Şimdi Ara

60 KİŞİ OLDUK | 3.YILA (2.MEZUNA) KALANLAR TOPLANIYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
8
Favori
17.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam erzurum bati mi
    Bende hatay düşünüyorum hocam da bana gelen en bati bu galiba bu arada egitim kadrosuna falan pek bakma imkanim olmadi bakiyorum yavas yavas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam illa pazar diye sartlamayin haftada bir gununuz mutlaka bos olsun bizim ev pazar günü ses bombasi atilmis gibiydi

• Gollume kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yaw onu o anlamda söylemedim
    Yani doğuda ama eğitimi efsane en azından. Erzurum batıda olsa en kötü 5 6k ile kapatırdi bence.

• Wp grubuma beklerim
    Yok hocam şartlamak değil de ailemle veya arkadaşlarımla vakit geçirip sosyalleşebileceğim en uygun gün pazar gibi duruyor. Tabi arada hafta içi de olabilir onu programa göre ayarlarım artık :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam tavsiye konusu bekliyoruz mutlaka

• 2018 87.753(TM)
    2019 16.272(TM)
    Tavsiye alınır

• freyja.md F kullanıcısına yanıt
    tyt mattan 5 tane fazla yanlış geldi dikkat hatası işlem hatası falan galiba evde çözdüğümde doğru çözmüştüm evet daha iyi bekliyordum ama böyle geldi
  • 2017de girdiğimde 70k tm sıralaması yapmıştım. İlk mezuna kaldığımda 5k civarı sıralama beklerken yanlış kodlama yüzünden 100k gibi bir sıralama yaptım. Bu sene ise 3. Senemdi yani 2. Mezun senem. Eşit ağırlıkta 1.2k sıralama yaptım. İstedikten sonra oluyor arkadaşlar. Biraz motivasyon olsun size diye yazıyorum bunu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluenzy -- 19 Temmuz 2019; 10:52:11 >
    he ya özele bak deyip sana mesaj yazmayı unutmuşum
  • fluenzy kullanıcısına yanıt
    hocam tebrik ederim, bize de örnek olması için sonucu atabilir misiniz rica etsem?
  • yhk18 kullanıcısına yanıt
    60 KİŞİ OLDUK | 3.YILA (2.MEZUNA) KALANLAR TOPLANIYOR
    Bu attığım ilk sınava girişim. 40 soruda 14 mat yapabildiğim zamanlar. Tm sıralamam ise 74k.

60 KİŞİ OLDUK | 3.YILA (2.MEZUNA) KALANLAR TOPLANIYOR

Bu attığım ise bu seneki netlerim ve sıralamam. 3. Seneye kadar türlü aksilikler şanssızlıklar olsa da en sonunda yapabildim. Umarım 2. Senesine kalacaklara ya da 3. Senesine kalacaklara motivasyon olur umut verir.

teşekkürler hocam. bir de ayt matematik ve edebiyat tavsiyesi verirseniz tadından yenmez :) nereyi yazmayı düşünüyorsunuz?
    hocam 3.senede herkes bunalırsın ders çalışamazsın diyorlar bened acayip bir tıp aşkı var aklımda tek hedef vardı başka hiçbir bölüm düşünmedim sadece tıp istedim ama olmadı
    bir sene daha çok mu zor olur?
  • BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2. Senemde kodlama hatası yaptım. Gidebileceğim bölüm bile yoktu zorunluluk olarak 3. Seneye kaldım. Sene başında çok korkuyordum nasıl çekerim 9-10 ay tekrardan bu dersleri diyordum. Sınava girmeyip bir işte çalışmayı bile düşündüm. Ama iyi ki 3. Seneye kalmışım. Zaman su gibi akıp gitti. Hayatımdan giden 1 sene daha olsun. Şu anki başarım için değer de artar. Bir sene daha mezuna kalmak kolay demiyorum ama iyi bir puan iyi bir üniversite, gelecek için değer. Verimli çalıştıktan ve git gide netlerinizin, başarılarınızın arttığını gördükten sonra kolay oluyor.

• Selamun aleyküm

4. yıla kalıyorum
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    inşallah olacak hocam bu yıl. ben de 3'e kalıyorum
  • KONU GÜNCEL.
  • 3.senedekilerle bir wp soru çözüm grubu açalım

• Ekle kardeşim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.