Şimdi Ara

60 Bin TL Butce Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yılda en fazla 10bin km yapıyorum dizel almaya gerek yok aslında ama piyasada 1.2 araç bulmakta zor dizelde olabilir yani.ve kız kardesımden dolayı yarı otomatik arıyorum ne onerırsınız?

• Km si dusuk

O km yola yakıtı hiç üzmez

Modeli yüksek

Vergisi az

Donanım fena diil

Sanayiyi unut

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-yukselen-suzuki-bayiden-swift-1.2-gl-benzinli-otomatik-orjinal-485694556/detay

Piyasada arabası ariyosan polo felan.oneren olur.alternatif verdim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    dizel arıyorum deseydim ne onerdiniz ?
  • 1.6 182hp ecoboost focus titanium veya titanium x bakın derim bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon1023

Bayan olduğu için hb ler üzerinden gidiyorum ama...

Ben o kmlere asla ve asla dizel almazdim...ayda 50 tl 100 tl yakıttan tasarruf için 80 90 bin km ler de 4 5 yaşında araç almam şahsen..dizel dedinmi bakcagin araba 3yas yaşlanıp bi dünya km biniyor

Hanfendinin arabayla ilgilenecek kimse varmı...atıyorum sizden uzak bekar bi hanfendi ise kesinlikle sorunsuzluk ön planda olmalı..suzukiyi ondan onerdim

Dizel diyorsan illa...garanti dışı dsg alıp aklın kalacağına 2013 model i30 elit paket 80 90 bin km de..temiz temize yakın alınabilir..60 in ustunde 3 4 çıkmak kaydi ile..eski kasası daha şık hem...piyasasıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 2 Şubat 2018; 1:28:36 >
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    peki bu onerdıgınız suzikide 45bine temiz bulabılırmıyım
  • quote:

peki bu onerdıgınız suzikide 45bine temiz bulabılırmıyım

2013 unu bulursun ufak tefek boyalisini 50 60 bin km de sini

Hocam piyasa dizel dersen daha yaşlı km yükseklere giriceksin..bayanı ugrastirma diye diyorum..karar sizin

Yıllık bakımları yapılmış bi japonu sanayiye götürmek kolay degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Clio 1.2 Joy 120 hp EDC

• Hocam 1.2 arabayi at cope diyorlar clioda oyle mi ve bunlarin otomatik sanzimani nasil problem cikarir mi

• Leon1023 L kullanıcısına yanıt
    Clio 1.2 75 bg olanlar yaramaz. Kardeşimde de vardı 1 sene katlanabildi ve sattı.

Benim bahsettiğim 120 bg. olanlar.

EDC kendini kanıtlamış bir şanzıman. Hor kullanılmayan, bakımları ihmal edilmemiş olanları baş ağrıtmaz, kullanması da keyiflidir.

Siz yinede bizzat kendiniz incelemeden, test etmeden araç almayın. Özellikle araçtan anlayan birileri yanınızda mutlaka olsun. Maalesef piyasa çok kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

quote:

Bayan olduğu için hb ler üzerinden gidiyorum ama...

Ben o kmlere asla ve asla dizel almazdim...ayda 50 tl 100 tl yakıttan tasarruf için 80 90 bin km ler de 4 5 yaşında araç almam şahsen..dizel dedinmi bakcagin araba 3yas yaşlanıp bi dünya km biniyor

Hanfendinin arabayla ilgilenecek kimse varmı...atıyorum sizden uzak bekar bi hanfendi ise kesinlikle sorunsuzluk ön planda olmalı..suzukiyi ondan onerdim

Dizel diyorsan illa...garanti dışı dsg alıp aklın kalacağına 2013 model i30 elit paket 80 90 bin km de..temiz temize yakın alınabilir..60 in ustunde 3 4 çıkmak kaydi ile..eski kasası daha şık hem...piyasasıda var

+1 sonuna kadar katılıyorum.

Neden mi, sabah kahvaltıdan sonra kız kardeşimden aracının anahtarını alıp sanayiye gittim. Hanımefendi öyle bir çukura girmiş ki; ön takımda, lastikte hiçbir şey yok, jant eğrilmiş

Jant doğrultma, sök tak balans, o jantın olduğu yerde rot ayarı kaçmış... 80TL gitti...

Üstelik 3ay önce 4lastik sıfır almıştık, o zaman da o jant eğri çıkmıştı o zaman da doğrultturmuştuk...

Araba sahibi olmanın kolay olduğunu sanıyordu.

Sigorta, kasko, bakımları derken çok pahalı değil mi ya, insanlar nasıl araba biniyor dedi. 4lastik değişecek, 900tl içine oturdu biraz. Geçen buji, yağ, filtreler,silecek, rot kolu vs. 350tl malzeme, 100tl işçilik gitti o zaman da çok buldu. Bir gün beni arıyor, abi arabam çalışmıyor, göstergede garip garip ışıklar yanıyor ne yapayım arabamla gidip hemen takviye, bitik akü yüzünden yolda kalmış. Bir türlü takviye yapamadım, çünkü akü suyu bitmiş, akü tamamen bozulmuş. Zar zor biraz şarj alınca benim araba ile destekleyerek marş alırdım, geç oldu, açık akücü arıyorum, 3-5 telefondan sonra bi yerde 24 saat açık akücü buldum, 220tl verdik aküye... Abi aslında geçen gün zor çalışmıştı, demek aküdenmiş. bana deseydin ya bakardım aküsü bizi bu kadar uğraştırmadan değiştirirdik dedim araba lpgli ve az yaktığı için yılda 25bin km filan yapıyor ama yine de durum bu.. Kendi arabamdan çok onun arabası için sanayiye gidiyorum. Nazar değmesin neyse ki kaza yapmıyor

Özetle kadınlar erkekler gibi maliyet hesabı yapamıyor arabada. tek yaptığı yakıtını alıyor biniyor. çukura sert girmiş, öndekine yakın gidip aniden durunca kazadan kıl payı kurtulmalar filan çok oluyor. bu tarz tamirat işlerine çok yabancı. Kadın hali ile sanayiye gidecek hali yok. yetkili servisler ateş pahası, 5kuruşluk iş 20kuruş serviste...

O yüzden benzinli araba en güzeli. yılda bir servise götürür tamam. Dizelde aldığı yakıt ayrı dert, düzgün sürmezse dpf tıkanır, egr dolar, bi şeyler olur illa dizel nazı yapar. Servise gider anlamıyor diye bütün yakıt sistemini değiştirirler 10bin tl masraf çıkarırlar o da anlamaz kabullenir filan...

Geçen bir taksici sıkıştırmış, adamı bulursam hayatını şey edeceğim şerefsizin. Ondan sonra araç kamerası takıverdim. Araç kamerasının sarj aleti tam oturmamış, üstüne de çantasını koyunca kısa devre, çakmak sigortası atmış, onu düzeltmekle filan uğraştım...

O yüzden nazlı avrupa arabaları yerine, taş gibi böyle olaylara toleransı olan japonlar al. yaris cvt, suzuki swift vs. Mümkünse 1.2 motorlu araba al. bir de hızlı giden bi şey alırsan ceza yiyip duruyor uzun yolda bana çok yavaş sürüyorsun diye kızar kendisi 128km/h ile normal şehirlerarasında ceza yemiş, nasıl o hızda gittiğimi de anlamadım, sakin sürüyorum bi bakmışım 130 olmuş hızım diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 3 Şubat 2018; 18:51:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.