Şimdi Ara

Günlük maksimum 4 saat 5 saat uyumayı becerebilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokhanpsy Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu az uyuma olayı son zamanlarda Yaygın bir söylem. 8 saat fazla 4 saat yeter, falanca bilim Adam'ı 2 saat uyuyormuş falan. Bu az uyumayla ilgili de bir Sürü taktik dolaşır durur kitaplar falan yazılır ama bu teknikler ne kadar işe yarar cidden yapabilen normal insan var mı merak ediyorum. Bende buraya sorayım dedim. Cidden kendini günlük 4 saat uyumaya alıştırabilen var mı varsa nasıl yapabiliyorsunuz? Yalnız birkaç gün sabahlayıp sonra camış gibi uyumayı kastetmiyorum. Bu işe kendini bir devamlılık içinde alıştıran veya en azından 1 ay civarı sürdürebilen var mı onu soruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 saati bilmem de, 15 saat uyunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 15 Mayıs 2015; 21:00:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama 6-7 saat uyuyorum bence daha azi abarti olur. Bise okumuştum vucut ilk 4saatte psikolojik sonraki 4saatte fiziksel olarak kendini yeniliyir diye ne kadar gerçek bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istesemde istemesemde 7 saat uyuyabiliyorum arada çok yorgunsam 9 saate filan yaklaşıyo uykum o zaman da dışkı yemiş gibi kalkıyorum iğrenç bi baş ağrısıyla.
  • gece 3-4 gibi yatıp sabah de kalkıp okula gidiyodum 2-3 aydır.

Artık 6 da yatıyorum 11 gibi kalkıp gece 1e kadar takıplıp tekrar yatıyorum sonra 04:30 - 5:00 aası kalkıyorum.Eskisinden kat kat daha iyi 3-4 saat uykuyla idare edilir ama bi an önce gün bitse diye beklersin.Yeni sistemimle sabah çayımı kahvaltımı yapıyorum haberleri okuyorum öyle başlıyorm güne biraz da bunu deniycem.
  • 4-5 saat uyku yetse keşke.

• Okuldan dolayı 5 buçuk saat filan anca uyuyabiliyorum gece, ama gündüz eve geldiğimde ölü gibi oluyorum bi süre, okul bitecek ben daha alışamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde en az 16-17 saat uyuyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortalama 4 5 saat uyuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 saat yetiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstisnasız bir şekilde 6 aydır günde 4 saat uyuyorum.

• Gece 1 de yatip 5.5 ta kalkiyorum. 1 senedir ayni sekilde devam ediyor. Ama insanin algilari zayifliyor.

• hafta içi geceleri 4-5 saat uyuyorum, geç yattığım ve erken kalkmak zorunda olduğum için. Ama öğleden sonra uyuduğum da oluyor o yüzden günlük 4-5 saat diyemem.
  • 4 değil ama her gün ortalama 5 saat uyurum. Saati kurduğumda kalan zaman 5 saatin aşağısındaysa huzursuz hissediyorum nedense ama 5-6 saat arasındaysa gerçekten hem içim rahat uyuyorum hem de ertesi gün dinç oluyorum.
  • 8 saat deliksiz umurum, dinç kalkar, uyandığım dakikada yatana kadar break dance yaparım. Allah neşemi bozmasın, Elemtere şiş kem gözlere flash bang.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 15 Mayıs 2015; 21:15:40 >
  • Bana kalırsa 7 saat gelişkin bir insan için yeterlidir. Azı veya fazlası bünya için zararlı olabilir.
  • 6-7 saat ideal bana, proje, o, bu, şu varken daha az uyusam da o gün rahat çıkar ama 2. gün yemez. Fazla uyursam daha fazla uyuma gibi huyum var

• Bilgi beyine uyurken işlenir araştırmadan etmeden böyle saçma sapan dedikodulara aldırış etmeyin her insanın uyku ihtiyacı kendine hastır kimi 6 saat uyur kimi 10 saat.
  • 7-8 saat uyuyorum, gün içinde uykum gelmiyor pek ama ölü gibi oluyorum.kafam yerinde olmuyor genelde.yanlış düşünüyor veya yanlış yazıyorum.ben 10 saatlik uyku adamıyım
  • dostum modiodal kullandigim donemde gunluk cok az uyuyordum 3 saat filan.ama sagliksiz.
    bence 6 saat uyunmali

• İki üç yıdlır sürdürüyorum yazın tüm gün oturduğum için bu süre 3 saate inebiliyor en büyük zevkimde güneşin doğuşunu izlemek ve öyle yatmak ciddiyim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.