Şimdi Ara

60'a fluence 40'a symbol yani logan alanlar bakabilirler mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mantıklı bir tercih yapmışsınız fluence sınıfının bence en iyisi boyut olarak bir üst sınıfa yakın bakalım bende bir yolunu bulup fluence'e geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

fulence i kullanan arkadaşım 140 150 gibi yolda tutulması zorlaşıyor dedi arızası pek önemli değil ancak yola tutunamayan bir araç bence Toyota vw gibi markalarla karşılaştırılmamalı.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu ne adamlarsınız kendi markalarınız dışında karalayın da karalayın.Adam almış sen alma arkadaş buraya gelip yok şöyle böyle deme.Buradan çıkıp işinize gelmeyince şimdi beğendiklerinizi karalayacaksınız.He reno iyidir kötüdür onu tartışmıyorum.
  • kim almış onu tartışıyoruz işte burda. Alan yokki zaten sanırım sadece şirketler ve indirim alanlar almış ucuza. 60 veripte alan cıkmadı pek forumlarda gördugunuz gibi :)
  • Mersin Renault Gürsoylar'ı geziyoruz üç arkadaş, Fluence full + full denilen cinsten.
    1.5 dCi icon EDC şanzıman, sunroof, xenon ve navi paketli olarak 75 bin TL etiketi görünce biraz inceleyip yanından ayrılmıştık.
    Tamam opsiyonlu bir araç ama Flu ve 75 bin bir arada sırıttı biraz açıkçası.
  • Kolay para kazananlar verir yine. Hani bu ulkede en kolay parayı ögretmenler, memurlar vb. kazanıyor. Salla başı al maaşı hesabı. Bizim çocugun okulda bir ögretmen almış ama ögretmen demeye bin şahit ister. Adam hastaydı çocukları sınıfta bıraktı özel ders muhabbetine girdi. Bizde sonradan uyandık kovdurduk hocayı. Çocuklarımız böyle tiplere emanet. Bide bizim paralarla boyle bir araç almıştı ona gıcık olmuştum. Bide temiz dovdum soytarıyı okuldan attırdıktan sonra. Demek istedigim o ki boyle tipler çok derecede mevcut ülkemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiciter150 -- 5 Temmuz 2013; 17:05:29 >
  • Fiyatlar cidden uçtu. Bu dönemde sadece benzinli baz modeller az da olsa fiyatını hak ediyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

Önce yol tutuşu olan bir araca binmek lazım sonra karşılaştırma yapmak lazım leon ardından fluence gibi sonra anlaşılır gerçekler.

gerçekler bilimsel yöntemler kullanılarak yapılan ölçümlerle belirlenir

varmı bir test yada ölçüm bir kıyas bir rapor

bence de flu leondan daha iyi yol tutar

şimdi benimki ne kadar bilimsel ise seninki de o kadar

Bu arada bu yazdığın araba kullanıyorum ama yol tutuşunu anlamıyorum'un değişik söylenişidir

• quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

Kolay para kazananlar verir yine. Hani bu ulkede en kolay parayı ögretmenler, memurlar vb. kazanıyor. Salla başı al maaşı hesabı. Bizim çocugun okulda bir ögretmen almış ama ögretmen demeye bin şahit ister. Adam hastaydı çocukları sınıfta bıraktı özel ders muhabbetine girdi. Bizde sonradan uyandık kovdurduk hocayı. Çocuklarımız böyle tiplere emanet. Bide bizim paralarla boyle bir araç almıştı ona gıcık olmuştum. Bide temiz dovdum soytarıyı okuldan attırdıktan sonra. Demek istedigim o ki boyle tipler çok derecede mevcut ülkemde

Aynen bizim Lisedede vardı böyle tipler.

Jetta'ya binen, hatta Bmw X5'e binen dahi vardı.

Yada bazı okul müdürler var , herifin altında Land Cruiser vardı.

Kimse bir şey yapamıyor, şaşırtıcı bir şekilde.

Yolsuzluk sıralamasında 100 üzerinden 49 puan ancak alabiliyor Türkiye.

Rezaletin boyutunu siz düşünün.

• doğan broadwaye binen çok meslektaşım var bence genelleme yapmayın.
  • Aferim size ; yoksulluktan , yolsuzluktan daha büyük bir sıkıntı işte bu zihniyet.

Bir ara gel başarın için bir sıkım diş macunu vereyim...Subhanalllahhhhh... @newmonarch undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entropy -- 5 Temmuz 2013; 21:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropy

Aferim size ; yoksulluktan , yolsuzluktan daha büyük bir sıkıntı işte bu zihniyet.

Bir ara gel başarın için bir sıkım diş macunu vereyim...Subhanalllahhhhh... @newmonarch undefined

Ne oldu? Ben herkes mi dedim? Bazı kişiler dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

nedir onlar

sakın bana kiralık deme

Ne kiralığı yahu? En az 30 bin km oldu araç :)

Ne olduklarını yukarıda yazdım.

ben de 20bin km edc olanını kullanıyorum

yalıtım da direksiyon da gayet güzel şanzıman süper

yahu

1) Direksiyon ve ön konsolda soyulma ve deformasyon var. Aynı olay daha az şiddetli olarak kapı içlerinde de var.

2) Direksiyon aşırı yumuşak ve hıza göre sertleşmiyor yani his yok zevk vermiyor.

3)Klima soğutması idare eder.(Golf ve Corolla bu konularda çok üstün..)

4)Yol tutuş vasat. Arabanın bagaja yük atmak lazım virajlara rahat girebilmek için.

5)Tasarım göreceli bir şey, ben iç dış her iki tasarımının da normal olduğunu düşünüyorum.

dci ise ekonomi odaklı yeterli performansı sunan bir motor.

Yol tutuşu arttırmak için bagaja yük koyarsanız kontrolü kaybettiğinizde toparlamanız daha güç olur. Bunu da bilmek lazım. Arka lastikten daha geri her yük yol tutuşunu bozar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.