Şimdi Ara

6 yıllık aşk’ın belirsizliğe sürüklenmesi uzun hikaye ama lütfen okuyup cevaplayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar öncelikle. Uzun gelebilir ama okuduğunuza pişman olmayacaksınız. Size garip bir aşk hikayesi anlatmak istiyorum ve işin sonunda yorumlarınızı eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum çünkü o kadar garip bir durum ki tanıdıklara anlatılabilecek birşey değil.

Karadeniz’de küçük bir şehirde yıllar yıllar önce 9-10 yaşlarında ilk okuldayken yanlış hatırlamıyorsam mayıs aylarında okul bahçesinde oyun oynuyorduk ve bir kız geçti arkasını gördüm sadece güneş bak rengi saçlarına öyle bir vuruyordu ki bakakaldım sadece o yaştaki çocuk ne anlat zaten aşktan sevgiden ama garip bir his vardı içimde o hissi hala yaşıyorum sanki omzuma kader dokunmuş gibiydi o kısacık 10 saniyede sonra herşey normale döndü. Bundan 6 yıl önceydi bir kızla tanıştım çok zor biriydi bunu hemen anlamıştım benimle 4-5 felan buluşmamıştı aslında bu hoşumada gitmişti. Sonra buluştuk ilk gördüğümde aşık olmuştum olmuşum daha doğrusu çok uzun bir süre farkına varamadım. Ve çocukken gördüğüm kızın bu kız olduğunu anladım ve bir şekilde teyit ettik. Aramızda çok güzel bir muhabbet çok güzel bir bağ vardı. Ama gülüşmeler sabaha kadar hoş sohbet ara ara buluşmadan ibaretti sevgili gibi değildik ama o yaşlarda bu yeterliydi çok güzel anlardı benim için. Fakat sonra bu kız anlaşamadığımızı söyleyerek hayatımdan çıktı. Ve bu hayatıma girip çıkması 3-4 defa devam etti. Aynı şehirde yaşıyorduk. Sonra ben üniversiteye istanbula gittim gitmeden önceki yaz yine hayatıma girip çıkmıştı, başka bir kız arkadaşım oldu ilk defa başka birini almak denemek istedim çünkü onunla büyümüştüm ondan başka birini bilmiyorudum. Fakat olmadı onunla daha doğrusu aldatıldım. Ben soluğu onun yanında aldım yaşadıklarımı anlattım işin aslı aramızda öyle bir bağ vardı ki onunla herşeyimi yanlışıyla doğrusuyla anlatabiliyordum ona başka bir kızla yaşadığınızı siz sevdiğinize anlatabilirmisiniz zor doğru olmaz ama ona anlatabiliyordum.Herşey yine güzel gidiyordu onunla aramızda birşeyler olmaya başlamıştı sürpriz yapmak için bir saat almıştım ona bu dönem sevgili gibiydik ama adı yoktu. Beni arkadaş olarak gördüğünü söyleyip bir anda hayatımdan yine çıktı ve öylesine kırılmıştım ki beni dipten alıp en tepeye çıkarmıştı sonra elimi bıraktı yere çakıldım. Üniversiteye hazırlandığını felan söylemişti o benden bir yıl sonra gitti üniversiteye. Bende istanbuldaydım ve hiç unutmadım onu gururumda vardı iletişimde kurmadım yazamadım sonra bir gün ortak bir arkadaşımız attığı bir fotoğrafı gördüm sevgilisi vardı. O gün hayatımda kalbimin acıdığını hissettiğim ilk gündü biliyorum insanlar hayatlarında çok daha büyük acılar yaşıyor.

