Şimdi Ara

6 Yılllık İlişkim Bİtti.Tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün itibariyle 6 yıllık ilişkimi bitirdim.4sene önce yaşanmış konuşularak kapanmış sorunu çözülmüş bir konu vardı.Birşey hakkında tartışırken tak bu konuyu açtı gün yüzüne sonra bana güvenmediğini hissettim inanmadığını.Ve ona son olarak dedimki özür dile devam edelim yada bana gerçekten güvendiğini hissettirmezsen bitsin dedim.Özür dileyecek birşey yapmadm dedi peki dedim bitirdim.Nişan aşamasına gelmiştim bu kızla artık ben aileler vs biliyordu tanışıyordu.Bir özür için ilişkinin biteceğini bile bile özür dilemeyen gururundan.Gerçeğinden fazla bunaltan,sorgulayan baskı yapan yoran bir kızdan ayrılarak iyimi yapmışım? Çünkü gerçekten alakasız bir konu için 4 sene önce yaşanmış gitmiş birşeyi gün yüzüne çıkarıp ben nededimki demesi beni iyice çıldırcı üstüne özür bile dilemedi.

• Iyi yapmissiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 29 Ağustos 2015; 23:14:22 >
  • Sıkılmıstır muhtemelen kadın aklı.

Veya ortada büyük bir sorun olabilir.

2-3 ay sonra geri dönme ihtimali de olabilir.

Sana tavsiyem ne desem boş gelir ama önüne bak onun kaybı olarak düşüncelerini yoğunlastır ve ona ulasmamaya calıs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni manıtanız hayırlı olsun
  • Hocam olmuş bitmiş bir olayı gündeme getirmesi hoş değil ama bir anlık sinirle insan neler yapıyor. Yine de bilmiyorum eskisi gibi olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıllık ilişki kolay kolay unutulmaz. Biraz zaman ver bakalım sende bi yalnız kal o da bi yalnız kalsın. İyice düşünürsünüz bu sırada. Sonra geri dönüş olur diye tahmin ediyorum.

• Benim de benzer bir sorunum var. Yaklaşık 7-8 aylık bir ilişkim var. Kız arkadaşım bana sürekli yalan söylüyormuş gibi geliyor ve güvenemiyorum. Yaklaşık 14 - 15 kişiyle ilişkim oldu fakat hiç aşık olmamıştım. Acaba ben mi şizofrenim yoksa gerçekten yalan mı söylüyor ? Bu güvensizlik beni öldürüyor,bitiriyor. Bazen ayrılsam da kafam rahat etse diyorum ama ayrılırsam da üzülecem gibi bir his var içimde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 senelik iliskim bitti.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam dönmek isterse izin vermeyin. Kadınların geneli böyledir. yapar yapar geri döner
  • Nette 7 hattâ 10 yıllıklar var biten. Canın sağolsun yine de üzülme. Herşey olacağına varır.

• geri dönersen hakkımı helal etmem. tüm dh halkı yüzüne tükürür
  • Arkadaşlar ben inanın elimden geleni yaptım.6 koca senede en ufak bir yanlışım şüpheye düşerecek bir haraketim olmadı.Bu zamanda bile böyle bir sevgili oldum ben ona.İstediğinin hemen hemen herşeyi yaptım.Gezdik eğlendik yurt dışına çıktık.

Olay şu aslında salı günü izmir ve manisaya işimizden dolayı fabrikadaki malları kalite kontrol amaçlı gitmemiz gerekti.Bana ne gerek var farklı biryerde kalınca aklım kalıyor istemiyorum ayakları yaptı.Dile getirdikce ben ısrar etti vs sonra abuk sabuk eskiden yaşanmış bir olayı gün yüzüne çıkardı.Hayır anlamıyorum ben bu kadar düzgünken daha neye yollamıyorsun şüphe ediyorsun.Yapacak olan hertürlü yapar kim engelleyecek.Arkadaşlar inanın sözüm meclisten dışarı bazı bayan arkadaşlara rahatlık huzur batıyor.Onların istediğin gibi oldukça sorun yok herşey güzel.Kendiniz birşeyler yapmaya kalkınca gerçek yüzleri çıkıyor malasef ve kendilerine göre normal gelip söyledikleri şey halbuki sizin hak etmediğiniz için ağrınıza gidiyor ve bunu haketmiyorum ben düşüncesine giriyorsunuz.Madem bu kadar iyi olmama ragmen güvensizlik var bitsin en iyisi.

