Şimdi Ara

60 KİŞİ OLDUK | 3.YILA (2.MEZUNA) KALANLAR TOPLANIYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
8
Favori
17.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekledim gençler. @Oneofthesenights @hzaltun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC5F4DF30

Mezunum
    2017 mf3 45k (4 sıralamada farklı ama en kötüsünü yazdım)
    2019 say 35k TM 10k (Sayısalım ama çözmüştüm öylesine)
    Ağustos gibi başlarım inşallah.

Edit:Şunu anladım seneye hızlı başlamak değil yavaş yavaş başlayıp hızlanmak çok önemli o yüzden bu sene o hatayı yapmayıp, bir ayımı iki ayımı da Türkiye geneli sınavlardaki sonuçlara bakarak takmamaya karar verdim.
    Bir de fen lisesi mezunu olmanın rahatlığı ile feni ve ayt’yi geri plana atmak.
    Kalacak herkese başarılar.
    Hocam sizin denemeler iyiydi diye hatırlıyorum neden olmadi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Gollume

Hocam ben fizik hariç duzenli tekrar yapmadım aslında fizikte de her hafta bitirdiğim konuların tekrarını yapardım 7y 6d vardı da geçen sene

Tekrar olayını şöyle halletmiştim her hafta bitirdiğim her konudan test çözüyordum fizik matematik ve geo icin haftalik planimda fizik tekrarını yaptiktan sonra soru çözüm yapardım

Biyoloji ıçinde a4ü dikey olarak katlayip her bir sisteme bir a4 ayirarak not almıştım bazı gecelerde eserse ışte yatmadan önce onları okuyordum

Ama şu her hafta bir gün bitirdiğim konulardan bir test çözme olayının epey ekmeğini yedim onu özellikle tavsiye ederim :)
    Haftanın bir günü sadece o hafta bitirdiğiniz konulardan birer test doğru anladım di mi.

• quote:

Kimya ozelin eskisi vardi elimde onu ayıklayip kullandım organik icin yenisini kullanmistim

Eylülün ortasında plani falan hazırlamıştım ama özel sebepler nedeniyle ekimde başladım

Fizikte nihat bilgin kullandim tavsiye de ederim
    Deneme olarakta nihat bilgin kullandım şiddetle tavsiye ediyorum forumun galeyanina gelip turfozda almıştım tavsiye etmiyorum yanitta aldim ama turfoz yuzunden tam anlamiyla cozemedim birkaç deneme çözdüm onuda tavsiye ederim

Matta 3D ve 345in sadece osym tarzini çözdüm güzeldi
    Bilgi sarmal ve 345in denemeleri guzeldi tavsiye ederim

Biyoda tam anlamiyla bir kaynak kullanmadim palmenin sadece bitki kismini cozmustum deneme gidiyordum daha cok

Kimya içinde aydinin denemesini çözmüştüm gayet güzeldi tavsiye ederim
    Çözüm 3d nin zorluğu nasıl sizce.

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    sadece o hafta değil, o zamana kadar bitirdiği tüm konulardan bahsetmiş bence
    Öncelikle hocam çok güvendim kendime tyt 105 yaparsam 110 niye olmuyor diye ona çalıştım zaten ayt bilgi abanırım yaparım dedim ama fizik oturmadı ve istediğim hiçbir denemeyi çözemedim hep dandik denemeleri çözmek zorunda kaldım(limit deneme kulübünün saçma denemeleri ,Töder falan işte)
    Ondan dolayı böyle oldu bir de dedim lise iyi çapa fen lisesi mezunuyum dedim kendi kendime zarar verdim öğlen iki’de kalkıp gece 6 gibi yatıyordum haliyle vücut mekanizmam çok kötü etkilendi böyle bir sürü etmen var doğru tyt netlerim iyiydi ama ayt 60-70 arası yapıyordum eksiklerim var diye yine öyle oldu hocam tyt içinde hatalarım şu aptal gibi 130dk’da bitirince iyi süre yetti diyordum ama çok saçmaymış en az evde 110 dakikaya kadar düşmek lazım ki sınavdaki sorunlar insanı demoralize etmesin ondan dolayı hedefime ulaşamadım hocam.Yani hızlı başlamak insanı sadece yoruyor o yüzden düzenli gitmek en iyisi ve olabildiğince erken başlamak lazım seri denemelere ben ha bugün ha yarın diye diye fizik için tam olarak bir kitap bile bitiremedim.Yani durum bu hocam ilginiz için sağ olun.