Ben ama hala çok seviyordum onu iletişim kurmuyordum sadece uzaktan iyi olup olmadığına bakıyordum başka birisiyle bir yere gidip mutlu olduğunu görmek tebessüm ettiriyordu sadece sanırım acının tatlı tebessümünün tam karşılığı bu.
    Tam 1 yıl olmuştu görüşmeyeli bir gün uyurken bir rüya gördüm çok rüya gören bir insan değilim senede bir iki defadır en fazla, gördüğüm rüyada elimde market poşetleri ve bir anahtar vardı kapıyı açmaya çalışıyordum açtım bir evin içine girdim bembeyaz bir ev mutfaktan bir ses geliyo tak tak tak diye bir ses mutfaktan içeri girdim o yemek yapıyordu ve o tak sesi yerde bir bebeğin parkeye vurduğu kaşıktan gelen sesmiş uyandığımda yastığın sırılsıklam olduğunu gördüm gözyaşlarımda boğuluyorum sandım işte o gün aşık olduğumdan emin oldum ama bir daha ağlamamayada yemin ettim tabi bunlar olurken günlük hayattada çok fazla zorluklar yaşadım kimsenin yaşamadığını maddi manevi zorluklar bu zorluklarla mücadele ederken acımı hissetmedim ama içimde bir his vardı sadece. Bir dönem yeni birileriyle flört ettim çok fazla hatta fakat hiçbirşey hissedemedim daha da denemedim sonra.
    2 yıl olmuştu görüşmeyeli yani bugünden 1-1.5 yıl kadar öncesi garip bir his vardı içimde hiç beklemediğim bir saatte beklemediğim bir anda mesaj geldi telefonuma bu arada hayatta yaşadığım zorlukların üstesinden gelmiştim iş kuruyordum hayatımı yeni düzene sokmaya başlamıştım. Telefonu elime aldım ondan bir mesaj gelmişti ben hayatta hiç bir habere hiç bir olaya bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum müsaitsen konuşabilirmiyiz diye bir mesaj konuştum ama hislerimi saklayarak çünkü içime gömmeyi öğrenmiştim korktum çok korktum aynılarını yaşarım diye yazının sonunda anlayacaksınız. Ahımı aldığını bunun için çok üzgün olduğunu söyledi bende almadığını onu hep güzel hatırladığımı söyledim biraz konuştuk zor olsada ben konuşmayı kestim. Sonra tekrar yazdı konuştuk ben kendimi tuttum. erkek arkadaşından ayrılmış bunuda öğrenmiş oldum bu arada ama 4-5 defa daha yazdı bu sefer ben daha duygularımı saklayamadım söyledim herşeyi açık açık ben senin yokluğunda bunları yaşadım diye gördüğüm rüyayı o rüyadan sonra aşık olduğumu anladığımı anlattım. Bunu anlatınca ilk yazdığımda neden söylemedin dedi ve eski sevgilisiyle tekrar bir araya geldiğini söyledi. Ben bu arada yazılar yazıyorum ve bu aşk hikayesiyle ilgili yazdığım bir çok yazı var otobiyografi anı ve roman şeklinde devam eden bir yazı. Sonra ben erkek arkadaşıyla bir araya geldiği için konuşmak istemediğimi doğru olmadığını söyledim oda yanlış olmadığını söyledi öyle muhabbetimiz devam etti gün içinde sohbet ediyorduk ve sonra bir anda yakınlaştık o istanbulda ben memleketteydim bu arada sonra saatlerce telefonda konuşmaya başladık he bu arada o az önceki olay yaşanmadan önce beni istanbula çağırmıştı ve ben öğrendikten sonra gittiğim halde buluşmadım onunla sonra bir gün biz konuşurken bir olay yaşandı ve aradan saatler geçti aradı çok sarhoştu ve ben ona sarhoş olduğunda birşey söylememesi gerektiğini söyledim. Telefonda konuşuyorduk uyumadan önce beni çok özlediğini bu hayattaki gerçek aşkının ben olduğumu ama bir şekilde kendini buna inandıramadığını söyledi. Ve en son uyumadan önce çok özledim lütfen yanıma gelir misin dedi o uykulu ses tonuyla ve ben gittim istanbula.

