Şimdi Ara

60'a fluence 40'a symbol yani logan alanlar bakabilirler mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newtonmeter

flu kullanın sonra konuşun

renoya ok atma konusu

sayac : 654753685

Hocam atarlanmaya gerek yok, geniş ve ekonomik bir araç ama ben kullandığım araç üzerinden yorum yaparak aracın bir çok nokta eksiği olduğunu belirttim.
  • nedir onlar

sakın bana kiralık deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newtonmeter -- 4 Temmuz 2013; 14:26:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ötvyi artırmanın zamanı gelmiş :)
  • quote:

nedir onlar

sakın bana kiralık deme

Ne kiralığı yahu? En az 30 bin km oldu araç :)

Ne olduklarını yukarıda yazdım.
  • Ne varsa Alfa Romeo'da var.

25 bin peşin faizsiz araba senin

• türkün aklı kestirmeye çalıştığı için yerlş üretimse uzak duracaksın ithalle aralarında ki fark sırıtıyor ...

vw fabrika kursun onun da kalitesi düşer meksika misali .
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

nedir onlar

sakın bana kiralık deme

ben de 20bin km edc olanını kullanıyorum

yalıtım da direksiyon da gayet güzel şanzıman süper

yahu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

nedir onlar

sakın bana kiralık deme

ben de 20bin km edc olanını kullanıyorum

yalıtım da direksiyon da gayet güzel şanzıman süper

yahu

1) Direksiyon ve ön konsolda soyulma ve deformasyon var. Aynı olay daha az şiddetli olarak kapı içlerinde de var.

2) Direksiyon aşırı yumuşak ve hıza göre sertleşmiyor yani his yok zevk vermiyor.

3)Klima soğutması idare eder.(Golf ve Corolla bu konularda çok üstün..)

4)Yol tutuş vasat. Arabanın bagaja yük atmak lazım virajlara rahat girebilmek için.

5)Tasarım göreceli bir şey, ben iç dış her iki tasarımının da normal olduğunu düşünüyorum.

dci ise ekonomi odaklı yeterli performansı sunan bir motor.

• direksiyonun soyulması dışında eleştirilerinize katılmıyorum

• ben 2010 da aldım bir ara satmaya çalıştım qashqai almak için satılmadı istediğim fiyattan bende vazgeçtim.

Fluence gayet geniş,yakıtı az,performansı gayet iyi araba.Burda performansı kötü diyenler 5000 cc araçlara biniyor sanırım.Dizeller için konuşuyorum c sınıfı araçlar için en performanslılardan biridir.Yerinden kalkmayan astra ve corolladan fersah fersah performanslı bir arabadır.Sarıyerliler bilir kefeliköy yokuşu vardır klima açık 3.vitesle çıkıyorum o yokuşu.Bakımı ve parçası çok ucuzdur 30 bin bakımı 411 liraydı.2.eli iyi araç c sınıfı için beklentileri çok iyi karşılıyor.Dynamique veya privelege olanlarda donanım da iyidir.ARtık icon felan olmuş donanım yenileri pek bilmiyorum.Bu arada arabanın yol tutuşuna laf edenler olmuş tamam bir focus değil ama kullanmasını bilene gayet iyi.140-150 de arabayı yolda tutamayan arkadaş bir zahmet ehliyetini yaksın.Kısacası b.k atmanın manası yok arabaya.Kötü olsa kötü yazardım elin fransızının kazandığı para benim cebime girmiyor sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Ne varsa Alfa Romeo'da var.

Uyandırma milleti. 60 Binleri Fluenca falan vermeye devam etsinler. Sonra ortalık Alfa kaynayınca ne özelliği kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spiritchaser -- 4 Temmuz 2013; 16:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

ben 2010 da aldım bir ara satmaya çalıştım qashqai almak için satılmadı istediğim fiyattan bende vazgeçtim.

