Şimdi Ara

60- 69 border svası nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gündüz 15:00 gece 02:10 olmak üzere 2 defa yapılan bir savastır..Amacı ırkınız adına kücük haritada yapılan savası kazanmaktır..Full partyde 2 np gelir ve oldugunuzde 18 np gider..Savası kazanmanız ırkınıza puan olarak yazılır ve azda olsa kucuk bir katkı saglar..

Şimdi gelelim esas amacına :

Kücük bir harıtada savasırsınız.. bır uctan dıger ucu swlı 1dk felan sürüyor. bi tarafta siz diger tarafta karsı ırk oluyor..3 tane tas var .bunlardan biri sizin tasınız goreviniz bunu korumak digeri göbek tası üstünlügü ele gecirebilmek icin bu tası kırmanız gerekır 10 dk da bir cıkar enfazla kıran takım büyük ıhtımalle kazanır.3 cü taş ise karsı ırkın tası esas göreviniz bu tası kırmaktır. ve cok uzun ve zordur çogu zaman bu tas kırılmamaktadır...

ve savasın anlamı.

1, Savası kazanırsanız yanı hem karsı ırktan daha fazla kisi öldürüp hem göbek tasını daha fazla kırıp hemdekarsı ırkın tasını kırarsanız lvlinizin yuzde 10 luk kısmı ex olarak verilir. +kırmızı kutu verilir..

2:Daha fazla karsı ırktan kısı oldurup ve göbek tasını daha fazla kırdıysanız lvlınızın yüzde 7 lık kısmı ex olarak verılır ve kırmızı kutu verilir..

3: Sadece daha fazla kisi oldürdüysenız lvlınızın yuzde 5 lık kısmı ex olarak verilir..(kırmızı kutu verılıp verılmedıgını bilmiyorum)

4: Savası kaybettisenız presizlerde yuzde 3 luk prelilerde yuzde 1 lik ex kaybı yasarsınız ( bunu sadece duydum henuz ex kaybı yasamadım cünkü hıc kaybeden takımda yer lamadım)

Arkadaşlar bunları 1 kaç defa girdigim Border savasından ve o andakı gırerken gösterilen filmin altındakı yazıdan okudugum yerlerdir ..eksigim yanlısım varsa lütfen düzeltin ama büyük bir icerigini burda anlattıgımı sanıyorum...

Saygılar : emege saygı alıntı değil:)))

• savaşa nerden giriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

savaşa nerden giriliyor

çocuk sana soruyodu yanılmıyosam aşağıdaki max mı ne ona accept deyince saymaya başlıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.