Şimdi Ara

60-65bin tl Civarı Çok Kararsız Kaldım(Araç Alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sizin 1.6 tdi aracınız ve yakınınızın kullandığı bravo manuel mi otomatik mi ? Eğer sizin aracınız otomatik dsg şanzuman ise 5.5 değerleri İstanbul için çok normal.Bravo nun manuel olduğunu tahmin ediyorum.Giulietta'nın torkunun 320 Nm ve manuel olduğunu göz önünde bulundurunca 1600km'de ki aracın İstanbul şehir içi 6.1 yakması bence gayet başarılı.Aracın içinde göstergelerin üst kısmında ki yuvarlaklar sert plastik.Ön konsol da belirttiğiniz diğer kısımlar bahsettiğiniz gibi sert plastik değil.Diğital havalandırma gösterge paneli ve tuşları , dokunmatik ekran, yan kapı kollarının iç kısımlarının deri olması, havalandırma mazgalları plastikleri dna modunun tuşları , usb girişlerinin olduğu kısım , vites topuzu malzeme kalitesi saydığınız araçları kullanmış biri olarak daha iyidir.Sizin belirttiğiniz Giulietta ön konsol 2014 kasa öncesiyle bilemeyeceğim
     60-65bin tl Civarı Çok Kararsız Kaldım(Araç Alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boltman34 -- 5 Temmuz 2015; 18:33:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boltman34

Hocam sizin 1.6 tdi aracınız ve yakınınızın kullandığı bravo manuel mi otomatik mi ? Eğer sizin aracınız otomatik dsg şanzuman ise 5.5 değerleri İstanbul için çok normal.Bravo nun manuel olduğunu tahmin ediyorum.Giulietta'nın torkunun 320 Nm ve manuel olduğunu göz önünde bulundurunca 1600km'de ki aracın İstanbul şehir içi 6.1 yakması bence gayet başarılı.Aracın içinde göstergelerin üst kısmında ki yuvarlaklar sert plastik.Ön konsol da belirttiğiniz diğer kısımlar bahsettiğiniz gibi sert plastik değil.Diğital havalandırma gösterge paneli ve tuşları , dokunmatik ekran, yan kapı kollarının iç kısımlarının deri olması, havalandırma mazgalları plastikleri dna modunun tuşları , usb girişlerinin olduğu kısım , vites topuzu malzeme kalitesi saydığınız araçları kullanmış biri olarak daha iyidir.Sizin belirttiğiniz Giulietta ön konsol 2014 kasa öncesiyle bilemeyeceğim

İki araçta manuel hocam. Zaten bu araçlarda otomatik manuel arası yakıt farkı yok gibi birşey. Siz aktif olarak o aracı kullanıyorsunuz, daha net yorum yapmanız gayet normal fakat benim hatırladığım kadarıyla, aşağıdaki resimde aracın konsolunda kahve rengi olan kısım yumuşaktı diye hatırlıyorum incelediğim araç makyajsızdı, cama doğru uzanan kısım ise sert plastikti diye hatırlıyorum. Ben 1000 kmde Fiat 500X kullanmıştım araç çok yeniydi, plastik kalitesi çok iyiydi, fakat göstergelerin üzerinde sert plastik çerçeveler vardı, ve bozuk yolda deli gibi trim sesi yapıyordu daha neredeyse 0 olan araç, ekranın dokunmatik kalitesi ise, maalesef vag grubu araçların yanında 1-2 tık aşağıdaydı. Bunun dışında giulietta gerçekten tasarım olarak çok beğendiğim özel bir araç, ama içeride kullanılan Fiat grubunun malzemeleri o araç için 1-2 tık aşağıda kalıyor diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.