Şimdi Ara

60 fps film izlemek için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
7.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu youtubedaki 60 fps olayı çok hoşuma gitti. Filmlerin bu versiyonları varmı acaba.Bluray filmlermi 60 fps oluyo. Filmleri 1080p indirip izlediğim için bi bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 11 Kasım 2014; 14:49:29 >

• Bildiğim kadarıyla yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

şu youtubedaki 60 fps olayı

nedir acaba ? Merak ettim dikkatimi çekmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelth.

quote:

görüntü hem çok net hemde çok akıcı izlemen lazım geçen avatarı koymuştu biri ekrandan fırlayacak gibiydi görüntü
  • quote:

quote:

quote:

görüntü hem çok net hemde çok akıcı izlemen lazım geçen avatarı koymuştu biri ekrandan fırlayacak gibiydi görüntü

link paylaşabilir misiniz ? youtube da her videoda yok sanırım denk gelmedim hiç. bildiğiniz bir video varsa yollarsanız sevinirim çok merak ettim. ^^
  • quote:

quote:

quote:

quote:

link paylaşabilir misiniz ? youtube da her videoda yok sanırım denk gelmedim hiç. bildiğiniz bir video varsa yollarsanız sevinirim çok merak ettim. ^^

720 yada 1080p izlemen lazım

http://www.youtube.com/watch?v=e_BUK0u-s2U

• göz dayanmaz ya hele ben gibi gözlük giyen biri off adam ağrı yapar nasıl bi canlılıkdır o baya bi pc başından durmaman lazım ozaman daha canlı gelir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

göz dayanmaz ya hele ben gibi gözlük giyen biri off adam ağrı yapar nasıl bi canlılıkdır o baya bi pc başından durmaman lazım ozaman daha canlı gelir bence
    Daha yaygınlaşmadı , Blu-Ray'e devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EE6EF2C69

Bu mesaj silindi.
    mamundada 60fps 720p ler var araştırın
  • quote:

quote:

quote:

60 fps ile ekrandan fırlayacak gibiydi cümlesinin birbiriyle alakası yoktur. O ekrandan fırlama olayı 3D filmler için geçerli. FPS(Frame Per Second) yani saniyedeki kare sayısıdır ve kare sayısı ne kadar fazlaysa görüntü o kadar akıcı olur. Ancak ben filmlerde 29,970 FPS'ten (hemen hemen 30 fps işte) fazla FPS'li film görmedim Youtube videoları ve akıllı telefonlar çekilmiş videolar hariç. Youtube videolarında da oyun videoları dışındaki 60 fpsli videoların gerçekten 60 fps olduğuna şüpheyle bakın. Oyun içi videolarda oyundaki FPS değerleri 200'leri bile bulabilir. Video dönüştürücü programlarıyla düşük FPS'li videoları sunî olarak daha yüksek FPS'lere getirabilirsiniz ama sonuç değişmez, yine eski halindeki akıcılıkta olur görüntü ama tersi durumu geçerlidir. Yani Dijital olan her şeyin kalitesi düşürülebilir ama düşük kaliteli medyanın kalitesi yükseltilemez sadece yükseltilmiş gibi yapılır ama kalite aynı olur hatta belki birazcık da düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Temmuz 2015; 3:04:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz gibi hissettim bende, geçen torrentten inmiş mad max 3d filmini arkadaş verdi 32 gb filan. baktım 60 fps yazıyo adında. media info prosuyla baktım özelliklerine orda da 59.90 gibi küsurlu bir rakam yazıyo. filmin formatınıda bluray formatı olaak gösteriyo mts2 filan gibi bişi tam hatırlamıyorum. ben de içindeki sesleri sildim mkv merge prosuylan. türkçe ses ekledim. yine baktım özelliklerine bu sefer fps si düşmüş 59.800 küsur filan olmuş. hemde hangi proyla değişiklikyaptığımıda gösteriyo. format ta haliylen mkv olmuş. zaten videoyu heyecanla bekliyodum 60 fps süper olur felan gibisinden. bi açtım baktım fos çıktı. muhtemel KARTALGÖZ ARKADAŞINDA DEDİĞİ GİBİ konvert edilmiş. bende bi ara yapıyordum bluray convertmi ne bir pro bulmuştum. 3 gb lik filmi 3d ye çeviriyodum içinde bir sürü ayar vardı fps çözünürlük vs hepsini dibe vuruyordum. 3 gb oluyordu sana 20 gb.
    Benim merak ettiğim piyasada orjinal 60 fps bluray film felan varmı. yoksa bunlar standart 24 fps mi çıkıyor. birde 3d film için en ideali 34 fps mi. çoğu programı denedim en iyi görüntüyü power dvd ile aldım oda 24 hz oynatıyo. yada 60 hz 720 p olarak oynatıyo lakin onda görüntü haliyle kumlu gözüküyor. birde streoscopic player diye bir pro var. 3d videolara en çok derinliği o veriyo misal adamların burnundaki kılları bile sayabiliyosun. 30 hz de oynatıyo lakin sanki şişecam gözlük takmışsında öle izliyomuşsun gibi bi tuhaf oluyor izlenmiyor.
    şimdi 4 k tv alma arefesindeyim. 3d film hastasıyım. LG lm 640 tv ile atmadığım takla kalmadı en iyi akıcı görüntüyü almak için. bu video olayları çok teferruatlı konular benim beynim almıyo çok okudum araştırdım okudukça. yakıyorum contaları. KARTALGÖZ ARKADAŞ SEN UZMANA BENZİYOSUN PRATİK ŞEKİLDE BİRAZ ANLATSAN. BİRDE EKRAN KARTIM HD 7950 ŞİMDİ 4K TV ALDIĞIMDA 3D VİDEOLARI EN GÜZEL NASIL SEYREDEBİLİRİM. EKRAN KARTIMI İLLADA YENİLEMEM GEREKİRMİ. AMD YE VSR DİYE BİŞİ GELDİ AMA BENİMKİNDE EN FAZLA 2K OLUYO OYUNLAR VİDEOLARA NASIL ETKİ ETTİRİCEM BU VSR Yİ ANLAYAMADIM. TV Yİ HEP PC ÜZERİNDEN KULLANIYORUM.. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    Maalesef 1080p üzerinde bir televizyon ya da monitöre sahip olmadığım için 2K, 4K ya da 3D deneyimleri konusunda yardımcı olamayacağım. Bahsettiğin ekran kartı 4K için yeterli olabilir mi bilmem. Bilgisayar üzerinden izleyeceksen güzel görüntü için değişik medya oynatıcıları ve program ayarları var. Hatta forumun bu bölümünde rehber niteliğinde konusu vardı. Splash Pro muydu neydi tam hatırlamıyorum. Ya da ayrıca bir konu daha olabilir. Eskisi kadar bu tarz şeyleri takip etmiyorum hatta hiç etmiyorum desem yeridir. Ancak burada size yardımı olacak birileri çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Maalesef 1080p üzerinde bir televizyon ya da monitöre sahip olmadığım için 2K, 4K ya da 3D deneyimleri konusunda yardımcı olamayacağım. Bahsettiğin ekran kartı 4K için yeterli olabilir mi bilmem. Bilgisayar üzerinden izleyeceksen güzel görüntü için değişik medya oynatıcıları ve program ayarları var. Hatta forumun bu bölümünde rehber niteliğinde konusu vardı. Splash Pro muydu neydi tam hatırlamıyorum. Ya da ayrıca bir konu daha olabilir. Eskisi kadar bu tarz şeyleri takip etmiyorum hatta hiç etmiyorum desem yeridir. Ancak burada size yardımı olacak birileri çıkabilir.
    60 fps filmlere çok alışmayın sonra normal film izlediğinizde takılıyormuş gibi geliyor. 60 fpsde yağ gibi akıyor görüntü.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    60 hz monitorde 60 fps film izlersek akiciligi kayipsiz izlemis oluruz dimi?

