Şimdi Ara

Günlük maksimum 4 saat 5 saat uyumayı becerebilen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 01.30 da yatıp sabah 06.40 da kalkıyorum. Yok mu bana alkış?
  • Az uyuduğum zaman gerçekten daha dinç uyanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah 6-7 gibi uyuyup 11-12 de uyaniyorum

• 4 senedir aksam 12-sabah 4-5 civari kalkip yemegimi hazirlayip gunesin doğusunu izlemek bir kac sonra 2. yemek filan derken baya guzel oluyor

• Hemen hemen hergün saat beş gibi yatar on gibi uyanırım daha bir zinde oluyorum nedense

• Bazen 3/4 saat bazen hic uyumuyorum ve kesinlikle iyi bir sey degil, uyku duzeni onemli 6/8 saat arasi uyumak lazim fazlasi zarar oldugu gibi azida zarar

• 7.30 saat yetmiyor.
    Eskiden böyle değildim, hiç sevmezdim uyumayı.
    Şimdi çok tatlı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Gece 1 de yatip 5.5 ta kalkiyorum. 1 senedir ayni sekilde devam ediyor. Ama insanin algilari zayifliyor.

+1
    Sersemce, 0 refleksle, malak gibi geziniyorsun..
    Ancak öğleden sonra toparlanıyor vücut..
  • askerden önce 10 saat uyuyordum ama askerden geldikten sonra 6 saatten sonra uyuyamıyorum.
  • Keşke

• 4-5 aydır 4-5 saat uyuyorum ortalama günde . Ayda 1 veya 2 gün 12-13 saat uyurum . Fix muhtemelen böyle gidicek sürekli mutluyum

• Ben. Ama cok berbat bi durum ve istemeden boyle oluyor. Uyku duzenim kardesimle ayni odayi paylasmamiz yuzunden cok fena bozuldu,e kardesim sabahci ben de en kucuk seste uyaniyorum o yuzden 4 senedr boyleyim. Gecenin 3,4 unde yatsam da sabah max 8 de uyanirim ve sonra da uykuya dalamam butun gunu esneyerek geciririm Pharmaton ve arcalion kullandim hadi enerji versin uykusuzlugumu boyle gecistireyim gun icinde die ama nafile. Simdi yeni eve tasindik,odalarda ayrildi bakalim bundan sonra eskisi gbi kafami yastiga koydugumda uyuyup,min 8 saat uyuyabilecek miyim ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 15 Mayıs 2015; 22:43:34 >
  • Gece çalıştığım için gündüzleride uyuyama gibi bir sıkıntım olduğu için çoğu zaman 2-3 saat ile geçiriyorum gece vardiyasında olduğum haftaları.
    Gündüz çalıştığımda da zaten akşam eve git çocuk filan oyna et derken 1-2 den önce yatılmıyor sabahda engeç 6da ayaktayım 4-5 saat kadarda o zaman uyku görüyorum.
    Haftasonlarıda çalıştığım için üsttekilerin dışında olmuyor aynı şekilde..
    Bayram seyran vs yine çalıştığım için yine pek değişiklik olmuyor..
    Bende diyorum neden hep yorgunum, bundan olsa gerek :)
  • ilginç bir uyuma sistemi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

ilginç bir uyuma sistemi var

Uyumak nefsani bir gaflettir.

• Normalde 7.5-8 saatten aşağı uyumam yatmadan önce ve kalkar kalkmaz şınav+barfiks yaparım,2 ay falan 4-5 saat uyumayı denedim ama yok kalkıyorum elimi kaldırasım bile olmuyor bırakın şınavı barfiksi,akşamlarıda aynı şekilde olunca bıraktım.Birde bende dikkat dağınıklığı yaptı.

• Haftaiçi 5 saati geçmiyorum, haftasonu 11 saat uyurum, üniversite sağolsun
  • Sadece aptallar sekiz saat uyur kitabini oku ve 2 ay sonra 4saat uyumaya basla

• siz nasil bu kadar az uyuyorsunuz.ben 12 saatten az uyuyunca uyuyamadim diye huzursuz oluyorum.

• 1-2 aydır her gün max. 3-4 saat uyuyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.