Yanıtınız için teşekkürler. |
65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (57. sayfa)
-
-
Beyler ev müsait olmadığı için tv yi 1 ay sonra kurdurcam. Lütfen tv le ilgili gerek burdan, gerek se özel mesajla soru sormayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burgan 6 faizsiz taksitli kredi veriyor migrosta, 54999 dan ben de kaptım bugün, kumar oldu resmen bakalım... xiaomiye olan güven sadece aldırdı, hiçbir yerde inceleme yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumari bekliyorum ustad
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf Xiaomi olması beni de cezbediyor ama işte hicbiryerde inceleme tr olmayinca acaba diyoruz
Siz de alın beyler tek ben bu riski almayayım haydi (:
Hocam siz Amazon'dan 75p735 satın almıştınız 9 taksit ile. Onun üstüne bir de 86 inch Xiaomi tv mi aldınız? Sinema salonu açacaksınız galiba.
-
Eve nasıl taşıdınız tv yi ? Nakliye yapiyorlarmi eve ücretsiz? Servis kurulumu nasil olacak ?
tv yi yenilemek istiyoruzda, bu modeli önerir misiniz arkadaşlar?
trendyol.comTCL 65T7B 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Google QLED Pro TV Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/tcl/65t7b-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-google-qled-pro-tv-p-852433930 -
Ben yakında oturuyorum, migrosun servis getirecekmiş 3 gün içinde.
Kurulum xiaomi servis arayacağız. Fikrim yok gençler sadece tek bildiğim 60hz led 85inç markalı tv'ler 60k üstü tl.
120hz qled fald panel için 55k cidden ucuz.
Ama deneyen yok, parlaklık seviyesini bile bilen yok kumar oynadık bakalım ne olacak.
eve teslim yapıyorlarsa aslında çok mantıklı ya. 120hz qled 86'' 55k 4 taksit bedava cidden
android tv uygulması ile google tv uygulaması arasında cok fark varmı acaba .. tcl google tv sıstemı kullanıyor bu tv de androıd sıstem kullanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 24 Kasım 2024; 23:5:37 > -
Ben olsam aynı fiyata düştüğünde xiaomi yerine bunu alırdım.
-
Panel olarak %90 c755 daha iyi, ama olay zaten boyut 85-86inç 120hz en ucuz tv 70-80bin tl o da direct led, edge led. Fald tam bölgesel karartma denmiş kutuda ama detay yok ne çıkacak bilmiyorum. Kötü bir ürün de çıkabilir o yüzden yönlendirmek istemem.
75 de yeterli çoğu kişi için, daha büyük istenmeyecekse 75c755 48bin olursa atlayın.
Bu arada migrosta burgan bank 6 taksit yapıyor sıfır faizle ben öyle aldım 4 taksit bonusla değil. Kredinin ilk ödemesi de 9 ocak 2025, mantıken 7 taksit gibi bir şey oldu. Googletv daha güncel, neden android tv koyulmuş fikrim yok, eski tcl android tv idi. Googletv ile aralarında profil bazlı ayar yapma var kalan her şey aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 24 Kasım 2024; 23:32:32 >
bende çok merak edıyorum bu modelı alıp kullanan var mı
-
Hocam bir sitede 2000 nit olarak yazdiklarini gordum ama pik deger mi bilmiyorum. Sanki urun yeni lansman yapilmis ve migrosa gelmiş gibi bir tane vietnam sitesi disinda bilgi yok onlar da standart bilgiler.
Redmi 86 tv max modeli var ama ayni model bile olsa ona ait bilgi de cok mevcut degil.
Hayirli olsun size guzel cikarsa zaten piyasada en dandik 120 hz tv 75 bin bandinda guzel cikarsa degerini 2 ye katlar yaklaşik. 3 4 gun icinde musait olcam migrosa ugrarim nasibimizse alirim bakalim
+Panelin bir videoda Va oldugunu duydum sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 25 Kasım 2024; 2:15:23 >
Hayırlı olsun, umarım iyi bir panelle çıkar. Bende TV bakıyorum da 86" salon için devasa bir TV olur sanırım, neredeyse 2 metre genişliği olan bir TV.
Ürün internet mağazasında bitmiş. Diğer mağazalarda var mıdır canlı görmek daha iyi olur sanırım.
-
Tcl mini led iyi o zaman genel kani
Tcl miniled iyi. Orta segmentte daha iyi fp ürün yok.
Alt segment düz led orada da rakibi bence yok, lg samsung edge led iken bunlar directled. Orta segmentte bu fiyata miniled yok.
Üst segmentte oledde lg'ler önde.
Ankara Ankamall’da var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşhir ürün yok bu arada kapalı kutu sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X