Bildirim
60.000 bütçe araba tavsiye yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende clio var (düz vites), yakıt tüketimi güzel. Ama tek araba olacaksa c sınıfı düşünmek daha güzel olabilir (o da 2. ele doğru uzanabilir bütçe sabit ise) -
leon kullanıyorum. 1.4 tsi benzinli, yeni kasa. geçen depomu 6.3 lt ş.içi yakıtıyla tamamlamıştım, bu ay ise önce yağmurların çok yağması trafiğin felç olması, yaz nedeniyle trafiğin yoğunlaşması ve sonra sürekli klima çalışmasıyla çok kötü geçirdim, yine de 6.9 lt İle tamamlıyorum depoyu. Genelde sakin kullansam da bazen gaza yükleniyorum. Bu şartlarda, dizel farkını kaç yılda kapatırsın sen hesap et.
Arabaya gelecek olursak, leon'u kesinlikle tavsiye ederim. Bu paralara alınabilecek en güzel araba. Defalarca uzun yola gittim, uzun yolda olsun, ş.içinde olsun çok keyifli. Tek kusuru sert süspansiyon ve torsiyon. Bozuk zeminde arkadakiler rahatsız oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Leon tercih etmekisiniz en azından C sınıfı diğer dediğiniz arabalara 10 basar :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni kasa leon yada dolu versiyon megane bulunabilir.. -
Bunların arasında C sınıfı olduğu için elbette Leon ancak düz vites olursa..Otomatik ise DSG olacak ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X