Şimdi Ara

60 hz monitör ile 100 fps almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skyleqend35

Nasıl bir çözüm buldun bunun için ?

Hocam v sync kapatarak çözüm buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

V-sync kullanmak gerekiyor.Ornek vermek gerekirse kendim cs:go oynarken v-sync açık iken %50 gpu kullanımı veriyor 60 fps yük bindirmiyor sisteme ısınmıyor bile.Gta V de high-ultra ayarlarda v-sync açık %60 gpu kullanımı 60 fps veriyor diger türlu hem de yaz aylarında çok zorluyor ama bi getirisi olmuyor.

Csgoda bende 200 300 alıyorum ama v sync mouse a nedense lag yapıyor kapatınca farkettim çok daha seri aim alınıyor nedense

Hic dikkat etmedim ama en kısa zamanda deneyeceğim.Simdi daha hızlı ve isabetli mi nişan alıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

V-sync kullanmak gerekiyor.Ornek vermek gerekirse kendim cs:go oynarken v-sync açık iken %50 gpu kullanımı veriyor 60 fps yük bindirmiyor sisteme ısınmıyor bile.Gta V de high-ultra ayarlarda v-sync açık %60 gpu kullanımı 60 fps veriyor diger türlu hem de yaz aylarında çok zorluyor ama bi getirisi olmuyor.

Csgoda bende 200 300 alıyorum ama v sync mouse a nedense lag yapıyor kapatınca farkettim çok daha seri aim alınıyor nedense

Hic dikkat etmedim ama en kısa zamanda deneyeceğim.Simdi daha hızlı ve isabetli mi nişan alıyorsunuz?

bende denedim arkadaşın dediği gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

quote:

quote:

bende denedim arkadaşın dediği gibi oluyor

Cs source oynarken aynisi bana da olmustu. V sync acinca mouse da milisaniyelik gecikme oluyordu kapatinca duzeliyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.