arkadaşlar konu anlatımı için yeni müfredata uygun doğru.doğru parçası.ışın konusuyla alakalıslayt bulamadım.hazır bulup üzerinde düzenlemeler yapıcam ama....
Bak arkadaşım sizin öğretmeniniz ne istedi bilemem ama biz eskiden googlede araştırır power pointten hazırlardık sende öyle yapki emeğinin geçtiği anlaşılsın. Hadi kolay gelsin
Bence de kendi emeğinle hazırla..Biz de öyle yapıyoruz.Sen şimdi hazır indirerek hem bizi hem öğretmenlerini enayi yerine koymuş oluyorsun.Sana o kadar şeyi öğreten birini enayi yerine koyma bence.Ama yine de sana kalmış..
arkadaşlar iisiniiz doğru da diyosunuz ama üni öğrencisi olarak daha materyal de hazırlıcam.bi de yeni müfredatı doğru dürüst bilen yok.öğretmenler bile daha alışamamışlar.yine de saolun bi de google den bulsam buraya msj atmazdm.sağlıcakla kalın.
bi de bu arada buraya bırakılan msjlarla diğerlerinin enayi yerine konulduğunu bilmiyodum.şimdi bana yardım edince enayi mi oluyosunuz pardon ama....
Kendi emeği ile hazırlayan arkadaşlarına ayıp olur diye
arkadaşlar konu anlatımı için yeni müfredata uygun doğru.doğru parçası.ışın konusuyla alakalıslayt bulamadım.hazır bulup üzerinde düzenlemeler yapıcam ama....
Arkadaş bir istekte bulunmuş ama sağolsun diğer arkadaşlar baya bi derslerden anlıyorlar herhalde. Ya Allah aşkına ne emeği? Saçma sapan ödevleri yapmak için saatlerini mi harcayacak?
SayKopaT yaş kaç acaba? merak ettim. Öğretmenleri enayi yerine koymayla alakası yok bunun. Tek tek internetten kopyalanan yazıları slayta yapıştırmak ile,hazır olan bir slaytı düzenlemek arasında ne fark var acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme