Bildirim
60 Videoluk Derleme , Arkadaşlarımla Yaşadıklarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beğenmedim. -
Beğenmedim. -
Mesaj bulunsun
edit: bulunmaz olaydı ..
edit2: aslında oyun oynarkenki bağırışma anında biraz güldüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuNatich -- 25 Eylül 2011; 15:19:57 > -
zengin çocugu tipi var sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
Beğenmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
Beğenmedim.
Sağolun yinede izlediğiniz için, aslında çok komik sahneler var ama baymasın diye 1 videonun devamını araya farklı videolar sıkıştırarak devam ettirdim. -
beğenmedim -
Beğendim 2.26 daki şarkının adını alırsam sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: S.McManaman
Beğendim 2.26 daki şarkının adını alırsam sevinirim
Buyur hocam
http://www.albinoblacksheep.com/flash/badgers -
quote:
Orijinalden alıntı: aL3n.
quote:
Orijinalden alıntı: S.McManaman
Beğendim 2.26 daki şarkının adını alırsam sevinirim
Buyur hocam
http://www.albinoblacksheep.com/flash/badgers
Teşekkürler dostum -
Olay güzel de. Bizim açımızda bakınca güzel değil. Sen bu videoları bi şekilde, izlediğin ya da tanık olduğun için sana çok güzelmiş gibi geliyor. Ama diğer insanlara böyle gelmesi imkansız. O yüzden bence videoyu internette yayman saçma bir fikir. Kendi aranızda kalması çok güzel olurdu bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: okanb3
Olay güzel de. Bizim açımızda bakınca güzel değil. Sen bu videoları bi şekilde, izlediğin ya da tanık olduğun için sana çok güzelmiş gibi geliyor. Ama diğer insanlara böyle gelmesi imkansız. O yüzden bence videoyu internette yayman saçma bir fikir. Kendi aranızda kalması çok güzel olurdu bence.
O konuda haklısın hepsinin farklı anlamları var bizim için, ama aramızda zaten izlemiştik bütün videoları birde insanların fikrini alalım dedik, başlık biraz abartı olabilir ona aldanmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 25 Eylül 2011; 15:08:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X