ahbe kardesım kas lv 60 ol ya neden arıyorsunkı :D
quote:
Orijinalden alıntı: TnnT
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TnnT
bencede.
Neden bencede çünkü karaktere alışıyorsun,tanıyorsun ve bunun sonucunda kullanabileceğin en iyi şekilde kullanıyorsun. Çünkü her skill alışında heyecan yaşıyorsun ve bunun sonucunda neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Ben özellikle her karakterden 60 yapmayı planlıyorum peki neden?(yapmasamda 5.Farklı Classı oynuyorum) Onu yaptıktan sonra PvP de karşımdaki o an ne yapabileceğini çok rahat kestiriyorsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: Reahax
quote:
Orjinalden alıntı: TnnT
bencede.
Neden bencede çünkü karaktere alışıyorsun,tanıyorsun ve bunun sonucunda kullanabileceğin en iyi şekilde kullanıyorsun. Çünkü her skill alışında heyecan yaşıyorsun ve bunun sonucunda neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Ben özellikle her karakterden 60 yapmayı planlıyorum peki neden?(yapmasamda 5.Farklı Classı oynuyorum) Onu yaptıktan sonra PvP de karşımdaki o an ne yapabileceğini çok rahat kestiriyorsun :)
Alıntıları Göster
ya arkadasım kasacak kısı degıll bunlar ıstıyorkı parasını vereyım hemen lv 60 dan baslıyayım nasılsa ogrenırım dıyor ama yanılıyor eger daha once bı rogue yı lv 60 yapana kadar oynamamıssa o karaktere alısamaz bence herzamn bıraz ezık kalıcak daha onceden lv 60 warrior yada baska bırsey kasmıs olabılır ma eger rogue kasmadıysa ezık kalıcak gene sonunda kendı bı char acıp lv 1 den kasıcak :D
quote:
Orijinalden alıntı: TnnT
ya arkadasım kasacak kısı degıll bunlar ıstıyorkı parasını vereyım hemen lv 60 dan baslıyayım nasılsa ogrenırım dıyor ama yanılıyor eger daha once bı rogue yı lv 60 yapana kadar oynamamıssa o karaktere alısamaz bence herzamn bıraz ezık kalıcak daha onceden lv 60 warrior yada baska bırsey kasmıs olabılır ma eger rogue kasmadıysa ezık kalıcak gene sonunda kendı bı char acıp lv 1 den kasıcak :D
Alıntıları Göster
Acayip ısmarlama olmuş süper ya!
quote:
Orijinalden alıntı: ChRoNoSR
Acayip ısmarlama olmuş süper ya!
Alıntıları Göster
var mı özellikle istediğin bir tip
quote:
Orijinalden alıntı: ahmcol
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ahmcol
Bende pembe saçlı gnome warrior isteyom
quote:
Orijinalden alıntı: Reahax
quote:
Orjinalden alıntı: ahmcol
Bende pembe saçlı gnome warrior isteyom
Alıntıları Göster
alo forum donanimhaber her türlü rogue sipariş edilir
quote:
Orijinalden alıntı: Cybercab
alo forum donanimhaber her türlü rogue sipariş edilir
Alıntıları Göster
gittigidiyorda gördüm az önce human rogue satıyor biri, bak istersen
quote:
Orijinalden alıntı: ChRoNoSR
gittigidiyorda gördüm az önce human rogue satıyor biri, bak istersen
Alıntıları Göster
bende lvl 60 shaman almak istiyorum ....
quote:
Orijinalden alıntı: femre
bende lvl 60 shaman almak istiyorum ....
Alıntıları Göster
Bn server açılınca hmn başlıom kasmaya sana bitane rogue sen tpini sole bana ona gore ayarlıcam sora problem olmasın talentlarda neye gdiiiim:DDD
Burda insanLar account satmak isteyince bu kadar daLga geciLmiyordu.. demek ki biriLerinin bir$ey aLmak istemesi bu kadar garip
bunLar benim charLarIm.. sadece US'de gecenin bi yarIsI oyun oynamaktan sIkILdIm. En son rogue kasIyordum o yüzden rogue satan arkada$ImIz varsa buradan uLa$mak istedim.
yardImcI oLduğunuz (!) icin sağoLun :)
US iLLidan server'IndayIm.. geLip görmek isteyen oLursa diye :)
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar SEZEN
Burda insanLar account satmak isteyince bu kadar daLga geciLmiyordu.. demek ki biriLerinin bir$ey aLmak istemesi bu kadar garip
bunLar benim charLarIm.. sadece US'de gecenin bi yarIsI oyun oynamaktan sIkILdIm. En son rogue kasIyordum o yüzden rogue satan arkada$ImIz varsa buradan uLa$mak istedim.
yardImcI oLduğunuz (!) icin sağoLun :)
US iLLidan server'IndayIm.. geLip görmek isteyen oLursa diye :)
abi madem o kadar tecrübelisin bi daha kas .....
yani yazdığın şey komik olmuş
üstünde istediğin itemleride söyleseydin
quote:
Orijinalden alıntı: femre
abi madem o kadar tecrübelisin bi daha kas .....
yani yazdığın şey komik olmuş
üstünde istediğin itemleride söyleseydin
Alıntıları Göster
Belki zamanı yoktur olamazmı?
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
Alıntıları Göster
Warlockuna baktım güzelmiş.AB ile exalted olman ne kadarını aldı acaba?Bende bu yaz olmak istiyorumda.O dagger süper bişi mc yapamayanlara.
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
Alıntıları Göster
haha, 60dan önce harcıyacağı zaman 60dan sonra harcayacağından daha azdır
quote:
Orijinalden alıntı: Basar
haha, 60dan önce harcıyacağı zaman 60dan sonra harcayacağından daha azdır
Alıntıları Göster
o kadar tecrubeden sonra LvL1den ba$Lamak vaLLa midemi buLandIrIyor.. sizi biLmem ama ben dayanamam bi reroLL'a :)
quote:
o kadar tecrubeden sonra LvL1den ba$Lamak vaLLa midemi buLandIrIyor.. sizi biLmem ama ben dayanamam bi reroLL'a :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar SEZEN
Kesinlikle
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Serdar SEZEN
Katılmamak elde değil birde arada soruyayım isim değişikliği yapılabiliyormu birde server değişikliği kolay mıdır eu dan eu ya =?