Bildirim
60-65bin tl Civarı Çok Kararsız Kaldım(Araç Alındı)
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu aralar ne çok 19 yaşında öğrenci olup da yüksek bütçeli araç bakanlar var dikkatimi çekti. -
Vay be 19 yasinda ögrenci ve bakilan araçlara bak. Ben de 19 yasimdayken üniversiteye çikan dolmuşlar 1 tl'den 1.25 tl'ye çikti diye protestoya katilmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haislip_13 -- 3 Temmuz 2015; 15:04:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Golf.7
Bu aralar ne çok 19 yaşında öğrenci olup da yüksek bütçeli araç bakanlar var dikkatimi çekti. -
Ceeed al. Listen cok kotu haci -
benimde benzer bütçem var böyle bir araç alacağım fikir vermesi açısından yazıyorum
1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline Manuel ....65.300 TL
Bi-Xenon Basic......................................... 1.710 TL
Sürüş Konfor Paketi................................. 1.520 TL
Dijon Jantlar............................................ 569 TL
Yer tasarruflu Stepne............................... 118 TL
Tam boy Çelik stepne Tutardan düşülecektir - 176 TL
O paraya 0 km dizel mito alirsin duz vites mis gibi arac bende ogrenciyim mito kullaniyorum 6 litre ortalama
Heycana girme hic 2. Elde -
Yeni Corsa 5 Kapı
1.3 CDTI 95 HP MT-A Easytronic Şanzıman Start
& Stop Color Edition 63.200
17" Alüminyum Alaşımlı Tasarım-RVF 1.000 Gelişmiş Park Pilotu*** 1.500 25 W Bi-Xenon Ön Farlar 1.450 Panaromik Sunroof 3.500
toplam 70.000 tl iyi pazarlık etmen lazım ;) -
Peugeot 308 neden bakmıyorsunuz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2014-extra-aksesuarli-308-1.6-e-hdi-8.000-km-de-217316874/detay -
giuliettanın iç malzemesi nerdeyse sınıfındaki her arabanın gerisinde, o araçta trim sesi olmaması büyük süpriz olur, herkes direksiyonunu beğenmemiş ama bence bi direksiyonu bi de klima bölümü güzel...
megane gt line zaten herkes çakma coupe muamelesi yaparken 61 bin tl nize yazık olur, üstelik linkteki araç 2012 model bence pahalı...
Volvo c30 artık üretilmiyo diye biliyorum zaten tek kapı olmasına rağmen kasa değişmeyince V40 ın gerisinde kaldı
civic bu kasasının arka taraf yine bi facia
leona bişey demiyorum ama farklı görünsün istiyosan bi jant masrafın olabilir, jant her arabayı bambaşka yapıyo
ama benim sana şöyle bi tavsiyem var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-satilik-29-bin-kmde-audi-1.6-dizel-otomatik-boyasiz-219816133/detay/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 3 Temmuz 2015; 15:38:20 >
-
evet olabilir bi seat bayisine bakmak lazım,endüstri müh hocam -
mito çok baktım zamanın da ikinci eli kötü diye vazgeçtim -
giulettanın içi konusun da haklısınız ama görünüşü ve ekonomisi cezbetti,audi konusun da ise parça fiyatları fazla gelebilir -
quote:
Orijinalden alıntı: MKVll
benimde benzer bütçem var böyle bir araç alacağım fikir vermesi açısından yazıyorum
Acelen yoksa golf alınır binilir mis gibi.
-
o listede bana göre alınacak tek araç 1.6 dci megane, 1.6 cdti 136hp astralarada bakabilkirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Blackberry Smokequote:
Orijinalden alıntı: MKVll
Acelen yoksa golf alınır binilir mis gibi.
Alıntıları Göster
-
listede favorim leon.quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
o listede bana göre alınacak tek araç 1.6 dci megane, 1.6 cdti 136hp astralarada bakabilkirsin.
Alıntıları Göster -
Genc arkadasim ayni yollardan gecmis biri olaraktan sana tavsiyem belli markalari belirledikten sonra bu araclarla test surusu yap.Giuliettanin direksiyonuna oturmamis bir kere araci kullanmamis arkadaslar arabayla ilgili ve malzeme kalitesiyle ilgili olumsuz yorumlar yapiyorlar anlam veremiyorum.Megane3 vardi , seat leon dizel otomatik kullandim eski kasa seat leon dizel kullandim astra 1.3 cdti kullandim c segmenti dizel bir cok arac kullandim , volvo ve honda hic kullanmadim.Giuliettanin malzeme kalitesi soylendigi gibi kotu filan degil hatta rakiplerinin bir cogundan iyidir.Kapi kollari deridir on konsoldan vs. Ses gelmez kapi fitilleri ses yapmaz.Bu arabadaki surus keyfi, yol tutusu, motor sesi ozellikle dynamic modda sizi kendisine asik eder.Yol tutusuyla limitlerde arac kullanma keyfi baskadir birde motor sesi sizi benzinli arac suruyormus gibi hissettirdiginde tadindan yenmez.Listendeki araclari test et ne demek istedigimi anlayacaksin. -
Evet haklınısınız test edicem birçoğunu umarım guiletta hayal kırıklığına uğratmaz umarım çünkü görünüş olarak listedeki favorim,hocam bir de bu guilettarda q2 diferansiyel kilidi standart mıdır bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrnsl -- 4 Temmuz 2015; 1:03:44 > -
başka önerebileceğiniz c sınıfı hb az yakan araç mı peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: brkbrnsl
başka önerebileceğiniz c sınıfı hb az yakan araç mı peki?
Goz onunde olan modeller uygundur bence. Nedir bunlar. I30, ceed, 308, leon gibi
Benzer içerikler
- petlas mı lassa mı
- sibop yanık araba ne yapar
- araba kullanırken yan mesafe ayarlama
- honda motosiklet bayilik maliyeti
- hankook kışlık lastik yorumları
- rifter 2024 fiyat listesi
- skoda kodiaq 2024
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- toyota highlander türkiye fiyatı
- sıfır doblo fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X