Şimdi Ara

%60'a kadar fan çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum %60 derece ısı büyük bi değer kartın zarar gördüğünü düşünüyorum
    Örneğin oyun oynarken sıcaklık %61 -%62 arası değişirken [KARTIN ÜST TABAKASI- ISI BORU] ACAib sıcaklamış oluyor soba gibi yanıyor kart
    Fanlar çalışmasına çalışıyor %62'den üstü çıkmıyor çalışsada ısıyı düşürse düşürmüyor. SORUN budurR
  • quote:

Orijinalden alıntı: garipcol

Dostum %60 derece ısı büyük bi değer kartın zarar gördüğünü düşünüyorum
    Örneğin oyun oynarken sıcaklık %61 -%62 arası değişirken [KARTIN ÜST TABAKASI- ISI BORU] ACAib sıcaklamış oluyor soba gibi yanıyor kart
    Fanlar çalışmasına çalışıyor %62'den üstü çıkmıyor çalışsada ısıyı düşürse düşürmüyor. SORUN budurR

Yani o kadar firma, o kadar mühendis, o kadar üretici, yüzlerce test bir zararı olmadığını söylüyor ama siz "Dostum %60 derece ısı büyük bi değer kartın zarar gördüğünü düşünüyorum" diyorsanız bence başlığı kitleyin, insanları yormayın

• ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    MSI üretim süreci ve arge departmanına bilgisiz insanlar almış konu sahibi arkadaşı almaları gerekiyordu çünkü sıcaklık-ısı gibi şeyleri yanlış hesaplamış adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garipcol G kullanıcısına yanıt
    Degerler normal bendede oyle.ben de custom ayar kullaniyorum ama cok nadir.onun disinda kendi ayariyla duruyor bazi oyunlar disinda cit cikmiyor karttan sessiz sessiz calisiyor.sana tavsiye o zaman en az %80 hizda calistir fanlari ekran karti yukte bile 30 u gecmesin.hatta fanlar tam yukte calissin 0 dereceye kadar getir onu eger 0 altina inerse senden iyisi yok

Saka bi yana sesten rahatsiz olmuyosan veya baska sesler kartin fanlarinin sesini bastiriyosa yuzde 25 hizda devam o zaman ama sessizlik icin yukarda onerilen ayarlari veya orijinal ayari kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

MSI üretim süreci ve arge departmanına bilgisiz insanlar almış konu sahibi arkadaşı almaları gerekiyordu çünkü sıcaklık-ısı gibi şeyleri yanlış hesaplamış adamlar.

Ben şu anda MSI, ASUS, EVGA ve Gigabyte gibi firmalara mail atıyorum, "dahi bir çocuk yakaladım, alın bunu ceo yapın" diyorum.

Bu tip cevherler burada harcanmamalı
  • ateş ve güneş kullanıcısına yanıt
    Galax, Sapphire, Powercolor ve Zotac bende hocam derhal üretimlerini durdurdular şu an.

• quote:

Galax, Sapphire, Powercolor ve Zotac bende hocam derhal üretimlerini durdurdular şu an.

Abi büyük bir devrim söz konusu ya. Resmen bir dehanın doğuşuna tanık oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

Abi büyük bir devrim söz konusu ya. Resmen bir dehanın doğuşuna tanık oluyoruz.

Bulunmaz nimet hocam, forumda daha niceleri vardır ama belli etmiyor hiç biri.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.