Şimdi Ara

Üniversiteyi bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu sınavlara girmedim aha mat iki gün sonra ama kitap yüzü bile açmadım otelde çalışmaya devam sırf sebebi bu benim restoran hayali ve kripto önümüzdeki 4,5 sene çok önemli para kazanmak için bu seneyi çok ufaktan yakalayacaz gibi ya 2025 ilk çeyreğinde ya da son çeyreğinde

bilmiyorum bırakacağım için birazda korku var ama iki üç sene yapip bırakacağım bı mesleği öğrenmek istemiyorum

Beynimi calistirmadigimdan asalak gibi hissediyorum ama restoran için sermaye gerekli o ve temel ihtiyaç barınma cart curt için para kazanmalıyım önümüzdeki 5 sene sonu devasa paraların kazanilabilecegi çok önemli seneler

Olan sadece biraz daha yüksek yks puani almak için harcadigim senelere oldu

alt orta direkte olan kafası çalışan herkesin okuması gerek kafası büyük bir aldatmaca ama pederle valideye anlatamadım baya da üzülüyorlar durumuma

Amerika'dan döndüğüme de çok pişmanım asla canınızdan çok sevdiğiniz ananiz bile olsa hayatimizi etkileyecek kararları almaniza etki etmesine izin vermeyin ben burada harbi diyorum ruhsal çöküntüye girdim

Bir de hiç üni life olmadı be kendi icimizdeyiz oluum çalış babam çalış inşallah bu emeklerimin bı karşılığı olur

bedenen de çok yoruluyorum ama oyna devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 2 Ocak 2025; 0:16:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerika'ya nasıl gitmiştin kankam ve neden dönmek zorunda kaldın

• Geri git

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Work and travel / anama daha vize almadan önce fikrimi söylediğimde hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştı söz verdirtti elimden gelen birşey değildi

• ArthurDayne. kullanıcısına yanıt

İnşallah bakalim

• Ben katılıyorum size, bu ülkede hiç özel sektörün gelişmemiş olmasından kaynaklı memur ve kamu kafasından kaynaklanıyor. Oysa üniversite okyuan 95% kesim maaşlı çalışan olup birinin altında çalışabilmek için okuyor. Bu muydu hayalinizdeki şey? Ben de başka bir fırsatım olsa bırakırım ama 4e geliyorum neredeyse artık bırakmanın maliyeti çok yükseldi.

Aklıma bir şey geld, 1 sene önce izlediğim bir youtube videosunda koreli bir dansçı, en büyük pişmanlığınız ne dediklerinde; okulda başarılı olmak için harcadığım yıllar demişti, dans olayına başlayana kadar herkesin gittiği yoldan gidip okulda başarı yapmaya çalışmış, istediği mesleğe kayınca da o harcadığı emek ve yıllar hepsi boşa harcanmış oluyor haliyle, ama bunları aile büyüklerine falan anlatmanız çok zor olur. İnsan kendisi de kötü hissediyor, idealleri ve hayalindeki hayat için aile ve çevresinden terslenince.

• Hocam kötü bir yerde olsa diyecem bırak ama Gazi ee ismi gelecekte birçok kapıyı açabilir bana sorarsan diplomayı sağlama alıp ondan sonra yol haritası seçmek daha mantıklı ama diyorsan benim cidden hiç ilgim yok yapmak istemiyorum dersen de o da sonuçta senin kararın, gelecek kurmanın onlarca yolu var sen de yolunu çizersin her türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Ocak 2025; 21:3:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abooo. Bırakmasan bile derslerden kalacaksın, motive olmamışsın bu dönem çalışmaya hiç. 1 dönem daha hak ver, çalışıp çalışmayacağını iyice anla, ileride de aynı gücü bulamayacaksan sal gitsin, ama 1 dönem sonra karar ver.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Hocam beni pek sevmiyorsunuz biliyorum, ama buna cevap vermem lazım. Arkadaşın hangi bölümde olduğunu bile bilmeden yazdım ben dediklerimi, ama devlette okuyorsa o üniversiteye her zaman af çıktığında geri dönebilir. Eğer gerçekten bir fırsat varsa inandığı bunu ileriye attığında onun dönüşü çok büyük ihtimalle olmayacaktır. Hep fırsatlar yerinde duracak sanıyoruz ama hayat öyle değil. Kimsenin kötülüğünü istemiyorum, umarım söylediğim şeyler kimseye yanlış kararlar da aldırmaz, ama fırsatlar sürekli sabit kalmayacak; siz içinizdeki ateşi söndürünce onu bir daha yakamayabilirsiniz.

• ikigai kullanıcısına yanıt

Çok güzel yazmışsıniz hocam ilerde pişman olmak istemiyorum çünkü belli bir yaştan sonra hayat bir yola giriyor mezun oluyorsun evleniyorsun çocuğun oluyor artık sorumluluklar artınca insanin hareket alanı kısıtlanıyor mecburen o yolda devam ediyorsun güzel de bir yol yanlış anlaşılmasın ama yapabilecekken imkan varken atılmak riskli de olsa bu zamanlarda yapılması gereken bir sey

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Eyvallah sağ olasın hocam ama işte diplamayi aldıktan sonra hayat bir yola giriyor kankam mecburen sen de devam ediyorsun

• kanka bence yanlış yapıyorsun ama sen bilirsin. pişman olma ihtimalin yüksek.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

sevmıyon mu bolumunu ?

• ikigai kullanıcısına yanıt

Anladım, af olayınının kapsamını bilmiyordum, eğer ileride böyle bir dönüş imkanı olacaksa ve şu an kaçırılmayacak fırsatlar varsa onları değerlendirmek de güzel olabilir.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Orası öyle hocam, aklında bir plan program varsa ileride içinde kalacağına başka bir yola girmek mantıklı olabilir ama yine de tüm yönleriyle ele almak lazım, üstte dendiği gibi ileride tekrar bölüme dönüş imkanı olacaksa o bir nebze rahatlatıcı olabilir

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Aklımdaki is olmasa severdim tek secebilecegim bölümde buydu yoksa tıp diş hekimliği cart curt hiç yapamam ben hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.