Şimdi Ara

60'a fluence 40'a symbol yani logan alanlar bakabilirler mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dizel 110 hp fluence 60 bin tl, symbol yani dacia logan dizel 40 bin tl yazıyor ve mayıs ayında toplam 5 bine yakın bu araçlardan satılmış. Şimdi askeri personel, gazi şehit yakını vb. buyuk indirimlerle bu araçları alıyorlar. Ancak 60 ve 40 gibi rakamları bu arabalara verip alanlar var mı çok merak ediyorum? Bu araçların fiyatları yukseldikçe honda diyor o zaman bizde 70 yapalım, toyota diyor o zaman bizde 70 yapalım. Fiyatlar uctukça ucuyor bu yuzden. Bitek linea 105 lik dizel 42 civarı bırakıyorlar en mantıklı o gibi su anda

• Haklısınız hocam ne kadar kızsak da fiat halden anliyor
  • valla anlamak güç renoyu zamanında arkadaşım aldı sunroof hariç full fluenceyi 53 bin yada 55 bine 2012 olması lazım araç dizel + anahtarsız çalıstırma giriş navigasyon felan bir kaç extra özellik var dedigim gibi sadece sunroof yok uzun yol kullanır arabasını 2 kez serviste arka tampon değiştirdi kaskodan hasar görünüyor geçenlerde latitüt için teklif almaya gittik aracını 55,5 dan saydılar araç 48 binde normalmi bilmiyorum ama araba değer kaybetmemiş ve latitüt den ise indirim yapıyorlar birde komşumun oğlu aldı 94 şahini vardı 8,250 ye saydırdı 1,2 touch clio aldı 34 bin küsüre bende renault muazzam bir kar yapıyor 94 ticari çıkması şahine 8,250 fiyattan aldıklarına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

valla anlamak güç renoyu zamanında arkadaşım aldı sunroof hariç full fluenceyi 53 bin yada 55 bine 2012 olması lazım araç dizel + anahtarsız çalıstırma giriş navigasyon felan bir kaç extra özellik var dedigim gibi sadece sunroof yok uzun yol kullanır arabasını 2 kez serviste arka tampon değiştirdi kaskodan hasar görünüyor geçenlerde latitüt için teklif almaya gittik aracını 55,5 dan saydılar araç 48 binde normalmi bilmiyorum ama araba değer kaybetmemiş ve latitüt den ise indirim yapıyorlar birde komşumun oğlu aldı 94 şahini vardı 8,250 ye saydırdı 1,2 touch clio aldı 34 bin küsüre bende renault muazzam bir kar yapıyor 94 ticari çıkması şahine 8,250 fiyattan aldıklarına göre
    Fiyatların yükselmesinin sebebi Renault demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Fiyatların yükselmesinin sebebi Renault demekki

Alıntıları Göster
    Şubat ayında dizel fluence aldım 2013 mod.50 bine (touch 90 hp) asker falan değilim, 3-5 koyup focus da alabilirdim ki daha iyi araçtır, ama boyutları nedeniyle fluence tercih ettim yayıla yayıla biniyorum. 50 bine c sınıf dizel sedan maalesef ki yoktu.Kendi adıma memnunum ha forum da beğenmezler o ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

Arkadaslar dizel 110 hp fluence 60 bin tl, symbol yani dacia logan dizel 40 bin tl yazıyor ve mayıs ayında toplam 5 bine yakın bu araçlardan satılmış. Şimdi askeri personel, gazi şehit yakını vb. buyuk indirimlerle bu araçları alıyorlar. Ancak 60 ve 40 gibi rakamları bu arabalara verip alanlar var mı çok merak ediyorum? Bu araçların fiyatları yukseldikçe honda diyor o zaman bizde 70 yapalım, toyota diyor o zaman bizde 70 yapalım. Fiyatlar uctukça ucuyor bu yuzden. Bitek linea 105 lik dizel 42 civarı bırakıyorlar en mantıklı o gibi su anda

Askerlerin aldığı indirim de maksimum yüzde 10 dur, öyle 60 lık aracı 50 ye almak gibi bir durum da yok.
    Biz benzinli Meg3'ü 3 sene önce aldığımızda benzinli-dizel farkı 3bindi. Dizele olan talep fiyatları çok şişirdi.