Edit:Ayt fen işte sonum oldu ondan zaten TM sıralamam Say’dan iyi.Kendi hatalarım yüzünden potansiyelimin altında yaptım ama bunları kendime kılıf olsun diye demiyorum sordunuz diye diyorum yanlış anlaşılıp hakkımda konuşulduğu için de belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 19 Temmuz 2019; 22:18:13 >

Haftada bir gun o zamana kadar bitirdiğim tüm konulardan bir test her ders icin ayri bir gun ayarlamistim

Sinav ayarinda hocam orta belki bir tik cok kucuk bir tikta orta alti diyebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar çok 3.yıla kalan var. Eskiye göre baya artış var gibi. Milenyum nesli coştu tutamıyoruz.

• Elward kullanıcısına yanıt
    Hocam buna 3 ten çıkip kırıkla deneyecek olanlarıda alın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC5F4DF30

Öncelikle hocam çok güvendim kendime tyt 105 yaparsam 110 niye olmuyor diye ona çalıştım zaten ayt bilgi abanırım yaparım dedim ama fizik oturmadı ve istediğim hiçbir denemeyi çözemedim hep dandik denemeleri çözmek zorunda kaldım(limit deneme kulübünün saçma denemeleri ,Töder falan işte)
    Ondan dolayı böyle oldu bir de dedim lise iyi çapa fen lisesi mezunuyum dedim kendi kendime zarar verdim öğlen iki’de kalkıp gece 6 gibi yatıyordum haliyle vücut mekanizmam çok kötü etkilendi böyle bir sürü etmen var doğru tyt netlerim iyiydi ama ayt 60-70 arası yapıyordum eksiklerim var diye yine öyle oldu hocam tyt içinde hatalarım şu aptal gibi 130dk’da bitirince iyi süre yetti diyordum ama çok saçmaymış en az evde 110 dakikaya kadar düşmek lazım ki sınavdaki sorunlar insanı demoralize etmesin ondan dolayı hedefime ulaşamadım hocam.Yani hızlı başlamak insanı sadece yoruyor o yüzden düzenli gitmek en iyisi ve olabildiğince erken başlamak lazım seri denemelere ben ha bugün ha yarın diye diye fizik için tam olarak bir kitap bile bitiremedim.Yani durum bu hocam ilginiz için sağ olun.

Edit:Ayt fen işte sonum oldu ondan zaten TM sıralamam Say’dan iyi.Kendi hatalarım yüzünden potansiyelimin altında yaptım ama bunları kendime kılıf olsun diye demiyorum sordunuz diye diyorum yanlış anlaşılıp hakkımda konuşulduğu için de belirtmek istedim.
    Ben de denelemere göre baya düşük yaptım tytde o yüzden sordum. Denemelerde ortalama tyt 95 di ayt 65 sınavda 82 tyt 62 ayt geldi. 36k. Sizin tyt ayt netler kaçtı.

• quote:

Haftada bir gun o zamana kadar bitirdiğim tüm konulardan bir test her ders icin ayri bir gun ayarlamistim
    Her ders için ayrı bir gün derken. Mesele 1 ayda 1. hafta fizik 2. hafta biyo gibi mi? benzer birşey uygulamayı düşünüyorum da o yuzden emin olmak istedim
    60 ayt 85 tyt

• Daha iyisini yapardım düşüncesi yüzünden 1 yıl daha

Yok hocam mesela sali?gunu fizik tekrari yapardim ardindan bitirdiğim tüm konulardan birer test cozerdim
    Carsamba matematikte her konudan bir test
    Cuma kimya gibi

• aynen 2000liler kafayı yedi :D
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    Konuyu ne ara çalışıyordun

• Arkadaşlar herkese sevgiler,eşit ağırlık bölümünde 169 bin sıralamam var,istediğim bölüm geçen sene 204 bin ile kapatmış ve geçen seneye göre kontenjanı 2 kat artmış,girebilme şansım var mıdır sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skeylove S kullanıcısına yanıt
    girememe şansını sor hocam ;) kaçma şansı yok bence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.