Fluence gayet geniş,yakıtı az,performansı gayet iyi araba.Burda performansı kötü diyenler 5000 cc araçlara biniyor sanırım.Dizeller için konuşuyorum c sınıfı araçlar için en performanslılardan biridir.Yerinden kalkmayan astra ve corolladan fersah fersah performanslı bir arabadır.Sarıyerliler bilir kefeliköy yokuşu vardır klima açık 3.vitesle çıkıyorum o yokuşu.Bakımı ve parçası çok ucuzdur 30 bin bakımı 411 liraydı.2.eli iyi araç c sınıfı için beklentileri çok iyi karşılıyor.Dynamique veya privelege olanlarda donanım da iyidir.ARtık icon felan olmuş donanım yenileri pek bilmiyorum.Bu arada arabanın yol tutuşuna laf edenler olmuş tamam bir focus değil ama kullanmasını bilene gayet iyi.140-150 de arabayı yolda tutamayan arkadaş bir zahmet ehliyetini yaksın.Kısacası b.k atmanın manası yok arabaya.Kötü olsa kötü yazardım elin fransızının kazandığı para benim cebime girmiyor sonuçta.

cahillik kadar kötü bir şey yoktur hocam

aracımı sıfır aldım ertesi gün îstanbula gittim

120km hıza geldiğimde araba yolda gezinmeye başladı inanamadım 1390 kg boş ağırlığı olan araç nasıl böyle gider
    sonra baktım ki 35 olması gereken lastikler 40

formula 1 pilotu olmayan herkese söylüyorum flu nun yoltutuşu gayet normaldir konfor odaklı olduğu için biraz yumuşak olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritchaser

quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Ne varsa Alfa Romeo'da var.

Uyandırma milleti. 60 Binleri Fluenca falan vermeye devam etsinler. Sonra ortalık Alfa kaynayınca ne özelliği kalacak.

ya önü çok çirkin ya guilet'in
  • yazık halimize almanyada 15 bine euroya captur var yani onlara 15 bin euro bizim 15 bint tl gibi 5 bin euroya audi,mercedes,bmw dolu ,adam 1 sen bile çalışmadan bmw sahibi oluyor,bizde adam yıllarca çalışıp emekli parasıyla renoya biniyor ,yolunucak kazlarız hepimiz
  • Fluence tasarımı guzel agır bir arac
    ic tasarımı kotu hic kullanmadım ama 60 etcegini dusunmuyorum ama 50 bine alip tepe tepe dag bayır gezilebilir gibi geliyor

• Enteresan hayatında Fluence'ın koltuğuna oturmamış olanlar yolda tutunmuyor diyorlar... Valla şirket aracı olarak Fluence'ı uzun yolda kullanıyorum çok rahat 180'lere çıktığımda bile araçta çok öyle aman aman risk oluşturacak bir savrulma yok... Gayette güzel yere yapışıyor.
  • newtonmeter kullanıcısına yanıt
    Önce yol tutuşu olan bir araca binmek lazım sonra karşılaştırma yapmak lazım leon ardından fluence gibi sonra anlaşılır gerçekler.
  • Renault 1.5 dCI şuan Türkiye için vergi sistemine uygun en sağlam ve en az yakan dizel motoru ...
    mercedes bile renault ile anlaşarak 1.6 dCI motorları üretecek...

servis ücretleri diğer markalar ile kıyasla daha uygun (daha bazı markalar euro ile çalışır)
    parça değişime yine aynı...

ayriyeten Renault Türkiyeye yatırım bile yaptı .. ve daha fazla yapacaktır ... şehit ve gazi aileleri için yapılan düzenlemeler vs ..

peki diğer markaları seçmek için bir neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

Önce yol tutuşu olan bir araca binmek lazım sonra karşılaştırma yapmak lazım leon ardından fluence gibi sonra anlaşılır gerçekler.

gerçekler bilimsel yöntemler kullanılarak yapılan ölçümlerle belirlenir

varmı bir test yada ölçüm bir kıyas bir rapor

bence de flu leondan daha iyi yol tutar

şimdi benimki ne kadar bilimsel ise seninki de o kadar

• Tamam fluence leondan iyi yol tutuyor.
    Yalnız bunu başka bir yerde alıntalamayın lütfen adım kötüye çıkmasın fena makara geçebilirler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.