ewet yorumlar elimde spear of murkery water +6 war çok saglam bir silah ama ap si düsük +7 olursam yakarım bu gezegeni !!! :D neler yakmalıyım +5 giga +5 dth yakmayı düsünüyorum bide +9 two handed sword ss de yollarım sonra ama önce yorumm !!!!
+8 wood +8 bow ve 1 tane +8 claver yap ardından +9 two handed yak trina koy bus koy bas
sadece bu kadarmı olympiada bu kıtlıkda 950 den aldım bunu +8 shell koydular pazara 950 den almadım bunu aldım ben yakmaya niyetim yok ama yorum ıcın sagolasın
Upp yardım edin lütfen +7 si 21 gb miş bu itemin suan olyde +8 raptor parasıdır 21 gb !!!!!! bilmeyenlere duyrulur ayrıca gb 15 ytl 350 ytl lik bir itemden bahsediyorumm !! geçerse tabee :D
+6 murky water için giga yakabilecek bi kişilik bilmedim ben madem uniq yakacaksın erenion yak oyun dbsine göre en değerli itemdir erenion(fd'ye göre) onu bulamadın sod yak yada diyosan giga +6 olur çok gzl olur bişe diyemem. yakmanı tavsiye ettiklerim +8 bir kaç parça fp(priest olursa iyi olur ucuz) +7 md dual +7 chitin bir kaç parça(priest olursa iyi olur ucuz) +6 veya +7 sod trina + giga trine + spear of murky waters
suan için fazla param yok extradan item alamam +7 dual md fln erenıon fln anca +8 bow +7 cleawer alabilirim giga 1h yalnız undy ıcın kullanıyorum sadece
quote:
Orjinalden alıntı: TerorGuardian
+6 murky water için giga yakabilecek bi kişilik bilmedim ben madem uniq yakacaksın erenion yak oyun dbsine göre en değerli itemdir erenion(fd'ye göre) onu bulamadın sod yak yada diyosan giga +6 olur çok gzl olur bişe diyemem. yakmanı tavsiye ettiklerim +8 bir kaç parça fp(priest olursa iyi olur ucuz) +7 md dual +7 chitin bir kaç parça(priest olursa iyi olur ucuz) +6 veya +7 sod trina + giga trine + spear of murky waters
arkadaşlarım yorumlarınızı esirgemeyin lütfen olumlu yada olumsuz ona göre ubgrade edicem
SS please hiç görmediğim bir item
peki geliyorr
quote:
Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous
SS please hiç görmediğim bir item
quote:
Bunları Yakacağına Sevabına Birine Versin Allah Bu iyiliği Karşılıksız Bırakmaz (Bırakada Bilir Allah'ın İşine Karışılmaz] Bus'la Trina'sız Basar
SS KOY PLZ NK Bİ BAKAM SUAN MRK ETTİM WALLA
O İTEM PATLAR BENDE BU KADAR SOLUYOM
Trina ile bas önden birşeyler yakki item gitmesin
quote:
Orjinalden alıntı: Alpé®
quote:
Bunları Yakacağına Sevabına Birine Versin Allah Bu iyiliği Karşılıksız Bırakmaz (Bırakada Bilir Allah'ın İşine Karışılmaz] Bus'la Trina'sız Basar
item değerli bea not:pardon ben 2h giga sandım
quote:
dstm adam iyi bi tavsiye yapmış daha ne diyelim bunların hepsini bulamazssanda fplerin sayısını arttır ama +7 çokdeğerli bi item diye duydum çok büyük bir risk(risk yoksa zaferde yoktur tabi)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme