Şimdi Ara

60 KİŞİ OLDUK | 3.YILA (2.MEZUNA) KALANLAR TOPLANIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
8
Favori
17.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2018- 98k

Ben de kalıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalma ihtimalim bir hayli yüksek
    MF
    İlk yıl 155k
    İkinci yıl 40k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jürklopp -- 18 Temmuz 2019; 11:53:50 >
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    Hocam evde mi calistiniz yoksa dershaneye gittiniz mi? Sizce bu konuda ne yapmaliyim ve nasil bi plan uyguladiniz ders calisma acisindan?

• Michel De Perneke M kullanıcısına yanıt
    Evde hazırlandım hocam pazar günleri ders çalışmazdim pazar akşamı yigardim onume kitaplari haftalik program yapardim.Evde hazirlandigimdan calisma konusunda esnektim
    Calismaya baslamadan konulari aylara da dagitmistim aralikta turev sindirim sistemi bitecek vb

Ben sanırım evde çalışmaya daha uygun bir bireyim imternetteki videolar yeterli oluyor zaten dershaneye gidince ettutte de rahat edemiyordum ayrica yoldan kaybettigim zamanda cabasi

• Ben de mezuna kalıp hiç çalışmadım ve aynı şekilde son iki hafta en azından tm çalışayım diyerek 21kya girdim. Şu an hukuk ilgimi çekiyor mezuna kalmalı mıyım (ankara hukuk, İstanbul hukuk vs için)

Tebrik ederim :) Tekrarları nasıl yaptınız? Ben günlük, haftalık, aylık tekrar düşünüyorum ama sürdürülebilirliği zor gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezunum
    2017 mf3 45k (4 sıralamada farklı ama en kötüsünü yazdım)
    2019 say 35k TM 10k (Sayısalım ama çözmüştüm öylesine)
    Ağustos gibi başlarım inşallah.

Edit:Şunu anladım seneye hızlı başlamak değil yavaş yavaş başlayıp hızlanmak çok önemli o yüzden bu sene o hatayı yapmayıp, bir ayımı iki ayımı da Türkiye geneli sınavlardaki sonuçlara bakarak takmamaya karar verdim.
    Bir de fen lisesi mezunu olmanın rahatlığı ile feni ve ayt’yi geri plana atmak.
    Kalacak herkese başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 18 Temmuz 2019; 20:6:16 >
  • 180 - 74 - ? kalabilirim
  • TM 2015 - 80k
    TM 2016 - 40k
    Elinden geleni yaparak çalışılan bir sene sonrası TM 2017 - 4k

Hepinize başarılar dilerim. Zor bir sene olacak, mücadeleyi elden bırakmayın. Yaptığınız hatalarla yüzleşin ve önümüzdeki süreçte yapmamaya gayret edin. Sevgiler...

hocam özele baksanıza
    hocam hangi kaynakları çözdün ve ne zaman başlamıştn çalışmaya

kimya özel falan kullandın mı
  • ben de 3. yıla kalıyorum

• Askerlik olaylarına dikkat edin. Tecil yaptırmayı unutmayın.

• Aslanlarım benim sonuna kadar arkanızdayım. En büyük cesareti 3. Yıla kalarak verdiniz inşallah istediğiniz bölümü kazanınca bu yolu tamamlayıp tacı takacaksınız

tebrikler hocam sorulara başlayayım:)

1-ilk sene kaç yapmıştınız?
    2-evde mi çalıştınız dershaneye gittiniz mi ne tavsiye edersiniz?
    3-40k dan 3.yılıma kalıyorum ilk sene 60 bindi tıp istiyorum sizce nasıl bir ders çalışma planı izlemeliyim konu çalışmalı mıyım yoksa full sb mi çözmeliyim
    4-her dersten kaç sb bitirmeliyim?

teşekkür ederim
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam çok mutlu ettiniz ilk sene 60k ikinci sene 40k tıp için 3e kalıyorum inşallah olur be hocam herkes kazandı biz de kazanalım artık
  • BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt
    Siz daha iyi beklemiyor muydunuz hocam

• BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt
    Olacak hocam inşallah olacak. Geçen sene aynı şeyleri bende yaşadım. Öyle ultra bir insan filan değilim. Normal sıradan bir insanım. Zamanında sabah 9 dan gece 11 e kadar yemekler vs hariç full oyun oynayan ben kazandıysam sizler her türlü kazanırsınız emin olun. Sadece kararlı olup çalışmak lazım. Çok zor zamanlarınız olacak yeri gelecek belki sinirden ağlayacaksınız ama süreç bittiğinde hele bir de kazandığınızı gördüğünüzde iyi ki de bu kararları vermişim diyeceksiniz. Ben 3. Yıla kaldığımda herkes karşımdaydı neredeyse. Ama şimdi herkes helal olsun diyor ve hepsi arkamda. İnşallah sizler de mutlu günler göreceksiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.