Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.185
Cevap
201
Favori
137.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasil bir tv bu acaba ya detay tam yok

• acr kullanıcısına yanıt

MiniLed değil bence çünkü araştırırken başka bir modele daha rastladım onda direkt MiniLed olduğu yazıyor. Bulduğum model Xiaomi tv Master 86 MiniLed. Migrostaki modelde belirtmediklerine göre Miniled değildir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 22 Kasım 2024; 20:22:52 >
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Hayrlı olsun hocam , kullanım sonrası yorumlarınızı bekliyoruz.
  • mediamarkt ve teknosada televizyonlarda indirim var

grundig 85ghu9001 46 bine,

grundig 75ghu9000 35bine geliyor bunlar arasında panel ve kalite olarak hangisi daha iyidir yorumunuz var mı

• Vatanda da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

Aldım viaport migros dan

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]
    Hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın merak ettiğim hocam eve nasıl götürdünüz ? Migrosun eve teslimi var mı ? Arabayada sığmaz bu büyüklükte bir tv

• 75qn70d mi yoksa 65qn85d mi sizce?

• acr kullanıcısına yanıt
    Qled olarak geçiyor, tam dizi yerel karartma var.

Güle güle kullanın. Deneyimlerinizi bekliyoruz

• White Water kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyata birde miniled olsaydı ortalık yıkılırdı.
    Panel qled, tam dizi yerel karartma var.
  • quote:

Hocam bu fiyata birde miniled olsaydı ortalık yıkılırdı.
    Panel qled, tam dizi yerel karartma var.
    İnceledim biraz televizyon çok hoşuma gitti şuan 70” kullanıyorum artık küçük gelmeye başladı eve teslim olsa düşünmeden alacağım ama eve getirmesi sıkıntı ve şu amlight sistemi nasıl entegre edebilirim onu düşünüyorum

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Gardient i daha iç kısımlara yapıştırısınız sıkın olmaz, herkes öyle yapıyor büyük boyutlarda.
  • quote:

Gardient i daha iç kısımlara yapıştırısınız sıkın olmaz, herkes öyle yapıyor büyük boyutlarda.
    philips sync box + gradient almam gerekecek bu da ortalama 20 bin kafamı çok karıştırdı
  • MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Mevcuttaki philips tv sanırım
  • quote:

Mevcuttaki philips tv sanırım
    Evet gradient en fazla 75” var fiyatıda 20 bin :) en iyisi phliips 85” takip etmek olacak sanırım
  • wesile kullanıcısına yanıt

Mesajınızın üzerinden 6 ay geçmiş tecrübe edebildiniz mi? Bende ps5 için ucuz yollu bir çözüm arıyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longoz -- 23 Kasım 2024; 23:6:40 >

Hocam nasil sizce alinir mi acaba. Asil tvm 120hz sony 4k full array local dimming 65 inch direct led. Buna gore dusunurseniz kalite olarak dusus yasatir mi yoksa buyuk fark olmaz ise panelde aydinlatmada vs alinir diyor musunuz? Teknik verilere ulasamadim yalnizca kendi sitesindeki veriler mevcut nit degeri de yok. Garanti ve servis durumu nedir? Kurulumu kendiniz mi yaptiniz? Ps5 4k tecrubeniz olduysa aydinlatirsaniz sevinirim hocam tv hakkinda.

120 hZ olarak tcl 755 serisiyle kiyaslama imkaniniz oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 24 Kasım 2024; 0:53:59 >
  • Amazon'da "TCL 75P755GTV 4K UHD 75 inç Uydulu Google [Enerji Sınıfı G]" ilanıyla satılan ürün ile Hepsiburada'da "TCL 75P755 75'' 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV" başlıklı ilanın yer aldığı aynı ürün müdür?

Amazon'da yer alan GTV takısı Google TV'yi kast ediyorsa 75P755'de zaten bulunan bir özellik. Yoksa farklı bir panel tipinden ya da özellikten mi basediyor?

• White Water kullanıcısına yanıt

Aynı tv hocam. Tcl nin tüm modelleri Google tv zaten. Bir site yazmış diğeri yazmamış sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 24 Kasım 2024; 14:25:42 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.