• 60 fps film nasıl oluyor özelliği ne, .mkv uzantılı filmler kaç fps bi filmin kaç fps olduğunu nasıl anlarız,,

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

60 fps film nasıl oluyor özelliği ne, .mkv uzantılı filmler kaç fps bi filmin kaç fps olduğunu nasıl anlarız,,

24 fps diye biliyorum
    kaç fps olduğunu aç frapsı filmi vlc player ile oynat yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

60 fps film nasıl oluyor özelliği ne, .mkv uzantılı filmler kaç fps bi filmin kaç fps olduğunu nasıl anlarız,,

24 fps diye biliyorum

60 fps oluyor mu tüm filmler,,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

24 fps diye biliyorum

60 fps oluyor mu tüm filmler,,

Alıntıları Göster
    Daha dün Interstellar izledim 60 fps :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinsdy

Daha dün Interstellar izledim 60 fps :)

Alıntıları Göster
    Avatarın Bluray'den alınmış giriş videosu linkteki orjinal kaynak video 60 fps değil diye biliyorum Bluray'deki
    Bu muhtemelen frame çoğaltma ile elde edilmiş.

Yapay bir akıcılık var sadece bence 24 fps idealdir görnütünün film olduğu dahabelli oluyor öteki türlü sanki dün çekilmiş bir konser videosu gibi kalıyor.

Bu yüzden ideal olan 24 fps bana göre.
    B,rçok izleyici 24x2 fps HFR3D'yi beğenmedi biliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Avatarın Bluray'den alınmış giriş videosu linkteki orjinal kaynak video 60 fps değil diye biliyorum Bluray'deki
    Bu muhtemelen frame çoğaltma ile elde edilmiş.

Yapay bir akıcılık var sadece bence 24 fps idealdir görnütünün film olduğu dahabelli oluyor öteki türlü sanki dün çekilmiş bir konser videosu gibi kalıyor.

Bu yüzden ideal olan 24 fps bana göre.
    B,rçok izleyici 24x2 fps HFR3D'yi beğenmedi biliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Piyasanın standart fps değeri 24'tür. Hem Blu-Ray hem de Dvd videolar için. Yapımcı filmi 24 fps çıkarırsa onu 60 fps izleyemezsiniz, olsa olsa hızlandırılmış versiyon olur o. Youtube videolarını 60 fps yapamadığınız, 60 fps çekilmesi ve kayıt edilmesi gerektiği gibi aynı.

Hobbit'in 3d versiyonu yanılmıyorsam klasik 24 değil de 48 fps olarak piyasaya sürülmüştü. Bu fpsde bile göz yorduğu için şikayetçi olan birçok insan vardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.