerimin feri.

Sonra geceleri uykum cok geliyor diye erken yatip daha erken kalkmaya basladim. Gun icinde esneyip duruyodum oglen uykum geliyo vs.

Baslarsin gunde 2 saatle de dayanirsin 3 gun sonra %50 verimin duser. Sen 6/7 saat arasi uyu (nasil dinc hissediyosan. Tutup 9 saat uyu demiyorum)

Onemli olan kendini dinc hissedebilmen. Yoksa 4 saatlik uykuyla hararet yaparsin
  • Peki bu 3-4 saat uyuyup da gunde 8-9 saat calisanlarin sirri ne ki saglam duruyorlar.Ben zaten 6 saat uyurum normalde
  • 10 saat uyuyorum
  • quote:

Peki bu 3-4 saat uyuyup da gunde 8-9 saat calisanlarin sirri ne ki saglam duruyorlar.Ben zaten 6 saat uyurum normalde

3-4 saat uykuya onlar gibi sende dayanabilirsin belki kahveyle filan. Ama 3-4 saat uykuyla çalıştığın dersten ne anlayacaksın ki? Sen bilirsin yine ben dayananilirim, ders çalışabilirim diyorsan dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qweqweqwe123456789

quote:

Peki bu 3-4 saat uyuyup da gunde 8-9 saat calisanlarin sirri ne ki saglam duruyorlar.Ben zaten 6 saat uyurum normalde

3-4 saat uykuya onlar gibi sende dayanabilirsin belki kahveyle filan. Ama 3-4 saat uykuyla çalıştığın dersten ne anlayacaksın ki? Sen bilirsin yine ben dayananilirim, ders çalışabilirim diyorsan dene.

Alıntıları Göster
    Uykuyu tam almaya yarayan melatonin salgısı 23.00 ile sabaha karşı 5 arasında salgılanıyormuş. Uykunuzu bu saatlere denk getirmeye çalışın.

• Kardeşim bazı boşların boş lafını takma geçen yıl cidden düşük netlerle başladım bu yıl mezunum ve sonuçta her ders çalıştığımda çoğu açığımı kapatıyorum sen ygs ye az kaldı ygs yi baştan gözden geçir testlerle kontrol et bazıları varki şimdiden insanın moralini bozuk mercimek tanesi zekayla rakip elemeye çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan_33 -- 14 Ocak 2015; 12:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deptura

Uykuyu tam almaya yarayan melatonin salgısı 23.00 ile sabaha karşı 5 arasında salgılanıyormuş. Uykunuzu bu saatlere denk getirmeye çalışın.

Her insanın biyolojik saati bir degil ki hocam. Gavurların seher vakti namaz kıldırmamak icin uydurdugu bir sey bence :p yoksa benim derin uykuya gectigim saatin oglen 12mi gece 12 mi oldugunu kim bilebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.