Bildirim
60'lar70'ler80'ler yabancı şarkılar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
60'lar falan deyince psychedelic paylaşımlar var sandım saçma sapan şarkılar koymuşsun, dönemin müziği diyemeyiz bunlara, o dönemin havasını yaşatmıyorlar -
İlla pink floyd veya the doors mu koymam lazım bence şarkılar saçma sapan değil.Dinlemeyen dinlemez ordaki başlıkta 6o'lar psychedelic müzik yazmıyor dikkatini çektiyse...quote:
Orijinalden alıntı: W.Axl Rose
psychedelic
60'lar falan deyince paylaşımlar var sandım saçma sapan şarkılar koymuşsun, dönemin müziği diyemeyiz bunlara, o dönemin havasını yaşatmıyorlar
-
Yok yok müzikler yerinde çünkü o dönemler bu tarz müzikler daha yaygındı.
Cutting Crew - I Just Died In Your Arms Tonight şarkısını forumda dinledigini gördügüm ilk insansın.
Ayrıca Boney M - Daddy Cool ve Sunny parcalarını eklememene sasırdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: grey123
İlla pink floyd veya the doors mu koymam lazım bence şarkılar saçma sapan değil.Dinlemeyen dinlemez ordaki başlıkta 6o'lar psychedelic müzik yazmıyor dikkatini çektiyse...quote:
Orijinalden alıntı: W.Axl Rose
psychedelic
60'lar falan deyince paylaşımlar var sandım saçma sapan şarkılar koymuşsun, dönemin müziği diyemeyiz bunlara, o dönemin havasını yaşatmıyorlar
Evet yazmıyor, ama 60'lar demek psychedelic demek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X