• Renonun ikinci el fiyatlarına güvenmiyorum eskişehir güven arabımızı 31 e aldığını söyleyip 48 bin tl listesi olan arabayı 51 e satıyordu bize Allah'tan farkettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueNight2

Renonun ikinci el fiyatlarına güvenmiyorum eskişehir güven arabımızı 31 e aldığını söyleyip 48 bin tl listesi olan arabayı 51 e satıyordu bize Allah'tan farkettik
    İnsanların neredeyse yarısı araba alırken "Abi yerli ossun. Reno alak. Parçası ucuz, ikinci eli guvvetli." diye düşünerek alıyor. Gidiyor bayiye, manken gibi kızlar amcaların yanında dört dönüyor ve şak diye 50 bin liraya clio, 60 bin liraya fluens satıyorlar. Olayın en az %50' lik kısmı böyle. Bi de emekli olunca ikramiyesini renoya yatıran insanlar var. "Emekli olunca eyi bi araba alacağaam. İkinci eli guvvetli, yedek parcası ucuz." diyerek koşuyor reno bayisine. Ne var ne yok elinde veriyor ve alıyor arabasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

valla anlamak güç renoyu zamanında arkadaşım aldı sunroof hariç full fluenceyi 53 bin yada 55 bine 2012 olması lazım araç dizel + anahtarsız çalıstırma giriş navigasyon felan bir kaç extra özellik var dedigim gibi sadece sunroof yok uzun yol kullanır arabasını 2 kez serviste arka tampon değiştirdi kaskodan hasar görünüyor geçenlerde latitüt için teklif almaya gittik aracını 55,5 dan saydılar araç 48 binde normalmi bilmiyorum ama araba değer kaybetmemiş ve latitüt den ise indirim yapıyorlar birde komşumun oğlu aldı 94 şahini vardı 8,250 ye saydırdı 1,2 touch clio aldı 34 bin küsüre bende renault muazzam bir kar yapıyor 94 ticari çıkması şahine 8,250 fiyattan aldıklarına göre

Burda küçük bir nüans var hocam.

Flu'ya sadece Reno bayisi sırf Latitude alıyor diye veriyor o parayı..Reno Bayisine geçen aylarda yolum düştü bir dünya araç 2012 olarak bekliyor satılmamış.

VW bayisi ile Toyota bayisi Fulence için takas fiyatı vermeye bile çekiniyor, almak istemiyorlar Fransız aracı.

Yani piyasa koşullarında Lat ve Flu bir Toyota bir VW gibi para etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Şubat ayında dizel fluence aldım 2013 mod.50 bine (touch 90 hp) asker falan değilim, 3-5 koyup focus da alabilirdim ki daha iyi araçtır, ama boyutları nedeniyle fluence tercih ettim yayıla yayıla biniyorum. 50 bine c sınıf dizel sedan maalesef ki yoktu.Kendi adıma memnunum ha forum da beğenmezler o ayrı

Bizzat 6 ileri 110 hp dci olanını kullanıyorum hocam kötü araç demesem de bir şeyler eksik arabada, yalıtım vasat direksiyon hissi yok ötesi, yol tutuş yine vasat iç malzemeler dökülüyor kısa süre içinde, keşke Trend x TDCI Focus tercih etseydiniz, fersah fersah kaliteli bir araç.

Yine de kazasız sürüşler..

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu mesaj silindi.
    çıldırmışsınız abi...şu paraları bu araçlara veriyorsunuz....
  • quote:

Arkadaslar dizel 110 hp fluence 60 bin tl, symbol yani dacia logan dizel 40 bin tl yazıyor ve mayıs ayında toplam 5 bine yakın bu araçlardan satılmış. Şimdi askeri personel, gazi şehit yakını vb. buyuk indirimlerle bu araçları alıyorlar. Ancak 60 ve 40 gibi rakamları bu arabalara verip alanlar var mı çok merak ediyorum? Bu araçların fiyatları yukseldikçe honda diyor o zaman bizde 70 yapalım, toyota diyor o zaman bizde 70 yapalım. Fiyatlar uctukça ucuyor bu yuzden. Bitek linea 105 lik dizel 42 civarı bırakıyorlar en mantıklı o gibi su anda