İlk buluştuğumuz an onu gördüğümde aklımda sadece tek birşey sayıklıyordum “neredeydin sen” sonra sarıldım sanki daha bir hafta önce buluşmuşuz özlemişim gibiydi aradan geçen onca zamandan sonra ilk gün el ele tutuştuk ilk o gün öpüştük sanki yıllar önce olması gereken herşey o gün olmuş gibiydi. O istanbulda bir şirkette çalışıyordu ben kendi işimi kurmuştum aslında herşey çok güzeldi ortak hayallerimiz vardı o çikolatacı açmak istiyordu bende ve açacağımı söyledim ismide bizim kendi aramızda yanlışlıkla bulduğumuz bir kelime olacaktı. Sonra ben her ay yanına gidiyordum bir yada iki defa bir hafta kalıyordum çok zor bir araya gelmiştik ona ilgimi hiç bir zaman eksik etmemiştim ayrıntı vermem gerekirse çiçekler yolluyordum yemeğini ben söylüyordum hatta ilaç kullanıyordu her gün hatırlatıyordum psikolojisinin iyi olmadığını biliyordum psikoloji benim dalım biliyordum aslında ne yaşadığını narsist bir insanın bütün davranışlarını sergiliyordu. Bu arada eski sevgilisi yazıyordu ona barışmak için ben bu durumdan rahatsızdım ama ona ve geçmişine saygı duydum müdehale etmedim o yapması gerekeni bilir dedim. Fakat biz tartıştığımızda kavga ettiğimizde whatsapp profil fotoğrafına o fotoğrafı koydu ilk gördüğümde canımın nasıl yandığını bile bile annesine de söylememiş ayrıldıklarını bavulunu getirmiştim memlekete annesi beni başka biri olarak biliyordu iki ay kadar önce tamamen bittiğini söylemiş çocuğa ben yazıyor mu hala diye sorduğumda neden yazsın dedi güvendim ona. Sonra bir olay daha yaşandı aramızda işi dolayısıyla sürekli kontak halinde olduğunu birisi var baş harfi S çocuğun bu ayrıntıyı neden verdiğimi anlayacaksınız birazdan biz tartışmıştık ve onun işi başka bir yere taşınmıştı egede bir ilçeye küçücük bir yerdi bizim aramız bozulduğunda baş harfi s olan kişiyle beni kıskandırmaya çalıştı şöyleki benden airpods istemişti ben alacağımı söyledim sonra neden bu kadar istediğini söyledim onunla daha rahat konuşmak için diyerek beni kıskandırmak istedi bir konuşmalarını ss alarak bana attı bende çocuğun ona ilgisi olduğunu bunu yapmaması gerektiğini söyledim ne alakası olduğunu iş arkadaşı olduğunu söyledi sonra ben bu durumdan rahatsız oldum ve o kişiyle iletişime geçtim bu olayda benim aileme küçük kız kardeşime dahi küfür etti fakat ben psikolojisinin iyi olmadığını bilerek affedemesemde sineye çektim yılbaşında güzel bir gece yaşadık o akşam konuştuk çocuk açılmış benim dediğim her şey bir bir oldu ben beni söylemesi gerektiğini söyledim söylemedi beni ona takıntılı olduğumu söyleyerek tanıtmış sustum yine üstüne gitmedim sonra çalışmaya gittiğinde taksi be çiçekçiyi uzaktan bir şekilde organize ederek çiçek gönderdim çiçekçi seni seviyorum aşk yazısındaki S harfini ok çizerek yazmış sen mi gönderdin diye mesaj attı ve çok bozuldum benden başka kim gönderebilir dedim burdan sonra çatırdamaya başladık sonra 3-4 ay evden çalışmak için memlekete gelecekti onu almak için istanbula gittim paranoyak olduğumu söyleyerek telefonuna baktırmıyordu şöylede bir olay yaşanmıştı fotoğrafına yorum yapmıştım silmişti o şahıs ve annesi görecek diye annesine beni ne zaman söyleyeceğini sorduğumda memlekete gidince dedi fakat söylemedi.

En son yaşadığımız patlama noktasındaki olay ise o iş arkadaşı bir sebepten memlekete gelecekmiş çalışıcaz dedi okey dedim ve ilacı bırakmıştı üstüne çok fazla gitmemem gerektiğini söyledi ama bu sebepten tutamadım kendimi bir akşam oturuyorduk bu sorunu halletmek için ve hallettik darlamayacaktım masadan kalktık dışarı çıktığımızda telefonu çaldı eski sevgilisi aradı ve iPhonelarda aramaya fotoğraf atama özelliğinden ikisinin fotoğrafı vardı deliye döndüm ben şimdi bunlar yaşanırken nasıl darlamayacağımı söyledim unutmuşum silmeyi dedi tamam dedim konuşamadıkta hava yağmurlu ve fırtınalıydı. Eve bıraktım onu iş yerine geçtim tartışıyorduk çocuk başına kötü bir olay geldiği için aramış ailevi bir durummuş tamam dedim tartışsakta çok uykusu olduğunu söylemişti biz otururken eski sevgilisi benim iş yerime gelmişti daha önce fakat bilmiyormuş ben arabasının ne olduğunu gördüm kapının önüne çıktım çocuk arabayla evinin olduğu yöne gitti ve mesajlar kesildi bende paranoyaklık yaptım 1.5 saat geçti evinin önünde köşede arabada bekledim ve arabayla köşeyi döndü çocuk gece 1.5da arabadan indi tam arkasına gitmedim o saatte rezillik yaşanmasın diye kapıdan içeri girerken seslendim kapıyı çarptı suratıma mesaj attı psikopat mısın sen ne işin var burda vesaire diye ben 6 yıldır bana her küfür edişine sustuğum insana ilk kez ağır konuştum küfür etmedim ama belkide küfür etsem daha hafif kalırdı yanında ertesi gün işyerine geldi ve işyerinden kazandığım ilk parayla ona aldığım bilekliği fırlattı fotoğraf çerçevemiz vardı ona parçaladı. Bana tek söylediği kötü bir olay yaşandığını yanında olması gerektiğini söyledi. Bakın arkadaşlar ben yobaz bir insan değilim bunu bende yaparım geçmişte hayatımda olan insanlara ayrılırken telefonum her zaman açık zor anında yanında olurum derim ama bana söylemesi gerekiyordu onun geleceğini ben o akşam evinin köşesinde beklemezdim o ağır sözleri sarfetmezdim.

