Şimdi Ara

60.000TL 2 adet D veya E segmenti araç.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim ortak 2 tane araç alacak 60bin nakiti var. D ve E segmenti araçlara bakınıyor.

1- C5 Kasa A6 1.8T

2- B6 Kasa A4 1.8T

3- W210 kasa E200 Komp

4- MK3 Ford Mondeo 2.0TDCI

5- B5.5 Volkswagen Passat 1.8T

6- Skoda Superb 1.9TDI (çift kırmızılı)

7- C2 Kasa Opel Vectra 1.9CDTI

8- MK2,5 Renault Laguna 1.9dCi veya 2.0T

Düşündüğümüz modeller bunlar. Sizce hangisi alınır ve neden alınır ? İlerde satılırken en çok hangisi zarar ettirir veya kardeş kalır. Masraf vb. durumları nelerdir. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada Maserati Quattroporte işinden vazgeçtim macera aramaya - risk almaya gerek yok Jag XF bakıyorum.

EDİT: Araçların biri evde kalacak (şehir içi kullanılacak haftada yaklaşık bin km yapacak), Diğer araç uzun yolda kullanılacak ve haftada en aşşağı 2-3bin kilometre yol yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompressorpower -- 27 Aralık 2014; 2:46:26 >

• 30.000 tl ye d segmenti araç yazsanız daha düzgün dururdu sanki 2 tane alınca yarı yarıya indirime girecek bence 40-45 bin tl ye bir araç artan parayla ikinci bir küçük ekonomik arça alsın en iyi kombinasyon böyledir gezmeye çıkarken ayrı ev iş yaparken ayrı araç olur hemde arızasından çok korkmassınız
  • Haftada şehiriçi 1000 km yapacak aracı D segmenti seçmek bence sadece size zarar, gemi gibi bir arabayla park etmek ayrı dert tıkış tıkış trafiğin içerisinde gezmek ayrı dert dur kalklar ile oluşacak ekstra yakıt maliyeti ayrı dert. Ben de yukarıdaki arkadaş gibi bir D segmenti bir C veya B segmenti bakmanızı öneririm.
  • Bence bir B veya C seg. araç alın bir de SuperB. Ha ama alacağın araçlar en az 5-6 yaşında. 150.000'altını biraz zor bulursunuz. Ha olanlarda daha pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir d bide b segmenti araç alin. Byi s.içi dyide uzun yolda kullanirsin.

• Şu anki piyasada 60bin liraya geçtim e sınıfını, iki tane d sınıfı araç bile almaya kalksanız, o paralara alacağınız d sınıfı araçlar çok da hayırlı, sorunsuz araçlar olmaz bence. Şu piyasada 30bine temiz golf 5 bile alınamıyor siz düşünün d ve e sınıfı diyorsunuz.

İki araç şart mı mutlaka? Bir tane diri d sınıfı alsa çok daha iyi olur masrafsızlık anlamında. Yoksa yazdığınız araçlarda sorun yok hemen hepsi gayet iyi araçlar ama diyorum ya şu piyasada 30bin liraya alınanları ne derece bakımlı, diri, masrafsız olur şüpheliyim. Kmleri çok olur ağır bakımları çok tutar. Yani bakımsız bir araçsa siz düşünün; triger, baskı balata, 4 disk, 4 balata, belki 4 amortisör, yağ ve filtreler, belki yakıt pompaları, belki devirdaim pompaları, belki klima kompresörleri, belki komple ön takım, motor takozları, amortisör takozları. Yani bunlar 150bin üstü olmuş, pek de bakımı yapılmamış araçlarda çıkması hiç de şaşırtıcı olmayan masraflar. Hani ucuza aldım deyip bir anda araç başı 3-4bin masrafla karşılaşabilirsiniz.

Bakımlısını bulurum diyorsanız da bu tip arabaların iyi bakımlısını, dirisini kimse 30a vermez zaten.

• Uzun yol icin mondeo sehir ici icin c sinifi az yakan bir dizel (c4 veya megane 2) öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftada 3 bin km yapsanız ayda 12 bin km, yılda 96 bin km yapar.
    En iyisi sıfır dizel linea filan alsın örnekteki araçların motorları size sorun açar.
    İllaki mesele prestijse hangisi en yeniyse onu tercih edin.

• Bu da her hafya ya kendi bi arac aliyo ya da ortagina aliyolar. Bi de sirket vardi sanirim sizin. Prestij için şoföre bmw veriyodunuz. Sanki bana koç holding. Gidin Allah askina troll bu herif hatta cocuk bile olabilir...

• mercedes derim 40 bin 45 bin gibi fiyata temizini bulursun lpg koyarsin rahat edersin
  • obmann O kullanıcısına yanıt
    Yılbaşı yaklaşıyo sınıra gelmeden al sat canlansın
  • 35 bin liraya 2004 model 2.4 accord aldım memnunum. Tavsiye ederim

Bu arada S80'den sonra halen şirketin araçlara biniyorum daha alamadım sürekli değişiklik oluyor bütçede
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Yılbaşı yaklaşıyo sınıra gelmeden al sat canlansın

Al sat ekonomiye can ver büyüyünce iyi müteahhit olur senden...

Ben ne diyorum sen ne diyosun sen yanlış gelmişsin be troll
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Ben ne diyorum sen ne diyosun sen yanlış gelmişsin be troll

Yas kacti acaba ona göre davrancam?

• MK3 Ford Mondeo 2.0TDCI uzun yol için.
    90lıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.