Şimdi Ara

60$ Değerinde MacX Video Converter Pro ÜCRETSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
3.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60$ Değerinde MacX Video Converter Pro ÜCRETSİZ
    www.macxdvd.com
    Get A Free Licensed MacX Video Converter Pro to compress 4K video size with intact quality.
    https://www.macxdvd.com/mac-video-converter-pro/4k-video-compressor.htm

60$ Değerinde MacX Video Converter Pro ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Eylül 2019; 15:58:20 >

• Teşekkürler.
  • teşekkürler, benim gibi mac os kullanıcılarının işine yarayacak bir program.
  • Neden video dönüştürme programı kullanıyorsunuz meraktan soruyorum. Fırsat için ayrıca teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda bulunan multimedya teyp cihazıma klip vs. (ebat, çözünürlük, video formatı uyarlaması) hazırlamam için lazım oluyor.
  • lisans 19 eylule kadar diyor, altta da giveaway versiyon update almaz diyor. anlamadım omur boyu mu ucretsiz yoksa 19 una kadar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakwb

Neden video dönüştürme programı kullanıyorsunuz meraktan soruyorum. Fırsat için ayrıca teşekkürler
    her format her cihazda çalışmayabilir bazen de video boyutunu düşürmek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssuqunet

lisans 19 eylule kadar diyor, altta da giveaway versiyon update almaz diyor. anlamadım omur boyu mu ucretsiz yoksa 19 una kadar mı?
    bence free teklifi o tarihe kadar geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

Bu mesaj silindi.
    Evet kabul etmiyor. Zaten e postaya gönderilen serial herkes için aynı. Garip.
  • İlgili linkten windows versionun seçerseniz ,winx-hd-converter-deluxe-full isimli .zipli bir dosya indiriyor.İçinde licence code yazıyor.Email ve bu kodu kullanırsanız çalışıyor.Bilginize ama sanırım 22 eylül son tarih ve verilen code bilgisinin de 24 eylüle kadar süresi var.
  • Arada lazım olabilir. Teşekkürler

• Aldık bakalim, genelde premiere ve Adobe ürünleri kullanıyorum ama işimizi görür heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.