Şimdi Ara

6. Senemde üniversiteyi bırakıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yol gösterenim olmadığı için zamanında puanımın yettiği ilk bölüme girdim. Çukurova Ekonometri (ing) hiç sevemedim ben girdikten sonrada bölümün prestiji yerle bir olunca (Ben girdiğimde 140k ile alıyordu şimdi 500k'dan öğrenci geliyor.) bu sene evde hazırlanarak tekrar girdim sözelden ilk 20k'ya giriyorum netlerim güzel. Antalya Gastronomi ve Mutfak Sanatları okuyacağım.

Tercih yapacak arkadaşlara bir büyük tavsiyesi hayat sizin sağdan soldan karışanlar değil siz yaşıyacaksınız hayatı kesinlikle istemediğiniz bir bölüme gitmeye razı olmayın. Sınavınız kötü geçmiş olabilir ama şunu bilinki istatistiklere göre mezunlar lise sonlardan daha fazla net yapıyor. 1 sene daha hazırlanarak daha iyi bir sonuç alabilirsiniz. Fakat bu seneyi yatarak geçiremezsiniz maddi durumunuz olmayabilir dershaneye gitmek zorunda değilsiniz evde de gayet hazırlanılabiliyor. İnternette bir çok hoca tüm ünitelerin konu anlatımını hazırlamış onlardan da öğrenebilirsiniz dersleri.

18-20'li yaşlardasınız Türkiyenin ortalama insan ömrü 75 YAŞ. Önünüzdeki 55 yılı işinizde mutsuz olarak mı geçireceksiniz yoksa sevdiğiniz işi yaparak mı?

• Tutarsa iskenderini alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.orange kullanıcısına yanıt
    Tutarsa beklerim Antalya'ya hocam duble yeriz :)
  • ahmetsafa93 A kullanıcısına yanıt
    Tereyağı da koyar mıyız cozur cozur

• Aynı yanlışı ben de yaptım zamanında maalesef ve senin gibi Bağdat'tan döndüm. Forumun kalanına ders olur umarım. Tercih yaparken ne meslekleri tanıyorsunuz ne kendinizi kulaktan dolma veya sözüm ona tecrübeli kişilerden yarım ağız öğütlerle tercih yapıp sonra da geri dönülmez olduğunu düşünüyorsunuz, yapmayın. Örnekler mevcut burda :D

• Aynı hatayı ben de yaptım 19 yaşında istemediğim bi bölüme gittim 2. Sınıfta bıraktım kafadan 2-3 seneme mal oldu yaş şimdi 23 yeni hazırlandım bu sene tabi arada işe falan girdim para kazandım biraz. Ama işi saymazsan 2 sene gitti kafadan. Yaşı kafaya takmayın 19 yaşındayken bende forumda konu açıyodum bu yaştan sonra bırakılıp hazırlanılırmı diye ama yaş durmuyor geçiyor hemen harekete geçip istediğiniz bölümü koparın. Bu sene olmazsa yine mezuna kalıcam çevrenin ailenin ne dediği bi gram umrumda değil artık:)

• Bende çok hata yaptım hocam 3 yıl yatarak maalesef. Gerçi bilerek bırakmadım dersi psikolojik olarak hastaydım. Allah yardımcımız olsun inşallah güzel günler görürüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.