Şimdi Ara

6 Silindirli 24 Valf M50 Motoruna Lpg Taktırmalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benzinli e34 5.20i 6 silindirli aracım mevcut...Benzine yetişemiyorum ama aklımda deli sorular var.

Araca kaliteli bir kit taktırmayı düşünüyorum fakat aldığım fiyat listesi şöyle.
    1-Tartarini 3.5k
    2-BRC 2.5k
    3-Atiker Gold 1.8k

Ben Atiker Gold taktırmayı düşünüyorum..Bütçemde ona yetiyor zaten.LPG bağlatınca araç değer kaybına uğrayacak..Şu an şehir içinde 13-14 Litre yakıyorum..75 KR yani..

Yılda Ortalama 7000 8000 anca yaparım.LPG taktırmam mantıklı olurmu.

• Gold bende var beş para etmez, baştan ucuz diye aldanma atiker en kalitesiz kit, diğerleri pahalı geliyorsa lovato ya bak, prins in technomax ıda var. sonuçta ithal bir kit taktır yada hiç taktırma
  • Eyerki maddi olarak bi limitin yoksa 1. seçenek olarak kesinlikle prins tecnomax takmanı öneriyorum. 2. seçenekte ise Landirenzo tavsiye ediyorum. Böylesi güçlü motorların hakkını sonuna ka1dar verebilecek dönüşüm kitleri bu markalarda. TAbiki atikerde çok kaliteli ve tercih edilebilecek ürünler arasında yer almakta. Dilerseniz 0552 232 66 00 nolu numradan bize ulaşarak detaylı bilgi edine bilirsiniz.
  • tall81 T kullanıcısına yanıt
    Atiker ile ilgili yaşadığınız sıkıntı nedir yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_547 -- 17 Ocak 2017; 11:50:28 >
  • faruk_547 kullanıcısına yanıt
    Ben artık uğraşmayı bıraktım, harcadığım parayla sıfır brc taktırırdım o yüzden ne para ne zaman harcamak istemiyorum atiker için. ilginize teşekkürler
  • tall81 T kullanıcısına yanıt
    :)
  • atiker gold değil yeni çıkan grand taktırın.

net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu zamana kadar kaybedilen vakte yazik.

Atiker gold veya granda gerek yok aslında.

Standart 6 silindir safefast kit son derece yeterlidir.

Hem motor gücü hemde birim silindir hacmi ile son derece sorunsuz bir uygulama olacaktır.

• Yıllık 7-8bin km bence çok az taktırmayin derim ben. Sonuçta bir yıllık yakıt paranızı kite vereceksiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    O arabayı lpg siz alacak kimseyi bulamazsın.

Hemen hemen hepsi lpg li.

Dolayısıyla kite verecegin para arabanın değerine gider

Kullandığın her km kar olarak haneye yazılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk_547

Atiker ile ilgili yaşadığınız sıkıntı nedir yardımcı olmak isterim.

belki bana yardımınız dokunur. bende BMW 320i kullanıyorum.4 sene kullandıgım m50 320i de atiker vardı regulator ve samandıra arızası dısında sorun yasamadım. memnundum. lpg son zamlarda ölçmedim gazın litresi 2tl civarlarında iken 35 krs sehir içi 23 krs uzun yolda yakıyordu 1 ay once yeni arac aldım buda bmw m52 320ci wentgas takılı ilk zaman direk tüpte calısan arac şimdi direk tupte calısmıyor acıl durumlarda cok işe yarıyordu düğmeye basılı tutarak mars yapıyorum ama nafile benzinde calısıyor sebep ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 7 Mart 2017; 10:14:52 >
  • gktgknk G kullanıcısına yanıt
    O bir acil durum modudur bazı markalarda onun bir sınırı vardır o sınıra ulaşınca gidip sildirmek gerekiyor belki sizin sistemde de öyle bir sınır olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailhanaltınkaya

O bir acil durum modudur bazı markalarda onun bir sınırı vardır o sınıra ulaşınca gidip sildirmek gerekiyor belki sizin sistemde de öyle bir sınır olabilir

Bende ole dusundum atikerle ayni deil galiba wentgas aklima bu geliyor. Ustaya sordum tesisat falan sokulup bakilmasi lazim dedi. Atiker bu yonden iyiydi birde wentgas aynisi deniliyor

Usta biraz saçmalamış sanırım ne tehsisat sökülmesi PC ye bağlayacak aracın LPG ECU sunu oradan sıfırlayacak sınırı varsa zaten o markayı takan ustanın bi sınır olup olmadığını bilmesi lazım

• mikailhanaltınkaya M kullanıcısına yanıt
    Ugrasmak istemedi sanirim daha onemli isler varsa beni salladi galiba 😊

Olabilir de bi dolum ağzı değiştirse mesela 50lira alcak hem de bilgisayarla uğraşmocak mekanik parça bizim ustalar hoşlanmaz öyle bilgisayardan falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.