Şimdi Ara

60.000 bütçe araba tavsiye yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 60.000 bütçem var araç alıcam. Şu özellik arıyorum
    * Dizel
    * Otomatik
    * Hatchback ve az yakmalı

Polo, clio , leon bunlardan da hangisini seçersiniz, neden ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler

• Bende clio var (düz vites), yakıt tüketimi güzel. Ama tek araba olacaksa c sınıfı düşünmek daha güzel olabilir (o da 2. ele doğru uzanabilir bütçe sabit ise)
  • leon kullanıyorum. 1.4 tsi benzinli, yeni kasa. geçen depomu 6.3 lt ş.içi yakıtıyla tamamlamıştım, bu ay ise önce yağmurların çok yağması trafiğin felç olması, yaz nedeniyle trafiğin yoğunlaşması ve sonra sürekli klima çalışmasıyla çok kötü geçirdim, yine de 6.9 lt İle tamamlıyorum depoyu. Genelde sakin kullansam da bazen gaza yükleniyorum. Bu şartlarda, dizel farkını kaç yılda kapatırsın sen hesap et.
    Arabaya gelecek olursak, leon'u kesinlikle tavsiye ederim. Bu paralara alınabilecek en güzel araba. Defalarca uzun yola gittim, uzun yolda olsun, ş.içinde olsun çok keyifli. Tek kusuru sert süspansiyon ve torsiyon. Bozuk zeminde arkadakiler rahatsız oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon tercih etmekisiniz en azından C sınıfı diğer dediğiniz arabalara 10 basar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kasa leon yada dolu versiyon megane bulunabilir..
  • mavman12 M kullanıcısına yanıt
    Bunların arasında C sınıfı olduğu için elbette Leon ancak düz vites olursa..Otomatik ise DSG olacak ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.