Nasil bir tv bu acaba ya detay tam yok |
65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (56. sayfa)
-
-
MiniLed değil bence çünkü araştırırken başka bir modele daha rastladım onda direkt MiniLed olduğu yazıyor. Bulduğum model Xiaomi tv Master 86 MiniLed. Migrostaki modelde belirtmediklerine göre Miniled değildir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 22 Kasım 2024; 20:22:52 > -
Hayrlı olsun hocam , kullanım sonrası yorumlarınızı bekliyoruz. -
mediamarkt ve teknosada televizyonlarda indirim var
grundig 85ghu9001 46 bine,
grundig 75ghu9000 35bine geliyor bunlar arasında panel ve kalite olarak hangisi daha iyidir yorumunuz var mı
-
Vatanda da var. -
-
75qn70d mi yoksa 65qn85d mi sizce?
-
Qled olarak geçiyor, tam dizi yerel karartma var. -
Güle güle kullanın. Deneyimlerinizi bekliyoruz
-
Hocam bu fiyata birde miniled olsaydı ortalık yıkılırdı.
Panel qled, tam dizi yerel karartma var. -
-
Gardient i daha iç kısımlara yapıştırısınız sıkın olmaz, herkes öyle yapıyor büyük boyutlarda. -
philips sync box + gradient almam gerekecek bu da ortalama 20 bin kafamı çok karıştırdıquote:
Orijinalden alıntı: iskender86
Gardient i daha iç kısımlara yapıştırısınız sıkın olmaz, herkes öyle yapıyor büyük boyutlarda. -
Mevcuttaki philips tv sanırım -
Evet gradient en fazla 75” var fiyatıda 20 bin :) en iyisi phliips 85” takip etmek olacak sanırımquote:
Orijinalden alıntı: iskender86
Mevcuttaki philips tv sanırım -
Mesajınızın üzerinden 6 ay geçmiş tecrübe edebildiniz mi? Bende ps5 için ucuz yollu bir çözüm arıyorum
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longoz -- 23 Kasım 2024; 23:6:40 >
-
Hocam nasil sizce alinir mi acaba. Asil tvm 120hz sony 4k full array local dimming 65 inch direct led. Buna gore dusunurseniz kalite olarak dusus yasatir mi yoksa buyuk fark olmaz ise panelde aydinlatmada vs alinir diyor musunuz? Teknik verilere ulasamadim yalnizca kendi sitesindeki veriler mevcut nit degeri de yok. Garanti ve servis durumu nedir? Kurulumu kendiniz mi yaptiniz? Ps5 4k tecrubeniz olduysa aydinlatirsaniz sevinirim hocam tv hakkinda.
120 hZ olarak tcl 755 serisiyle kiyaslama imkaniniz oldu mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 24 Kasım 2024; 0:53:59 > -
Amazon'da "TCL 75P755GTV 4K UHD 75 inç Uydulu Google [Enerji Sınıfı G]" ilanıyla satılan ürün ile Hepsiburada'da "TCL 75P755 75'' 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV" başlıklı ilanın yer aldığı aynı ürün müdür?
Amazon'da yer alan GTV takısı Google TV'yi kast ediyorsa 75P755'de zaten bulunan bir özellik. Yoksa farklı bir panel tipinden ya da özellikten mi basediyor?
-
Aynı tv hocam. Tcl nin tüm modelleri Google tv zaten. Bir site yazmış diğeri yazmamış sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 24 Kasım 2024; 14:25:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X