Fakat benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı diye düşünüyorum. Şimdi ben söylediğim ağır sözler için kendimi affettirmeye çalışıyorum beni aklınıza gelebilecek her yerden engelledi hayatında hiç kimseyi istemediğini söyledi. Ben ulaşmaya çalıştım konuşmak için gelmezse ziline basacağımı söyledim biraz tehditkar bir şekilde ama sakin kalamadım hayatta en çok değer verdiğim ilk aşık olduğum en sevdiğim insanın beni aldattığını düşündüm şimdi benden o kötü sözlerimden sonra tiksindiğini beni istemediğini söyledi. Ben anlam veremedim bana seneye evleneceğimizi söyleyen beni maddi manevi buna hazırlayan insanın nasıl hayallerimizi sevişmelerimizi geleceğimizi bunda değeri emeği nasıl tek kalemde hiçe saydığını anlamlandıramıyorum. Ben sonra bu çocukla iletişime geçtim o gün öyle bir olay yaşandığını söyledi düzgün biriydi yalan söylemedi insan okumayı bilirim. Ben o söylediğim sözler için pişmanlık duyuyorum fakat suçluluk duygusu içinde değilim daha çok fazla ayrıntı var fakat aklıma gelmiyor geldikçe yazarım. Düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum ne yapmam gerekiyor sizce bu durumda akıl verin bana lütfen. Bu arada 2 hafta oldu bu olay yaşanalı ben hala durumu toparlamak istiyorum o pis yakıştırmalarından herşey bitti diyor ilk yaptığım hatada böyle yapması doğru mu ne yapmalıyım daha fazla itmek istemiyorum yazdığım her yerden engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen52 -- 13 Şubat 2020; 19:15:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok uzun ve aralıksız okuması zor gerçekten fazla devam edemedim.

Kızı hala unutamadığını düşünerek yazıyorum.Unut gitsin biliyorum zor biz de geçtik o durumlardan için yanıyor falan da bırak yansın yansın sonunda sönecek
  • Son bölümü önemli olan hocam. İnsan en çok sönmemesinden korkuyor. 2 yılda sönmemiş şimdi neden sönsün diyor. Ve anlamak istiyorum bunların nedenini fikir yürütemiyorum ben daha bu nedenle yazdım.

• Yapıcak bir şey yok hocam bi şekilde unutmaya çalışacaksın illaki unutuluyor ha içinde kalıyor ama elden bir şey gelmiyor aynı ölüm acısı gibi benimde 4-5 yıllık ilişkim bitti en kabadayı 6-7 ay olmuştur eskisi gibi etkilemiyor ama arada kafama dank ettiği oluyor malesef.
  • Sibel Çkyoutube
    Ozan - Sönmüyor Ateşimiz (Yep Yeni Şarkı 2011) [şarkı sözü] HQ
    https://www.youtube.com/watch?v=hLFHpa6oEdE&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Hocayoutube
    Paragrafın Bölümleri: Giriş Gelişme Sonuç
    https://www.youtube.com/watch?v=Hk5veYnscQw&feature=youtu.be

• keşke ilk okulda kız peşinde koşacağına,paragraf nedir onu öğrenseymişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat telefondan hızlı hızlı yazdım
  • Ya hemşerim kafayı mı yedin ne zaman akıllanacaksın boynuzlandığını gözlerinle görüp onun şokunu bir ömür taşıyınca mı ? Kız belli ki dengesizin biri neden ısrar ediyorsun. Sen evliliğin böylesine bencil biriyle yürüyeceğini mi düşünüyorsun? Bırak ne hali varsa görsün. 6 yıllık ilişkim vardı kendi hayatına dair mücadele etmiyor diye biraz zorladım herşey onun iyiliği içindi çok seviyordum senin gibi bakmaya doyamazdım. Hiç ayrılmamıştık. Birgün öyle yada böyle incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten gitti. Üzüldüm ağladım alkole düştüm geberdim resmen. Fakat yalvarmadım geri dönmedim. Demem o ki kafanı kaldır etrafına bak takıntılı olma boşvermeyi öğren. Ben şimdi o giden 6-7 seneme yanıyorum. He sevmiyormuyum ? Hala deli gibi seviyorum. Ama gömdüğüm yerde seviyorum. Karşıma çıksa gaddar bir tavrım olur. Olması gereken budur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş sana düştüğün duruma acıdım. İnsan bu durumlara düşer mi yav? Keşke yobaz olsaydında o psikopat kız senin paranla seni boynuzlamasaydı. Her şey açık görmüyor musun?
    Seven sana koşarak gelirdi. Senin söylediğin her şeyi ikiletmeden kabul ederdi. O seni köle gibi kullanmış saçma bahanelerind seni de inandırmış. Biraz erkekadam.org oku anlarsın

• engelle geç :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 24 Şubat 2020; 3:13:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.