Şimdi Ara

60 KİŞİ OLDUK | 3.YILA (2.MEZUNA) KALANLAR TOPLANIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
8
Favori
17.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2019 18 k mf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 82k mf
    2019 kırıkla 177k çalışmadım

hedef 6k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 18 Temmuz 2019; 23:25:12 >
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Mesaj attığınıza emin misiniz

• Hocam ben fizik hariç duzenli tekrar yapmadım aslında fizikte de her hafta bitirdiğim konuların tekrarını yapardım 7y 6d vardı da geçen sene

Tekrar olayını şöyle halletmiştim her hafta bitirdiğim her konudan test çözüyordum fizik matematik ve geo icin haftalik planimda fizik tekrarını yaptiktan sonra soru çözüm yapardım

Biyoloji ıçinde a4ü dikey olarak katlayip her bir sisteme bir a4 ayirarak not almıştım bazı gecelerde eserse ışte yatmadan önce onları okuyordum

Ama şu her hafta bir gün bitirdiğim konulardan bir test çözme olayının epey ekmeğini yedim onu özellikle tavsiye ederim :)

• Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Kimya ozelin eskisi vardi elimde onu ayıklayip kullandım organik icin yenisini kullanmistim

Eylülün ortasında plani falan hazırlamıştım ama özel sebepler nedeniyle ekimde başladım

Fizikte nihat bilgin kullandim tavsiye de ederim
    Deneme olarakta nihat bilgin kullandım şiddetle tavsiye ediyorum forumun galeyanina gelip turfozda almıştım tavsiye etmiyorum yanitta aldim ama turfoz yuzunden tam anlamiyla cozemedim birkaç deneme çözdüm onuda tavsiye ederim

Matta 3D ve 345in sadece osym tarzini çözdüm güzeldi
    Bilgi sarmal ve 345in denemeleri guzeldi tavsiye ederim

Biyoda tam anlamiyla bir kaynak kullanmadim palmenin sadece bitki kismini cozmustum deneme gidiyordum daha cok

Kimya içinde aydinin denemesini çözmüştüm gayet güzeldi tavsiye ederim

• Gollume kullanıcısına yanıt
    hocam tebrikler. çok iyi çekmişsiniz.
  • Çevreci Fotoğraf Makinesi kullanıcısına yanıt
    2 haftada iyi iş çıkartmışsın hocam, tyt ve ayt matematiğiniz iyi sanırım. kendinize güveniyorsanız kalmayı düşünün bence
  • BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt
    1-) Siz sorana kadar hiç bakmamistim
    180k ---> 64k ----> 11803

2-) ilk girisimde sınavı umursamiyordum pek ama 2. girdigim sene dershaneye gitmistim bireysel kaynakli da olabilir ama bu sene evde hazirlandim evde daha fazla verim aldim
    Dershanenin tek pozitif yani sorularinizi her an çözülebilmesi bana kalırsa ama bu sene evde kimseye soramadigimdan kendim uğraştım daha verimliydi daha fazla vakit aldi tabi
    Sözün özü ev diyorum

3-) Bir soru bankasi cozebilirsiniz her dersten bu sene hazirlanamadiginiz iyi olmadiginiz derslerde de en az iki cozebilirsiniz geodan da iki cozulmeli minimum bana kalirsa soru bankasindan daha cok bolum denemelerinden verim aldim ben
    Ayrıca 40 bin yaptiysaniz daha iyisi icin hazirlaniyorsaniz eksiklerinizi iyi belirleyin tabiki konu calistiktan sonra yukaridaki yolu izleyin ayrica konu biter bitmez minimum bir testte cozun derim

4-) yukarida belirttim zaten her dersten sb bitirme zorunlulugunuz yok tyt matta 35 + yaptiysaniz soru bankasi bitirmenin bir anlami yok yani eksiklerinize yonelin derim diger derslerden biten konularda haftada bir kez bir test cozerseniz de tekrar yerine geçeceğini düşünüyorum

• yhk18 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

Hocam evde bunalmadınız mı yalnızlıktan? Evde çalışan birkaç mezunla görüştüm sonlara doğru psikolojileri bozulmuş yalnızlıktan sizdee böyle bir şey olmadı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Kaç k yaptınız hocam ve kaç k dan kalmıştınız?

• 32k 23k 13k sırasıyla hocam

• Accik bunalmadim desem yalan olurda ben pazar gunleri ders calismazdim ayrica tiyatro sinema vb takip ederdim begendigim bir şey oldugunda giderdim
    Son aylarda da abimle gece disari cikiyorduk 1 2 saat yuruyup bir yerlerde oturup eve dönüyorduk o baya iyi geliyordu
    Sabahlari da kahvaltidan sonra kulakliklari takar yururdum bir yarim saat bunaldigimda falan

Hocam siz ne yazacaksiniz

Hocam tip inşallah sen de de tipdi galiba

Evde mi çalıştınız peki 3. Senenizde? Bir de şey dikkatimi çekti 32 den 23 e çekmişsiniz ilk mezunluğunuzda aslında 32 de çekilebilecek bir sıralama gibi sizce neden olmadı o yıl?

Aynen hocam ibre tıpa kaydı nereyi düşünüyorsunuz benim obp ile 15k ya atti yersiz yurtsuz kaldim

Anladım hocam ben de evde çalışmayı düşünüyorum da sanırım pazar günlerini kendime ayırırsam o gün yeterince faal olabilirsem pek sıkıntı çekmem herhalde.

Hocam hiç sormayın ya çok karışık işler. Batı bati dedik anasını satayım gelenlerin hiçbirinin eğitimi iyi değil ki. Atiyorum Sıralama 10k 30 Prof var bir yerde. Ktü sıralama 14k 106 Prof var. Erzurum 15k 97 Prof var. Sırf batı diye yazılır mi oralar hiç bilmiyorum ki. Kafam çok karışık.

• Hocam 12 de dershaneye gittim sadece. Onun dışında full evdeydim.
    Geçen sene neden olmadı çünkü sınav anını yanlış yönettim. Tyt en kötü netim geldi. En kötü şanssizlik mi diyelim artık bilmem ayt de 40 dakika arti sürem kalmasına rağmen dönüp tekrar etmek yerine edebiyat filan çözdüm. Net 4 5 tane dikkat hatası geldi. Kimyanin en basit sorusu filan yanlıştı. Bu yüzden kaçtı geçen sene.
    Bu yıl da daha iyisi olabilirdi niye olmadı matta mesela 4 yanlısım var tamamı ilk 20 sorudan basit sorular. Yine dikkat ki bu sefer bakmama rağmen. Yani nasip diyelim bir nevi de.
    Yakın zamanda 3 yıllık tecrübemi aktarmak istediğim bir konu açmak istiyorum bunları hep anlatacağım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.