Şimdi Ara

60 liraya kadar kulakiçi kulaklık arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben creative ep630 kullanıyorum. bir süre önce kulaklığın girişi bozuldu ve bir tarafından ses gelmemeye başladı. kablosunun kısalmasını göze alarak giriş kısmını değiştirttim ama yeni takılan jack eskisinden bi hayli dandik. şimdilik o şekilde idare ediyorum ama yeni bir kulaklık almak istiyorum. rock/metal tarzda müzik dinliyorum ve ep630 dan gayet memnundum.ben zamanında 45 liraya almıştım şimdi 70 küsür lira olmasa tekrar onu alırdım.

sormak istediğim şu; ep630 dan sonra 60 lira civarında hangi kulaklığı tavsiye edersiniz? daha fazla para vermek istemiyorum kulaklığa çünkü hergün kullalınyorum ve ister istemez çabuk yıpranıyo kulaklık. şimdiye kadarki tüm kulaklıklarımın jack ları gitti. yeni aldığım da aynı şekilde olacak biliyorum o yüzden abartmak istemiyorum fiyatı.

ben şunları buldum biraz bakınırken ama nasıldır bilemem

KOSS KEB-24 KULAKLIK

http://www.hepsiburada.com/koss-keb-24-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evkosskeb24

KOSS SPARKPLUG KULAKİÇİ KULAKLIK

http://www.hepsiburada.com/koss-sparkplug-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evkosssparkplug

ortalıkta bakınmaya devam ederken bu linki gördüm gayet uygun (hb de 71 lira olduğunu düşünürsek)

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.040.1223.0004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alequendil -- 26 Ocak 2009; 22:38:27 >

• KOsslar güzeldir sesleri ep630 gibidir farkları daha iyi tiz mid verir keb24 daha kullanışlıdır.Mx serisi sennheiser kullanmadıysan yanında mx160 almanı tavsiye ederim.Kullanınca fiyatı ucuz olmasına rağmen onu kullanacaksın diye umuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

KOsslar güzeldir sesleri ep630 gibidir farkları daha iyi tiz mid verir keb24 daha kullanışlıdır.Mx serisi sennheiser kullanmadıysan yanında mx160 almanı tavsiye ederim.Kullanınca fiyatı ucuz olmasına rağmen onu kullanacaksın diye umuyorum.

genelde otobüs,vapur v.b gibi yerlerde dinlediğimden yalıtımsız kulaklık bakmadım hiç. dışardan ses gelmemesine alıştım artık iyice mx serisi bu yöndeki beklentileri karşılar mı ki?
  • KOSS KEB-24 tavsiye ederim, ep 630 dan daha temiz bir sesi var.
  • KAnal tipi al ama onda da kabloların ses sorun.Ben mx serisini daha çok severim genelde koss ksc75 mx160 kullanırdım.
  • Arkadaşım eğer hala ep630 düşünüyorsan ben daha dün hızlıal.com'dan kargo dahil 55 tl'ye sipariş verdim. Fakat koss'un daha temiz ses verdiğini düşünüyorlar tabi. Oda senin vereceğin karar.
  • arkadaşlara katılıyorum, keb 24 iidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasepeti.com -- 29 Ocak 2009; 11:51:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ep 630 u eledim ama bu seferde başka birşey takıldı aklıma

sennheiser cx200 mü yoksa koss keb 24 mü?

fiyatları aynı!
  • sennheiser kanal tarzında kossdan daha başarılıdır diye yorumlar var.
  • Arkadaşım benimde EP630'un bi tarafından ses gelmiyor tam olarak neresi değiştirttin ve kime yaptırdın öğrenebilir miyim? Bende zamanında 35'e almıştım şimdi 60-70 olmuş, garantisini de 1,5 ayla kaçırdım yazık oldu diyorum, yeni kulaklığada para vermek istemiyorum böyle sağlam bir alet varken elimde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Arkadaşım benimde EP630'un bi tarafından ses gelmiyor tam olarak neresi değiştirttin ve kime yaptırdın öğrenebilir miyim? Bende zamanında 35'e almıştım şimdi 60-70 olmuş, garantisini de 1,5 ayla kaçırdım yazık oldu diyorum, yeni kulaklığada para vermek istemiyorum böyle sağlam bir alet varken elimde.

benim jak ın hemen üzerinde bir kablo temessızlığı wardı. ilk başta cızırtı yapıyodu sonra ses gelmemeye başladı sağ taraftan. temassızlıktan olduğu ve garantisi bittiği için kablonun kısalmasını göze alarak jak değiştirttim. sıradan bir elektronikçide yaptırdım ben, ellerinde olan jaklardan birini taktı. seste kayıp oldu tabiiki ama bi süre idare ederim diyordum. ama şimdi yavaş yavaş yine gitmeye başladı. o yüzden yeni kulaklık arayışına başladım bende

• akg K324P gitti gidiyorda var 48 ytl ye her yonuyle super 1 yıldır kullanıyorum.kesinlikle bunu al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ford_Mustang

akg K324P gitti gidiyorda var 48 ytl ye her yonuyle super 1 yıldır kullanıyorum.kesinlikle bunu al bence

bu kulaklığı diğer başka kulaklıklarla kıyaslayabilecek biri varmı? ben ilk defa duyuyorum ismini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alequendil

quote:

akg K324P gitti gidiyorda var 48 ytl ye her yonuyle super 1 yıldır kullanıyorum.kesinlikle bunu al bence

bu kulaklığı diğer başka kulaklıklarla kıyaslayabilecek biri varmı? ben ilk defa duyuyorum ismini

ben kullanıyorum,temiz ses veren bir kulaklık.bassları fazla değil;tizleri iyi,midleri çok güzel.burda detaylı karşılaştırmalı incelememin linki var, bakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28662080/tm.htm

• bende cx300 de vardı ama akg daha guzel basıda tizi de iyi veriyor 121 db güzel ses alırsın
  • gittigidiyor da satılan orjinal midir acaba?

Çünkü hepsiburada da 175 lira
    http://www.hepsiburada.com/akg-k-324-pwht-beyaz-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evakgk324pw#tablnk

ayrica gittigidiyorda bile 2 farklı fiyat var

orjinalse onu almaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alequendil -- 31 Ocak 2009; 20:22:36 >

• EP630 tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kardelen G.

EP630 tavsiye ederim.

ep630 eski kulaklığım zaten. daha iyileri aynı fiyata varken tekrar ep630 almam sanırım
  • bende gecen sene gitti gidiyordan almıştım.40 ile 50 arası bıseydı fıyatı tam hatırlamıyorum ama orginal dun baktım bende ıkı fıyat var ama ucuz satan kısı hakkında %100 olumlu yorum yapılmıs onu tercıh edebılırsın..
  • quote:

bende gecen sene gitti gidiyordan almıştım.40 ile 50 arası bıseydı fıyatı tam hatırlamıyorum ama orginal dun baktım bende ıkı fıyat var ama ucuz satan kısı hakkında %100 olumlu yorum yapılmıs onu tercıh edebılırsın..

eğer dediğin gibi orjinalse onu alıcam sanırım. yorumlarında baya beğenilmiş, ep630 dan iyi olduğunu söylüyolar. ayrıca 120 db olması bile başlı başına yeterli
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.