%95 şirket arabası ve kurum indirimiyle alanlar. Sonra ikinci elde kar ederek satıyorlar devlet rekabet kurulu bu indirim işine el koymalı. Fransızlar bizim bürokratlara sağlam rüşvet veriyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

%95 şirket arabası ve kurum indirimiyle alanlar. Sonra ikinci elde kar ederek satıyorlar devlet rekabet kurulu bu indirim işine el koymalı. Fransızlar bizim bürokratlara sağlam rüşvet veriyor heralde.
    Önce gidin 70.000 liraya Golf satanlara hesap sorun. :D Sonra Alman hayranlarına hesap sorun o zaman düzelir piyasa.Şahin gibi araçlarıda trafikten kaldırın hiç bir sıkıntın kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

fulence i kullanan arkadaşım 140 150 gibi yolda tutulması zorlaşıyor dedi arızası pek önemli değil ancak yola tutunamayan bir araç bence Toyota vw gibi markalarla karşılaştırılmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Önce gidin 70.000 liraya Golf satanlara hesap sorun. :D Sonra Alman hayranlarına hesap sorun o zaman düzelir piyasa.Şahin gibi araçlarıda trafikten kaldırın hiç bir sıkıntın kalmaz.

Alıntıları Göster
    Aralık ayında renault oyak kampanyasıyla %15 indirimli satmıştı. Sehit ve gazi yakınlarına %30 indirim varmış o da cok guzel destekliyorum Fordda da benzer bir durum söz konusu. O da kasım ayında koç çalışanlarına özel %20 indirim yapmış. Fiyatları artırıp sonra da çalışanlara özel indirim uyguluyorlar ancak piyasayı da vuruyorlar

• onder46 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz focusu da iyi biliyorum, dediğiniz gibi kalite ve sürüş dinamikleri açısından fersah fersah üstün fakat aracın içi benim kriterlerime göre hem ön hem arka kısım dar gelmekte c sınıf sedan bir aracın biraz ferah olmasını isterim , yol tutuş ile hiç işim olmuyor benim limitlerime göre tatminkar bir araç fluence, fakat fluence in konforsuz bir araç olduğuna kesinlikle katılmam, ayrıca focustan daha ekonomik; dediğim gibi mekan da ferahlık aramayan kişinin alacağı araç fluence değildir.
  • flu kullanın sonra konuşun

renoya ok atma konusu

sayac : 654753685

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newtonmeter -- 4 Temmuz 2013; 12:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

fulence i kullanan arkadaşım 140 150 gibi yolda tutulması zorlaşıyor dedi arızası pek önemli değil ancak yola tutunamayan bir araç bence Toyota vw gibi markalarla karşılaştırılmamalı.

gülüyorum

o arkadaşına söyle önce lastik havalarını kontrol etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

gülüyorum

o arkadaşına söyle önce lastik havalarını kontrol etsin

Alıntıları Göster
    fluyu bende kullandım gayet kotu bir araba. Vites geçişleri takır tukur, suspansiyon pat kut otuyor, 100den sonra araba tıkanıyor hızlanmıyor. Eski kasa meganelar bile daha iyiydi açıkcası. Ha araba kore malı o yuzden saglamlıgına diyecek bişey yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

quote:

Askerlerin aldığı indirim de maksimum yüzde 10 dur, öyle 60 lık aracı 50 ye almak gibi bir durum da yok.
    Biz benzinli Meg3'ü 3 sene önce aldığımızda benzinli-dizel farkı 3bindi. Dizele olan talep fiyatları çok şişirdi.

yedek subay olarak askerlik yapıyorum ve bitmek üzere son günlerim...

askere öyle çok bir indirim yok, yıl sonlarında güzel kampanyalar oluyor, en ucuz araçta liste fiyatından 2000 lira indirim var ancak o indirimi zaten bayide pazarlıkla alabilirsiniz

askerlerin avantajı oyak kredilerinin çok çok uygun, masrafsız ve komisyonsuz olması

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.