• kadınlar unutmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Nette 7 hattâ 10 yıllıklar var biten. Canın sağolsun yine de üzülme. Herşey olacağına varır.

10 yıllık ne aga onlar kardeş olmuştur
  • Isterse 50 yil gecsin, sen o guven sarsacak durumu o kiza yasattiysan istedigi zaman yuzune vurmasi gayet normal bi sey. Bi seyi yapmadan once cok fazla dusunmek lazim. Guven bir kere kirildi mi o kirigi belki seneler bile onaramaz. Uzun lafin kisasi sen bu kizin bunaltmalarini falan cekmek zorundasin. Cunku hatayi sen yapmissin (kim bilir nasil bi hataydi), yapmasaymissin:):)

Not: bu devirde uzun iliski yasayacak kadar guven vermiyo kimse, elindekinin her turlu kiymetini bil derim

• Barışırsınız çok büyük bi olay değil kardeşim barışmazsanızda hayırlısı demekten başka ne gelir elden

• Stres dolmuşsunuz kesip atmayın bi anda güven tazeleyin istikrar sürsün Türkiye büyüsün

• tek bişeye bağlı değildir bu. birikir birikir ve inceldiği yerden kopsun misali..
  • Ah arkadaşlar olay inanın cok derin ve uzun ben kısa geçtim.Dediğiniz gibi birikim olabilir.Ben size şöyle açıklıyım.Gayet düzgün 1 tane bile kız arkadaşı bile olmayan 3-4 tane samimi erkek arkadaşı olan bir adamım.Onlarla buluşmam biryere gitmem bile sorun oluyor.Clube falan asla giden bir tip değilim.En fazla cafeye falan gider sohbet muhabbet ederiz ayrılırız.Sosyal hesabım yok ne inst ne face ne başka birşey.Onun işine gelmeyen en ufak bir haraketimde tartışma çıkıyor.İlişki bumu yani karşındaki insanın hayatını hapise çevirmekmi paronayak düşünceler kıskançlıklarla.Ona kalsa güvensizlik vs değil merak etme aklı kalması vs.Güvenilmeyecek orda burda sabah eden clube giden tip olsam derimki haklı kız ortam cocuguyum aklı kalıyor gittiğim yerlerde.
  • O da istiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: villa

Arkadaşlar iyi akşamlar

Dün itibariyle 6 yıllık ilişkimi bitirdim.4sene önce yaşanmış konuşularak kapanmış sorunu çözülmüş bir konu vardı.Birşey hakkında tartışırken tak bu konuyu açtı gün yüzüne sonra bana güvenmediğini hissettim inanmadığını.Ve ona son olarak dedimki özür dile devam edelim yada bana gerçekten güvendiğini hissettirmezsen bitsin dedim.Özür dileyecek birşey yapmadm dedi peki dedim bitirdim.Nişan aşamasına gelmiştim bu kızla artık ben aileler vs biliyordu tanışıyordu.Bir özür için ilişkinin biteceğini bile bile özür dilemeyen gururundan.Gerçeğinden fazla bunaltan,sorgulayan baskı yapan yoran bir kızdan ayrılarak iyimi yapmışım? Çünkü gerçekten alakasız bir konu için 4 sene önce yaşanmış gitmiş birşeyi gün yüzüne çıkarıp ben nededimki demesi beni iyice çıldırcı üstüne özür bile dilemedi.

hacım zaten olay nişana yaklaştıysa elde edilmiş sayılıyon otomatik kız artık kendisi gibi davranıyo herşey bitiyo. Daha 8 ay önce nişana yaklaşırken bende boyle bir ayrılık yaşadım. 3 yıldı ilişkim. Sözdede deliler gibi seviyoduk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.