Şimdi Ara

60-65bin tl, benzin&lpg, 2000 üstü araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Km max 200k
    Değişeni olmasın
    ufak tefek boyalar olabilir.
    C segment ve üstü
    Manuel
    istanbulda

Piyasası iyi, elektronik olarak 4 camı otomatik olsun yeterli, Tofaş, dacia vb. Disinda bilindik sağlam markalardan bildiğiniz tavsiye ettiğiniz ilan varsa bekliyorum. Sıfır egea almayı düşündük kredi ile. Ani artışlar kasko vergi sigorta bir sürü cart curt yüzünden vazgeçtik. Para neye yetiyorsa onu alacağız. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 15 Eylül 2020; 13:3:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yardım bekleniyor

• mitsubishi colt olabilir.
  • https://www.sahibinden.com/toyota-avensis-2.0-elegant?sorting=price_asc#/

Hem Otomatik vites, aracı kullananlar bilgi verse iyi olur ama koltukları falan rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi dökülmüş bunların 250k km ve üstü çıkıyor ağır hasarlı falan 60bine. D segment zarar bence bu fiyatlara. C segment tercihen arıyorum. Fazla yerle bir olmasın yeter. İnis biniş için

• sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    Colt tarzı çok küçük hocam ya. Aracı bana değil bir abime alacağız 4 çocuğu var sığmaz bu arabaya. C segment olsa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Colt tarzı çok küçük hocam ya. Aracı bana değil bir abime alacağız 4 çocuğu var sığmaz bu arabaya. C segment olsa iyi olur
    4 cocuk bir anne baba 6 kişi eder. picasso, cmax harici kurtarmaz bu aileyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 bin tl araç tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam eli yüzü düzgün birşey kalmamış bu fiyatlara astra cd 2000 bile 60 70 bandında yazık günah araba alma niyetim vardı fiyatları gördükçe vaz geçiyorum pandemiden dolayıda zaten pek dışarı çıkamıyoruz kiralama yöntemine gidicem en son başka alternatif yok gibi
  • Diyarbakır'da kullanacaklar çocuğu paspasa bile koyarlar hocam yeter ki içi biraz geniş olsun. Vectralar iyi aslında ama hangi donanım hangi motor alınmalı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 9 Eylül 2020; 13:28:1 >
  • 2.5 sorento bulanabilir belki.
  • sonofisiris2 kullanıcısına yanıt
    Aslında vectra, opel, megane 1, vb zorlansa bulunur gibi ama orjinal dedikleri arabanın heryeri güneş yanığı. Boyatmaya uğraşmayan orjianl demiş arabasına. Fiyatı da şişirmişler üstüne

• 1.6 Accent admire o fiyatlara temizi bulunur. Güzel arabadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 65 e kadar arıyorum. Piyasa çok acımazsız olmuş. Allah kolaylık versin.
  • quote:

Diyarbakır'da kullanacaklar çocuğu paspasa bile koyarlar hocam yeter ki içi biraz geniş olsun. Vectralar iyi aslında ama hangi donanım hangi motor alınmalı acaba?
    Vectra C sahibiyim. Bütçeni bir tık artır 65e temiz bulursun.
    Araç hakkında sormak istediklerin varsa yanıtlayabilirim.

• Mazda 6 otomatik 2005 model civarı bulabilirsiniz. Sağlamdır, yüksek km lerde problemsizdir. D sınıfı bu fiyatlara başka araç bulmak zor bu devirde...

Mazda 3 de olabilir.

Veya 2007 civarı caddy bulabilirsiniz. Binek araç keyfini veren en yakın hafif ticari. Yüksek km lerde 1.9 motor dayanıklıdır. Temizi olursa keyifle kullanırsınız. Hem geniş hemde güçlü bir araç. Hemde alman tankı...

O bütce ile boyaya takılmayın, değişen olmasın şase direkler sağlam olsun, motor turbo enjeksiyon vs sağlam olsun gerisi önemli değil. Ve en önemlisi motor bakımlı olsun. Motor bakımlı olduktan sonra yüksel km önemli değil. Ama motor bakımlı değilse düşük km olsada farketmez sıkıntı çıkarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortumlumelodika H kullanıcısına yanıt
    hocam bakınıyoruz hangi modeller mesela?
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    corsa ufak kalır hocam
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    bakınıyoruz hocam ama herkes şaibeli cevap veriyor. güneş yanığından diyorlar kazadan çıkıyor km düşürülüyor. vb vb
  • quote:

bakınıyoruz hocam ama herkes şaibeli cevap veriyor. güneş yanığından diyorlar kazadan çıkıyor km düşürülüyor. vb vb
    Bu arabanın suçu değil hocam

Hangi şehirden bakıyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.